Osebnostne lastnosti slabega partnerja. Pri katerih moških zodiaka prevladujejo?

V življenju večkrat napačno razumemo svoj ljubezenski odnos, lahko smo preveč dobri, ali preveč težki in kompleksni. Pazite na znake, ki vam lahko povedo da vaš moški ni ravno najboljši partner, čeprav je v vaših očeh idealen. Prav je da sprejemate njegove slabe lastnosti, vendar je nekje meja, tista meja, ki lahko vodi v nezadovoljstvo.

V katerih znamenjih so rojeni moški, ki imajo bolj kot ostali poudarjene osebnostne lastnosti slabega partnerja? Kar pa ne pomeni, da med njimi ni srčnih in ljubečih moških.

TEHTNICA: Preveč je kritičen do svoje partnerke

Od manjšega nesoglasja za malenkosti do kritiziranja za vsako napačno stvar, ki se je zgodila v vajinem razmerju, to so lastnosti moškega tehtnice v negativni podobi. Razmerje uspeva le, če drug drugemu dovolita delati napake in jih skupaj odpravljata.

Ta moški večkrat pozabi, da ima tudi on napake in od svoje partnerke pričakuje, da bo vedela, kaj si on želi. Z nenehnimi pripombami samo zvišuje napetost v odnosu in vas spravlja v slabo voljo. Ni zadovoljen kako je oblečena, moti ga njeno obnašanje, skratka vedno najde nekaj, kar mu ni všeč.

Osebnostne lastnosti slabega partnerja. Pri katerih moških zodiaka prevladujejo?

STRELEC: Zatira svoja čustva in skriva svoje občutke

Komunikacija je najboljši način za ohranjanje zdravega odnosa ali za izboljšanje odnosa, ki se nahaja na kočljivi točki. Čeprav je moški strelec načeloma zelo zgovoren pogosto v partnerskem odnosu potlači svoja čustva, o njih ne želi govoriti. Morda se še sam ne zaveda, da s tem načinom tišine in neodzivanja prispeva k strupenemu odnosu, ki lahko v nekem trenutku celo eksplodira.

Preberite tudi PREBUDITE STRAST SVOJEGA ASTROLOŠKEGA ZNAMENJA

DVOJČKA: Neprestano vdira v zasebnost ljubljene osebe

Zaupanje in zvestoba sta dva temelja vsakega zdravega ljubezenskega odnosa. Če ne zaupa, kljub temu da nima razloga in se nenehno vtika v osebni prostor vam s tem resnično ne daje udobnih vibracij. To njegovo strupeno ravnanje vas lahko celo privede do občutka nejevoljnosti in frustracije. Nadzor ljubljene osebe je močno obremenilen in pušča posledice za oba.

Osebnostne lastnosti slabega partnerja. Pri katerih moških zodiaka prevladujejo?

DEVICA: Kadar koli imata prepir, predlaga, da se razideta

Ali vedno predlaga, da bi se razšla, ko naletita na točko nestrinjanja ali na vsakodnevni buren prepir? Potem vašemu partnerju, rojenemu v znamenju device manjka kakovost dobrega partnerja. Biti v razmerju pomeni imeti potrpljenje in visoko vzdržljivost. Če vaš moški devica nima teh dveh atributov, potem boste z njim dolgoročno zelo težko delali na odnosu.

Preberite tudi LJUBEZEN: ČESA SI ŽELI VAŠE ZNAMENJE V ODNOSIH?

VODNAR: Ne podpira svoje ljubljene osebe

Dober partner vedno spodbuja svojo boljšo polovico in ji to tudi pokaže. Če pa je  vaš partner vodnar tisti, ki vas ne zna pohvaliti in motivirati, boste z njim v odnosu zelo težko poiskali ravnovesje in osebnostno zrastli. Moški, ki skrbi le za lastno zadovoljstvo in ne zna na pravi način priskočiti na pomoč je slab partner, ki bi se mu bilo dobro izogniti.

Pripravljeno za Elle.si 

Vas zanima, kako se v globljem smislu ujamete z ljubljeno osebo?