MOŠKI, KAKO OSVOJITI KOZOROGINJO?

Vas zanima, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju kozoroga?
Vas zanima, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju kozoroga?

Vas zanima, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju kozoroga?

Predviden čas branja 4 minute

Kozoroginja je stabilna ženska, ki najraje sama poskrbi zase. Če iščete žensko, ki ne potrebuje stalne pozornosti, je to kozoroginja. Ona se ne boji biti sama, zato se nikoli če ne čuti dovolj ljubezni, ne spušča v razmerja. Najbolj ji je všeč tradicija, zato potrebuje priložnost, da uživa v ponavljajočih se prijetnih izkušnjah, zaradi katerih se bo počutila varno. Osvojiti kozoroginjo je zelo težka naloga, saj bo dala vse od sebe, da vas prepriča, da moškega v bistvu ne potrebuje. Zanesljiva in močna, je pripravljena deliti in prevzemati odgovornost, hkrati pa je vedno osredotočena na svoje cilje, odločna in sposobna vzdržati česarkoli se loti do konca.

Njena potreba po moči in logiki pomeni, da le redko tvega. V življenju potrebuje predvsem stabilnost in biti spontana je zanjo večkrat preveliko tveganje. Kozoroginja ve, kaj počne. Ker je vedno pripravljena na kakršno koli situacijo, se lahko zanesete nanjo. Ker ne zaupa takoj, bo potrebovala nekaj časa, da se vam odpre, kar pomeni, da bo vajina interakcija sprva za vas morda premalo intenzivna, vendar bodite potrpežljivi, ostanite na voljo in opazujte, kako se vajino razmerje razvija.

Vas zanima, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju kozoroga?

Njena čustva so druga zgodba, kar je posledica preveč racionalnih odločitev in nezavednih strahov pred čustveno bolečino. Če vam je dala svoje srce, kozoroginja nikoli ne čuti potrebe, da bi zašla drugam. Pravzaprav je že misel, da bi kdo v razmerju varal, dovolj, da se vznemiri. To je ženska, ki ne mara nedorečenosti, njo zanima tudi, kaj ji lahko ponudite v prihodnosti.

Kljub temu, da jo mnogi označujejo za hladno, je ljubezen, ki jo daje, tako močna, da lahko stopi skoraj vsako srce. Kozoroginja pozorno posluša in želi svojemu moškemu vedno stati ob strani. Zanjo so na področju čustev najpomembnejše vrednote iskrena ljubezen, zvestoba in predanost. Kozoroginja ima ostro oko za estetiko in ceni lepoto v različnih oblikah.

Vas zanima, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju kozoroga?

Kozoroginja je kot globok mislec, ki uživa v razmišljanju o življenjskih skrivnostih in filozofskih vprašanjih, zato so pogovori z njo izredno zanimivi. Odbijajo jo moški, ki so preveč osladni in nekoliko vsiljivi. Kozoroginja je obdarjena z brezčasno lepoto, zato tudi v kasnejših letih običajno izgleda mlajša. Vendar pa nje mlajši moški običajno ne pritegnejo, saj so premalo modri iz zreli za njen zahteven okus.

Potrebuje svojo neodvisnost in nekoga, ki ji bo z razumevanjem omogočil doseči cilje. Polna je zdravega razuma, zato lahko traja dolgo, da vas popolnoma spusti v svoj svet. Težko jo je osvojiti, vendar boste, če vam uspe ob sebi deležni skoraj idealne partnerke za vso življenje. Če jo želite osvojiti, ji morate pokazati, da ste enako zagnani, ter predani doseganju svojih ciljev kot je ona.

Želi vedeti kdaj se slišita, kdaj se vidita in koliko vam v resnici pomeni, zato bodite do nje dosledni in skušajte razumeti, da je to ženska, ki ne mara nedorečenosti in spontanih odločitev. Najlažje jo boste osvojili, če ste rojeni v znamenju bika, device, raka ali ribe. Nikar se okrog nje preveč ne trudite strelci, ovni, dvojčki in levi, saj ste za njen okus preveč raztreseni in nesigurni.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi MOŠKI, KAKO OSVOJITI STRELKO? in MOŠKI, KAKO OSVOJITI ŠKORPIJONKO?