Česa zemeljska znamenja ne marate? Preverite!

Predviden čas branja 3 minute

Če ne želite biti jezni ali neizpolnjeni, se ne spuščajte na tista področja, ki vam enostavno niso pisana na kožo, saj bi zanje porabili preveč energije. Podajamo vam nekaj smernic, malo za šalo, malo zares, kaj vašemu znamenju ni najbolj pisano na kožo. Česa zemeljska znamenja ne marate?

BIK

Hitrost je nekaj kar biki res težko prenašajo. Vsa delovna mesta, ki so zanimiva, razgibana in kjer je treba vse skupaj storiti čim prej, bike spravijo v slabo voljo. Če ni nobenega zagotovila, da bo po opravljenem delu dobil nagrado, bik izgubil vso motivacijo za delo. Tudi če je dejavnost zelo neprijetna ali je kdo do njega nesramen, bo bik prekinil. Vsa delovna mesta, ki niso varna, ki so odprta za različne možnosti razvoja, pa tudi za hitre reakcije niso za bika. Odbija jih tudi vse, kar bi lahko bilo nevarno.

Področje, kjer se zares ne znajdete: turistični vodič

Področje, ki vas ne zanima: tuje kulture

Česa zemeljska znamenja ne marate? Preverite!

DEVICA

Vsa delovna mesta, kjer je potrebno nekaj posploševati in dajati splošna mnenja bo za devico najhujša nočna mora. Čeprav je po srcu večni perfekcionist, se poskuša prilagoditi na vse, vendar pa bo resnično razočarana, če bo morala pokazati sposobnost preseganja meja ali ignorirati nepomembne stvari, s katerimi se ves čas ukvarja. Device  s tem preprosto ni mogoče uskladiti. Vse, kar samo po sebi pomeni kaos ali nejasnosti vsaj v začasni fazi delovanja jim je velika ovira.

Področje, kjer se zares ne znajdete: kreativen umetnik

Področje, ki vas ne zanima: astronomija

Česa zemeljska znamenja ne marate? Preverite!
Foto wayhomestudio on Freepik

KOZOROG

Resnica je, da lahko kozorog prenese marsikaj, vendar mora njihova dejavnost nujno vključevati priložnost za napredovanje in nadgradnjo. Če je dejavnost specifična, ni videti, da bi aktivirali svoje ambicije, zato ne bodo zadovoljni. Zanje je pomembna razvojna perspektiva, čeprav je pot tlakovana z vrsto raznih ovir, ki pa so jim dodaten izziv. Včasih kozorog skoraj otopi v zasledovanju svoje vzdržljivosti, čeprav je očitno, da mu je poslovna plat pisana na kožo, torej zanj zelo pomembna. Upoštevati bi moral tudi svoj zdrav razum.

Področje, kjer se zares ne znajdete: pevec ali pevka

Področje, ki vas ne zanima: oder in gledališče

Povzeto po članku, pripravljenem za Sensa.si

Preberite tudi VSE O KARIERNI POTI BIKOV IN NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZANJE in OGNJENA ZNAMENJA, IZKORISTITE SVOJE PREDNOSTI