Vročina ali mraz: Vaša izbira glede na element v katerem ste rojeni?

Za nami in pred nami so vremenske spremembe, ki so nihajoče, oziroma gredo včasih v skrajnost. Danes v kratkih hlačah in natikačih, jutri v jopici. Ogenj, zemlja, zrak in voda pa so elementi, ki pripisujejo posameznim znamenjem nekaj skupkov lastnosti, oziroma način, kako odreagirajo v določenih situacijah. Kam spadate vi?

OGNJENA ZNAMENJA

Vročina? Da, obožujejo sonce in vročino, takrat se najboljše počutijo. Pozorni naj bodo na to, da so avgustovski večeri, še posebej v drugi polovici meseca lahko hladni, ter da s sabo vzamejo, ne samo kratko oblekico, ampak še kakšno jopico.

Vročina ali mraz: Vaša izbira glede na element v katerem ste rojeni?

Mraz? Hladni dnevi jih razžalostijo, saj ne marajo odvečnih oblačil.

Najbolj je vroče…Levu

Najbolj zebe…Ovna

Kam, ne glede na vreme? Ogled predavanja na spletu bo za vas, ki se morate ves čas nahajati v zanimivih vibracijah odlična izbira. Poleg tega boste z lahkoto planirali, saj vaš izlet ne bo odvisen od nepredvidljivega vremena.

ZRAČNA ZNAMENJA

Vročina? Včasih da, včasih ne, odvisno od njihovega razpoloženja. Če kupijo kakšen minimalističen kos oblačila, potem se temperatur nad 30 stopinj veselijo, njihovi umirjeni naravi pa veliko bolj ustrezajo bolj zmerne temperature, takrat imajo občutek, da lažje dihajo.

Vročina ali mraz: Vaša izbira glede na element v katerem ste rojeni?

Mraz? Odgovarjajo jim srednje temperature, saj lahko takrat kombinirajo svoja oblačila.

Najbolj je vroče…Tehtnici

Najbolj zebe…Dvojčka

Kam, ne glede na vreme? Kakšna jama, ali gorska koča, ki ni visoko v planinah, saj niste ravno razpoloženi za hujše napore. Obvezno poskrbite, da česa ne pozabite in preživite nekaj časa v gozdu.

Preberite tudi KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

ZEMELJSKA ZNAMENJA

Vročina? Ni jim po godu. V vročih dneh trpijo in iščejo senco. Najboljše se počutijo v klimatiziranih prostorih, kjer lahko normalno funkcionirajo. Cel dan na sončni plaži je za njih več kot muka. Potrebujejo veliko tekočine, ki pa naj ne bo le alkohol.

Vročina ali mraz: Vaša izbira glede na element v katerem ste rojeni?

Mraz? Pravi mraz jih spravi v slabo voljo, ohladitve pa so jim zelo po godu.

Najbolj je vroče…Biku

Najbolj zebe…Devico

Kam, ne glede na vreme? Reka ali jezero, vendar na malce drugačen način. Naj bo tokrat v vaši bližini več vode, ki bo uravnovesila vašo dušo in telo. Ne bodite preveč poskočni na spolzkih kamnih.

VODNA ZNAMENJA

Vročina? Če so na morju, je vročina več kot dobrodošla, če pa niso je ne marajo. Za njih je vročina tista, ki spominja na morje, brez vode pa imajo občutek kot riba na suhi površini. Tudi če ni zelo vroče, si kljub temu radi pričarajo v mislih vodo, ki jih pomirja.

Vročina ali mraz: Vaša izbira glede na element v katerem ste rojeni?

Mraz? Ustreza jim dež, saj takrat doživljajo prijetne, romantične občutke.

Najbolj je vroče…Raku

Najbolj zebe…Škorpijona

Kam, ne glede na vreme? Naj bo tokrat vaš izlet popolnoma drugačen. Vedno strmite k morju in vodi nasploh, tokrat se podajte v hribe ali gore, na bolj skalnata območja, oziroma visoko, kjer boste neizmerno uživali v razgledu, seveda pa ne pozabite preveriti vremenskih razmer.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi JE VAŠE ASTRO ZNAMENJE KOT APRILSKO VREME?