HOROSKOP: ZNATE USTVARITI PRIJETNO ČUSTVENO RAZPOLOŽENJE?

Katera znamenja zodiaka delujejo iz srca in znajo ustvariti prijetno čustveno razpoloženje?
unsplash.com

Katera znamenja zodiaka delujejo iz srca in znajo ustvariti prijetno čustveno razpoloženje?

Predviden čas branja 5 minut

Začeti dan z ljubeznijo pomeni, da zjutraj, ko se zbudimo, odpremo svoje srce in se spomnimo svojega sklepa, da se bomo prav na vseh področjih svojega življenja vedli ljubeče. Živeti dan z ljubeznijo pomeni, da se odločamo in ravnamo v skladu s svojim sklepom, da bomo ljubeči, potrpežljivi, prijazni in blagi. To pomeni, da smo sposobni sprejemati reči takšne, kakršne so, da jih ne jemljemo osebno, niti jih preveč ne napihujemo. Da drugim in sebi dopuščamo napake in se trudimo krotiti svojo kritičnost in obsojanje.

Če živimo z ljubeznijo, se bomo potrudili, da bomo velikodušni, vljudni, ponižni in iskreni, kadar koli bo to mogoče.

Kadar bi radi ugotovili, kakšno čustveno razpoloženje je najprimernejše za vas ali vašo družino, morate upoštevati več pomembnih vprašanj. Kakšen človek ste, kakšno okolje vam ugaja in bi se v njem dobro počutili? Ali si želite, da bi imeli mirnejši dom? Takšna vprašanja so odločilna za vzpostavitev ustreznega čustvene razpoloženja. V katerih astroloških znamenjih so rojeni posamezniki, ki živijo iz srca in okoli sebe ustvarjajo prijetno čustveno razpoloženje?

OVEN

Skleniti dan z ljubeznijo za ovna in ovnico pomeni, da si na koncu dneva vzame čas za premišljevanje in zahvalo. Življenje iz srca pomeni, da izberejo takšno življenje in življenjski slog, ki ustreza njim in njihovi družini. Pomembnih odločitev ne sprejemajo zaradi drugih, temveč zato, ker ustrezajo njihovemu srcu in se skladajo z njihovimi vrednotami. Ovni se zelo dobro zavedajo, da če želijo živeti iz srca, ni treba uporniško zavreči družinskih navad in postati drugačen od vseh drugih. Takšno življenje pomeni nekaj veliko bolj tankočutnega. Znajo zaupati nežnemu glasku, ki ga zaslišijo v sebi, kadar se umirijo.

To je tisti šepet modrosti in zdrave pameti, ki se oglaša namesto divjega blebetanja, ki se navadno podi po glavi.

Katera znamenja zodiaka delujejo iz srca in znajo ustvariti prijetno čustveno razpoloženje?

Jasno jim je, da če bolj zaupajo svojemu srcu kakor nagnjenjem, jih lahko nenadoma prešinejo nova spoznanja. Povezana so lahko s čimer koli, od nenadnega prebliska, da bi se preselili v drugo mesto, ali spoznanja, da morajo opustiti škodljivo razvado, do odgovora, kako bi se  ljubili z ljubljeno osebo. Utegnejo ugotoviti celo, s kakšnim človekom preživljajo svoj prosti čas, ali pa se jim bo posvetilo, kako naj rešijo težave. Vse se začne s tem, da prisluhnejo svojemu srcu.

LEV

Lev in levinja se zelo dobro zavedata, da tako kakor vrt najbujneje uspeva v ustreznih razmerah, bo tudi življenje v domačem okolju najbolj gladko teklo, če bo v njem vladalo premišljeno čustveno razpoloženje. Ker zna lev ustvariti primerno čustveno razpoloženje, lahko prepreči morebitne škodljive posledice in nesoglasja, saj ne odreagira takoj, ko naleti na kakšno težavico. Namesto da bi na življenje zgolj reagiral, se mu lev odziva. Ustvarjanje čustvenega razpoloženja je tesneje povezano z njegovimi hotenji kakor z zunanjim okoljem.

Razporeditev pohištva in barve sten ali preprog sicer vplivajo na čustveno razpoloženje, vendar niso najbolj poglavitne sestavine.

Na čustveno razpoloženje leva vplivajo predvsem okoliščine, kakršne so hrup, hitrost delovanja, medsebojno spoštovanje in pripravljenost za poslušanje. Levu je jasno, da je primerno čustveno okolje v vsakem domu drugačno. Ker veliko razmišlja o tem, v kakšnem okolju bi si želel živeti, je sposoben ugotoviti, katere razmeroma preproste spremembe bi lahko začel nemudoma uvajati. Zaveda se, da se je vredno potruditi, saj je življenje iz srca temelj za dosego notranjega miru in osebnostnega razvoja.

Katera znamenja zodiaka delujejo iz srca in znajo ustvariti prijetno čustveno razpoloženje?

STRELEC

Strelci so veliki borci, vendar ne na strašljiv način. Odlični so v boju v smeri obrambe ljudi, ki potrebujejo pomoč. Prav tako so neverjetno dobri v zaznavanju energije prostora in uporabi svoje empatije. Seveda so znani po tem, da so impulzivni, vendar se njihova jeza hitro poleže, saj delujejo in vodijo s svojim velikim srcem.

Sebe bodo postavili na zadnje mesto, ko si bodo prizadevali izboljšati življenja drugih. Znajo si ustvariti čudovito in izpolnjujoče življenje.

Če se kdaj počutite, da niste dovolj dobri, se preprosto pogovorite s strelci in razložili vam bodo, kako zelo se motite. Strelci imajo kljub temu, da delujejo površinski srce, ki prekipeva od ljubezni ter sposobnost zagotavljanja tolažbe in podpore. Spremlja jih naraven čut za to, da se drugi ob njih počutijo posebne in cenjene. Vedno najdejo veselje v širjenju ljubezni in prijaznosti, kamorkoli gredo. Poleg tega so njihova srca odprta za sprejemanje raznolikosti.

Pripravljeno za Sensa.si