Dnevni horoskop za soboto 21. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 21. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 21. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 21. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Plutonom prebuja ljubosumje in fanatično strmenje k neizvedljivim ciljem, Mlaj pa bo olajšal napeto energijo ter vas upočasnil toliko, kolikor je potrebno, da se premaknete naprej.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na področju odnosov ne pričakujte sproščenosti. Nenavaden in zanimiv dan, v katerem se lahko vse skupaj postavi na glavo, pa boste kljub temu še vedno nasmejani.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 19:29 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Skozi dan z Luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Zvečer ko Luna preide v znamenje Vodnarja pa je ugoden čas za timsko delo in nove projekte. V družbi prijateljev, tudi tistih, na katere ste nekoliko pozabili, se boste počutili fenomenalno.

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Danes ob 21:53 uri nastopi Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega.

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Christian Dior, francoski modni oblikovalec
  • Anton Strle, slovenski duhovnik, teolog, prevajalec
  • Radoslav Žargi, slovenski zdravnik infektolog
  • Plácido Domingo, španski tenorist
  • Princesa Ingrid Aleksandra Norveška

Na današnji dan je bila ustanovljena Slovenska kmečka zveza. Narodni odbor za Slovenijo izda odredbo o ustanovitvi Slovenske narodne vojske. Rodil se je Umberto Nobile, italijanski letalec, polarni raziskovalec in Anton Lavrin, slovenski diplomat in egiptolog. Rodila se je angleška pevka, članica dekliške najstniške skupine The Spice Girls, Emma Bunton. Umrl je Ivan Pregelj, slovenski pisatelj in Ibrahim Rugova, kosovski albanski politik. Umrl je tudi Vladimir Lenin, glavni vodja oktobrske revolucije in prvi voditelj Sovjetske zveze.

V življenju je vedno tako, da ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga. Toda ljudje pogosto z obžalovanjem strmimo v zaprta vrata tako dolgo, da novih odprtih vrat ne opazimo.

Graham Bell
Kako bo na vas danes vplival Mlaj?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo danes prebudila čustva, prav tako boste zaznali željo po spremembah.

Katera astro znamenja se bosta danes usmerila v spiritualne zadeve?

V današnjem dnevu se boste usmerili v spiritualne zadeve rojeni v znamenju raka in rib.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: KRISTINA MILER ali KITAJSKA LETNA NAPOVED 2023: POTOVANJE Z ENERGIJO ČRNEGA VODNEGA ZAJCA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi energije Mlaja boste hrepeneli po prijetni družbi, pogovori bodo potekali brez konfliktov. Vaš občutek, da ste si končno zaslužili nekaj več, vas bo odpeljal na pravo stran.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dokazati morate da znate biti prilagodljivi, kar pa ne bo najbolj enostavno. Z dobro voljo boste delovali na vsakem koraku, pripravljeni boste na nove dogodivščine in nasmejani.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezenske zadeve kljub energiji Mlaja ne bodo imele najboljše oblike. Odprite oči, preden gre vse kar je zanimivega ter pomembnega mimo vas. Z iskrenostjo lahko rešite vse.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V domačem okolju vas bodo zasuli s svojimi težavami, zato boste intenzivno razmišljali, kako se otresti negativne energije. Skušajte se soočiti z zahtevami in se sprijazniti z dejstvi.

RAK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poleg prijaznosti boste pokazali odločnost, ki je od vas nihče ni pričakoval. Ne boste se obremenjevali s kritiko, saj boste popolnoma prepričani vase. Uživali boste v pozornosti nasprotnega spola.

LEV: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Priznajte si, da vam je nekdo že dlje časa zelo naklonjen. Vse skupaj bo optimistično naravnano. Čeprav zapravljanje ni vaša strast, boste danes uživali v dolgih nakupih.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne pozabite na napake, ki so se nizale v zadnjem obdobju in popazite glede situacije, ki bo ključnega pomena. Ne prepirajte se z nekom, ki razmišlja drugače, morda ima celo prav.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Povejte vse tisto, kar vam leži na duši. Vse kar se vam dogaja, lahko nadaljujete, saj vas spremlja močna podpora družine. Z lahkoto se boste naravnali na ugodne energije.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Truditi se boste morali, da ohranite zbranost, saj boste kljub energiji Mlaja zelo nemirni. Če bo prišel trenutek, ko vam bodo popustili živci, se nujno poskusite zadržati in prešteti do pet.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izjemno iznajdljivi boste, izzive boste z energijo Mlaja sprejemali odprto, veseli boste vsakega komplimenta. Situacije bodo končno takšne, kot vam ustreza, kar vas bo okrepilo.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spomnili se boste na nekoga, ki o določeni zadevi razmišlja podobno. Ljubezen vas bo, ker boste nekoga močno pogrešali morda celo obremenjevala. Pokličite, vprašajte, ne držite se nazaj.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Manj kot si malenkosti privijate k srcu, lažje se boste soočili s svojimi preudarnimi odločitvami. Sreča bo z energijo Mlaja na vaši strani, zato ne oklevajte, ampak se usmerite naprej.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2023

Vas zanima: RETROGRADNA OBDOBJA PLANETOV V LETU 2023 ali ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN