Tudi če dvomite, preverite pogled v prihodnost. Vas zanima?

Od samega začetka sveta so ljudje iskali povezavo s tistim, ki vse ve, z mavrico, z vesoljem, ki poznajo preteklost, sedanjost in prihodnost. Z veseljem vas bomo usmerili k pravi poti in vam dali odgovore na vaša vprašanja.

Velikokrat se znajdemo na točki, ko ne vemo kako bi se odločili, ko se ne znamo usmeriti k pravi odločitvi. Ali pa preprosto opažamo, da se nam ves čas pojavljajo podobne situacije, pa si jih sami ne znamo na pravi način razlagati.

PREROKOVANJE

Za vas smo tukaj, da vam olajšamo vaše situacije, pospešimo pot do želenega cilja. Pomagamo ko ste v stiski, vam stojimo ob strani z nasveti. Ter vas usmerimo v psihično  bolj stabilno življenje.

S pomočjo različnih tehnik prerokovanja se poglobimo v vaša vprašanja in poiščemo smernice. Za lažje delo na sebi in uvide, ki vas ob pravem času postavijo pred dejstvo.

Tudi če dvomite, preverite pogled v prihodnost. Vas zanima?

Morda se nahajate v razmerju, kjer ne vidite smisla, ali pa se preprosto bojite narediti korak, čeprav veste da bi ga morali.

Znašli ste se v situaciji, ko ne veste, kako bi se odločili in katero pot bi ubrali. V takšnih in podobnih situacijah se osredotočimo na vas. Vam namenimo svojo energijo in pozornost in vam olajšamo vaše življenje, kar pa v večini primerov pomeni trdo delo na sebi, ki pa bo z nami za vas veliko lažje.

VEDEŽEVANJE TAROT

Arhetipe/simbole tarota lahko imenujemo osnovni principi zemeljskih in kozmičnih sil. V njih lahko odkrivamo skrite prapodobe našega nezavednega in s tem izboljšujemo svojo osebno rast. Saj se ob mitologiji srečujemo z načinom samo-spoznavanja, ki zahteva od nas sunkovite in korenite spremembe, če seveda upoštevamo vpoglede.

Preverite Tarot karto dneva!

SVETOVANJE

Dejstvo je, čedalje bolj ugotavljamo, da ni dovolj, če v današnjem stresnem obdobju prebliskovitega načina življenja stranke usmerjamo le z nasveti. Opozarjamo na možnosti ovir z vedeževanjem in prerokovanjem. Zato smo se odločili, da vam ponudimo celovito pomoč tudi na področju višje duhovne ravni, osebnega razvoja, pozitivne motivacije (osebne , motivacije zaposlenih…). Lažjemu in hitrejšemu odpravljanju problemov, težav. Odkrivanju posledic iz otroštva ali preteklih stresnih dogodkov, ki povzročijo blokade katere zavirajo zdrav način življenja, pretok energije in povzročajo bolezni, ovire pri delu in splošnem počutju.

Spoznali boste lahko, kako koristno uporabiti v svojem življenju osebne analize, kako uporabiti prednosti, kako ojačati šibkosti in kako razumeti bistvo vpogleda prihodnosti.

Svetovali vam bomo kako po lažji in krajši poti rešiti negativne situacije, kako brez posledic izstopiti iz stresnega počutja, kako dati vašemu organizmu tisto in ravno toliko kot potrebuje.

Tukaj lahko preberete NASVETE BRALCEM

Razložili vam bomo kako lahko na videz ena posamezna malenkost negativno vpliva na vašo celotno osebnost, miselnost. Počutje in obnašanje, kako in v čem najti smisel življenja, kako z veseljem pozdraviti naslednji dan, kako iskati službo, kako se naučiti živeti življenje v pravem pomenu. Kako se naučiti dajati, da boste lahko dobivali, kako reševati medsebojne odnose (težave s partnerji, otroci, starši…).

Pokazali vam bomo kako v žalostnih trenutkih najti svetlobo, kako se izogniti težavam in oviram na vaši življenjski poti, kako z močjo volje uresničiti sanje, ki postanejo cilji in nato resničnost. Skratka pomagati vam iz tunela teme in groze na boljšo, pozitivnejšo in svetlejšo pot.

Za svetovanje pokličite na 090 44 11.

JASNOVIDNOST

Jasnovidnost je dar, ki ga bomo delili z vami in vam olajšali vaše življenjske situacije, saj vidimo tudi tisto, kar je očem skrito.

Tudi če dvomite, preverite pogled v prihodnost. Vas zanima?

Zakaj bi se mučili z večjimi odločitvami in podlegali stresu, ki je dan danes pogost sopotnik v naših življenjih.

Pri nas dobite potrditve, ki jih potrebujete pri svojem napredku, nasvete, kako prebroditi težke čase, izgubo partnerja, težave v zakonu, slabe odnose v kolektivu. Neiskrenost v družini, varanje partnerja, finančne težave, povezane z napačnimi poslovnimi potezami…

Pomagamo vam s svojimi uvidi, ker se dejansko povežemo z vašo situacijo in vidimo stvari, ki vam lahko olajšajo vaše življenje. Jasnovidnost zahteva celotnega človeka, zato se je potrebno na vprašanja popolnoma osredotočiti in jih resno obravnavati s strani jasnovidne osebe in s strani stranke.

VPOGLED V PRIHODNOST

Marsikdo si je že v življenju zaželel, da bi videl in začutil svojo usodo, ali vsaj predvidel določene pomembne prelomnice v svojem življenju. Vpogled v vašo prihodnost je tehnika, pri kateri se popolnoma osredotočimo na vas. Začutimo vaše energije, ter vam napovemo vašo prihodnost, oziroma dogodke v prihodnosti.  Olajšamo vam odločitve in vas popeljemo do bolj uspešnega življenja. Če ste v dvomih, se prepričajte.

HITRI ODGOVORI: Ste se znašli na prelomnici in ne veste kaj storiti, da nebi občutili posledic, pa enostavno ne najdete časa, da bi se poglobili vase. Sedaj imate možnost hitrega odgovora preko telefonskega klica na 090 44 11.

OSEBNE ASTROLOŠKE ANALIZE

ASTROLOŠKA ANALIZA NATALNE KARTE: Analiza astrološke natalne karte zajema interpretacijo osnovnih lastnosti naše osebnosti. Možnost imate izbirati med rojstno natalno analizo ali partnersko analizo, sinastijo, ki vam podaja odgovore, kako se z določeno osebo ujamete.

Preberite tudi Svetovanje in pogovor 090 66 56