ZNAMENJA ZODIAKA, KI KO ODIDEJO PUSTIJO MOČAN PEČAT

Katera znamenja zodiaka pustijo ob odhodu močan pečat?
Katera znamenja zodiaka pustijo ob odhodu močan pečat?

Katera znamenja zodiaka pustijo ob odhodu močan pečat?

Predviden čas branja: 4 minutes

Nekateri ljudje odidejo iz naših življenj, med njimi so bivše ljubezni, ki jih je težko pozabiti, drugi so dobri prijatelji, ki si izberejo svojo pot, zanimivi sodelavci, ki se umaknejo iz osebnih razlogov, sosedje, ki se preselijo ali izberejo drugo družbo. Tudi če niste tip, ki bi pogrešal bivšega partnerja ali zaključeno prijateljsko razmerje, lahko določena oseba v vašem življenju pusti trajen vtis. Katera znamenja zodiaka pustijo ob odhodu močan pečat?

RIBI

Ribice so posamezniki, ki so v vseh vlogah zelo prijazni in ustrežljivi. Običajno naredijo vse, da bi pomagali osebi, s katero so v odnosu. Ko ribica odide iz vašega življenja, pusti za sabo močan pečat. Če je to prijatelj ali prijateljica, boste pogrešali to osebo, ker vam je vedno prisluhnila in si za vas vzela čas. V kolikor je riba bivša ljubezen, vam bodo njene nežne besede, razumevanje in geste še dolgo švigale po glavi. Prav tako boste pogrešali vso pozornost, ki vam jo je ribica namenjala.

Katera znamenja zodiaka pustijo ob odhodu močan pečat?

BIK

Bik je ljubeča oseba, ki ne glede za kakšen odnos gre očarana z naklonjenostjo do te mere, da njegovih lepih gest še dolgo ne boste pozabili. Bik naredi izkušnjo v ljubezenskem, prijateljskem ali drugem razmerju edinstveno, zaradi česar jih je težko pozabiti. Ker so zvesti in zanesljivi, ste zanje vedno na prvem mestu, prav tako vam ves čas dajejo toplino, ki jo boste, če odidejo še kako pogrešali. Še ena lastnost, zaradi katere bik ko odide pusti pečat je, da se nanj lahko vedno zanesete.

DEVICA

Device so tiste, ki včasih preveč komplicirajo in iščejo razlog vsake situacije, vendar je morda ravno to tisto, zaradi česar jih boste, če odidejo še kako pogrešali. Ker jim je iskreno mar do osebe s katero so povezane in ker so zelo zveste in iznajdljive, jih boste težko pozabili. Enostavno jim je zaupati saj razumejo, poleg tega se lahko zaradi njihove širine z njimi pogovarjate karkoli. Ko odidejo boste zagotovo pogrešali njihove modre nasvete in opomnilnike, ki so vam prej šli morda na živce.

Katera znamenja zodiaka pustijo ob odhodu močan pečat?

TEHTNICA

Tehtnica je umirjena oseba, ki vso svojo predanost, skrb in pozornost namenja osebam, ki jih ima rada. Njena uravnotežena energija je tako zelo privlačna, da se ji je težko upreti. Težave in nesporazume rešuje tehtnica na umirjen način in ravno zato jo boste, če odide zelo pogrešali. Tehtnice je težko pozabiti, saj vas vedno spremlja občutek, da so ne glede na vlogo v vašem življenju naredile vse, da bi vas osrečile. Takšno osebo pa si seveda ob sebi želi marsikdo.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so intenzivni posamezniki, ki vedno poskrbijo, da vam je ob njih zabavno. Ko odidejo zagotovo pustijo svoj pečat, saj je težko najti osebo, ki bi bila tako zanimiva, zabavna in odkrita. Prijatelji in sodelavci škorpijoni bodo vedno vedeli, kaj se dogaja v vaši glavi in kaj je tisto, kar vas razveseljuje, zaradi česar jih boste če odidejo še bolj pogrešali. Delujejo kot kombinacija staromodnosti, predanosti in poštenosti, vedno izrazijo svoje mnenje in se borijo za to, kar je prav. Tudi to je razlog, da vam, ko jih več ni še kako manjkajo.

Pripravljeno za Sensa.si