URA ROJSTVA POMAGA DEFINIRATI VAŠO OSEBNOST

Ura rojstva in pomen
Ura rojstva in pomen

Ura rojstva vam podarja karakteristike vaše osebnosti

Ura rojstva je pomembna. Vsi, ki se ukvarjajo z astrologijo zelo dobro vedo, da je brez ure rojstva težko določiti točno podobo in razlago vaše osebnosti. Ura rojstva govori o določenih lastnostih vašega karakterja. Preverite, kakšne lastnosti vam podarja ura rojstva!

Od 0 do 01 ure

Za osebe, rojene v tem času je značilna agresivnost, povezana z vzdržljivostjo. Okolica nanje gleda kot da so trmasti in zelo ponosni. V ugodnih okoliščinah zagotavljajo neverjetno ustvarjalne dosežke.

Od 01 do 02 ure

Moč, prestiž in status, vas zastopajo, če ste rojeni v tem času. Zato ponavadi trpite če vsega tega nimate. Uspešni ste v življenju zaradi dejstva, da vam uspeva akumulirati veliko energije, ki je na voljo.

Od 02 do 03 ure

Zelo veseli posamezniki, ki imajo hkrati v življenju več vlog. So zelo dinamični in lahko navdušijo vsakega posameznika, ampak tudi hitro izgubijo zanimanje za stvari, ki so jih začeli. Včasih bi potrebovali več tolerance.

Od 03 do 04 ure

Ste nežni in občutljivi in zelo lahko je poškodovati vaše občutke. Ste dokaz zvestobe in naklonjenosti, ter temelj družinskega okolja. Zelo pomembna za vas je finančna varnost. Lahko bi rekli, da zelo spretno ravnate z denarjem.

Od 04 do 05 ure

Vaše misli so vedno usmerjene k določenemu cilju. Ste polni koncentracije in pozitivne volje. Torej, v vsakem poslu najdete smisel. Zelo so navezani na določene osebe, kar jim občasno povzroča težave.

Od 05 do 06 ure

Najboljše se počutite, ko ste sposobni iz obstoječega kaosa ustvariti red. Vaša ljubezen ne pozna podrobnosti, saj težko ločite pomembno od nepomembnega. Tako nenehno tvegate denar, ki se porabi za stvari, ki jih ne potrebujete. V poslu ste marljivi in odlično opravljate svoje naloge.

Ura rojstva govori o lastnostih

Od 06 do 07 ure

Ste šarmanten posameznik, ki je vedno elegantno oblečen in urejen. Vaše stanovanje je okusno okrašeno in prizorišče številnih zabav za vaše prijatelje. Zelo ste prijazni do vsakogar, kar vas lahko drago stane. Največja nevarnost za vas je, da se čustveno preveč predate.

Od 07 do 08 ure

To so osebe, ki nimajo dlake na jeziku. Govorijo glasno, nepremišljeno in mislijo, da imajo vedno prav. Uspeh pri delu dosežejo, saj znajo ostale odlično podrediti. Spletke in nezaupanje jih lahko iztiri.

Ura rojstva
Ura rojstva

Od 08 do 09 ure

Igra, šport in veliko gibanja na svežem zraku, je zelo pomembno za vas. Nenehno poskušate preseči meje, pa naj gre za socialne, duhovne ali nacionalne meje. Ste rojen pustolovec z željo po adrenalinu.

Od 09 do 10 ure

Ste nenehno na preži in želite vedno imeti zadnjo besedo. Zaradi velikega talenta za organizacijo in disciplino, skoraj vedno dosežete cilj, ki ste si ga zastavili. Dobro se počutite, ko pomagate drugim, najprej, članom družine. Cenite človeške vrednote.

Od 10 do 11 ure

Za vas so vsi ljudje enaki. Imate občutek za posel, ste polni razumevanja in vedno odprti za nove ideje. Pogosto vas imajo ljudje radi, zato ste se običajno obdani z iskrenimi prijatelji.

Od 11 do 12 ure

Še posebej uspešni ste v primerih, ko operirate iz ozadja, saj vam glavne vloge niso pisane na kožo. Dokler vam uspeva zagotoviti dovolj miru, da napolnite svoje baterije vas nič v življenju ne ovira.

Od 12 do 13 ure

V življenju porabite preveč časa za nepomembne zadeve. Materialna varnost in zaščita pod okriljem družine sta najbolj pomembna faktorja za vaš duševni mir. Zelo redko dajete pobudo. Za vzpostavitev stikov niste ravno najboljši inicijator.

Ura rojstva odkriva vaše lastnosti

Od 13 do 14 ure

Mnenja drugih vas pogosto vržejo iz tira ali se vam usedejo globoko v srce. Zato včasih mislite, da se vse, kar je nekdo rekel ali naredil nanaša samo na vas. V življenju vas lahko vztrajnost pripelje do izjemnega uspeha v poslu.

14 do 15 ure

Odlikuje vas zvestoba, s čimer ste za nasprotni spol še bolj privlačni. Ampak, če menite, da v svojem življenju niste izpopolnjeni, boste takoj poiskali drugega partnerja. Umetnost in kreativnost zasedata visoko mesto v vašem življenju. Za otroke ste pripravljeni žrtvovati vse.

Od 15 do 16 ure

Za vas so zelo pomembni notranji občutki, ki jim sledite na vsaki poti. Ste vljudna oseba, ki sije zaradi zadovoljstva. Ampak je lahko tudi razdražljiva, če jo nekdo brez razlage zavrne.

16 do 17 ure

Denar ima za vas pomembno vlogo. Zato menite, da je vaša dolžnost da v življenju pridobite bogastvo. Imate sposobnost dojemanja stvari vnaprej, zato vam je v življenju večkrat lažje, kot ostalim.

Od 17 do 18 ure

Dokler ste odvisni od vašega perfekcionizma, boste cenjeni tako zasebno kot tudi poslovno. Ste zelo praktična oseba in uspešno se soočate z ljudmi, ki nasprotujejo vašim načrtom.

Od 18 do 19 ure

Samo v povezavi z drugimi ljudmi, lahko dosežete svoje cilje v življenju. V prijateljskih odnosih boste potrebovali veliko potrpežljivosti. Jezi vas nepravičnost, ki lahko povzroči tudi globoke zamere.

19 do 20 ure

Vaš apetit po tveganju vam omogoča pomemben položaj v družbi. Zaradi vaše pretirane skrbi, da izgubite pregled nad vrednostmi v stalni zvezi, kot so lojalnost, medsebojne skrbi in duhovni interesi, ste večkrat konfliktni in dvomljivi.

Ura rojstva je pomembna

Od 20 do 21 ure

Privlači vas vse kar je oddaljeno in neznano. Svoj eliksir življenja doživljate, ko potujete daleč v neraziskana področja. Zvestoba do groba ni ravno značilnost vaše osebnosti. Vaš optimizem je nalezljiv.

Od 21 do 22 ure

Zaradi premalo samozavesti vas drugi ljudje pogosto vidijo kot počasne in vase zaprte. Toda, ko se prepustite, oddajate v svojo okolico veliko toplote in sočutje. Veliko pozornosti namenjate ljubezni in strasti.

Od 22 do 23 ure

Imate izjemno inteligenco in pogosto mislite popolnoma drugače od ostalega sveta. To vam omogoča, da obvladujete najtežje probleme. Vedno ste v prednosti pred drugimi. Zato ne bi smeli biti arogantni ali samovšečni, bodite raje skromni.

Od 23 do 24 ure

Simbolizirate notranjo svetlobo in omogočate ljudem v vaši bližini lažje samouresničevanje. Zelo ste nagnjeni k okultnim dejavnostim. V vsakdanjem življenju ne marate nobenih kompromisov. Vaš moto je vse ali nič.

Članek je bil pripravljen za Revijo LEA

Prva črka imena in njen pomen