Vi in vaš partner

Sinastrija je primerjava natalnih kart dveh oseb, ter njunih interakcij med planeti v smeri iskanja potenciala odnosa.  Uporabite jo lahko tudi, da preverite vaše ujemanje s poslovnimi partnerji, sodelavci, prijatelji, skratka odnos dveh oseb. Grafični prikaz obeh natalnih kart, ki se prekrivata in prepletata medsebojne poglede med obema kartama.

Sinastrija je zelo uporabna, če želite bolj podrobno spoznati prednosti in slabosti ljubezenskega razmerja, predvideti ključne točke ujemanja, tudi če je odnos v začetni fazi. Boljše razumevanje, ki ga lahko pridobite z naročilom sinastrije vaju morda celo vodi v nadgradnjo odnosa.

Ni recepta, ki bi obljubljal popolno delovanje dveh oseb. S pomočjo sinastrije se boste vsaj nekoliko približali temu, da ljubljeno osebo bolj razumete ter lažje izboljšujete vajino pot v prihodnosti. Naredite s pomočjo smernic ljubezenskega ujemanja korak k boljšemu razumevanju v odnosu.

Nasvet, opozorilo ob nakupu: Po uspešnem plačilu se vam bo prikazala tabela v katero vnesete rojstni datum obeh oseb, ki jih želite primerjati. Nato se vam bo po kliku prikazala slika Natalnih kart in kratka razlaga, ki je namenjena preučevanju in jo je potrebno kopirati v vaš dokument, da jo boste lahko prebirali tudi kasneje, saj s tem, ko zaprete brskalnik, prekinete sejo in dostop do svoje razlage.