Natalna karta

Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Nasvet: V tabelo vnesete vse svoje rojstne podatke. Nato se vam bo po kliku prikazala slika vaše Natalne karte in podrobna personalizirana razlaga, ki je namenjena vašemu preučevanju in jo je potrebno kopirati v vaš dokument, da jo boste lahko prebirali vedno znova in znova, saj s tem, ko zaprete brskalnik, prekinete sejo in dostop do svoje razlage. Besedilo je avtorsko, zato ga ni dovoljeno kopirati.

Več informacij