ŽENSKE, KI SE ODLOČAJO ZA NARAVNO SO ROJENE V ZNAMENJU…

Predstavnice zodiaka se odločate za naravno, ekološko?

Katere predstavnice zodiaka se odločate za naravno, ekološko?

Predviden čas branja: 3 minutes

V zadnjem obdobju je vse več nasvetov povezanih s tem, da bi se naj vračali k naravi, ter skušali delovati bolj ekološko. Nekaterim je to nekaj samoumevnega, če želimo ohraniti naš planet, nekateri pa enostavno niso za naravno in se teh zadev tudi ne poslužujejo. Katere predstavnice zodiaka ste tiste, ki se na vseh področjih delovanja odločate za naravno?

BIKICA

Bikica je tesno povezana z naravo, zato je prva med tistimi, ki posegajo po naravnih izdelkih.  Tudi njen dom je obdan z naravnimi materiali, saj ji umetno ne ustreza, tudi če je na zunaj ne vem kako lepo. Rada uživa sezonsko hrano, ki jo kupi od lokalnih proizvajalcev, še raje pa jo pridela na svojem vrtu. Za nego obraza uporablja naravna olja, s katerimi doseže neverjeten učinek. Njen stil oblačenja je prav tako bolj naraven, saj v njeni omari prevladujejo oblačila v zemeljskih odtenkih.

Predstavnice zodiaka se odločate za naravno, ekološko?

RAKICA

Rakica je nežna ženska, ki jo agresivna kozmetika in umetna hrana nikakor ne prepričajo. To je ženska, ki izdeluje svoj kefir, suši zelišča, da pripravi čaj zase in za bližnje ter se odpravi po ajdovo ali pirino moko, da lahko speče zdrav kruh. Če si zaželi juhice, je tista iz vrečke ne bo nikoli prepričala, vedno jo skuha sama, seveda z zelenjavo iz vrta. Ko kupuje oblačila, je zanjo najbolj pomembna oznaka trajnostno. Ni ji pomembna cena oblačila, pomemben zanjo je material, iz katerega je oblačilo izdelano.

DEVICA

Devica je zelo rada v sožitju z naravo. Na področju nege telesa in las je zelo izbirčna in prva stvar ki jo na izdelku preveri je, če je naraven. Pri frizerju se običajno odloča le za striženje ali pa za nežno barvanje s posebnimi barvami, ki ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi. Rada se vozi s kolesom, če pa ji življenje tega ne omogoča se trudi, da bi si lahko kupila avto na eklektičen pogon, oziroma avto, ki omogoča eko vožnjo. Devica zna opozarjati tudi druge, da bi morali vsi skupaj bolj paziti v smeri, da uporabljamo bolj naravne izdelke.

Predstavnice zodiaka se odločate za naravno, ekološko?

RIBICA

Ribica rada kuha, vendar je zelo pazljiva, da hrana ne bi vsebovala škodljivih snovi. Izogiba se konzervam in jedem iz vrečke. Če si zaželi sendviča, je tisti na avtomatu nikoli ne prepriča, raje malce počaka in si ga ko pride domov pripravi sama. Naravni parfumi so njena poslastica, omamen vonj sivke pa je tisti, ki ga morajo njeni šamponi vsebovati. Ko se na trgu pojavi kakšen nov izdelek, ki je povsem naraven, ga ribica enostavno mora poskusiti. Pri čiščenju stanovanja uporablja kis in ostale naravne preparate, agresivnim čistilom se izogiba.

Pripravljeno za Elle.si