Kakšni ste kot sosed ali soseda glede na vaše zodiakalno znamenje?

Predviden čas branja: 5 minutes

Sosedje so lahko čudoviti, pravi prijatelji, ali pa zelo moteči in v nekaterih primerih celo nevzdržni. To so ljudje, s katerimi na nek način sobivamo in stremimo k čim boljšim odnosom. Kakšen sosed ali soseda ste glede na vaše astrološko znamenje?

OVEN

Ovni ste sosedje, ki vam je pomembno, da se sami dobro počutite, kako pa nas vas gledajo drugi sosedje v bistvu ni vaš problem. Če ste nekomu všeč, se hitro prelevite v zanimivega sogovornika, če pa začutite, da vas kdo od sosedov ne sprejema, se s tem sploh ne obremenjujete. Če nastopijo težave, ste kot sosedje pripravljeni hitro priskočiti na pomoč.

BIK

Bik je sosed, ki vedno skuha še kaj dobrega za ostale. Ker biki večino prostega časa radi preživite v domačem okolju, je za vas še kako pomembno, kakšne odnose imate s sosedi. Želite biti prijazni in ustrežljivi. Trudite se, da bi imeli o vas čim lepše mnenje in z veseljem tudi večkrat svoje najbližje sosede povabite v svoj dom ali na teraso na kavo in prigrizek.

Kakšni ste kot sosed ali soseda glede na vaše zodiakalno znamenje?

DVOJČKA

Dvojčki, ki ste izredno iznajdljivi se najprej pozanimate, če bi kdo izmed sosedov lahko bil za vas koristen oziroma uporaben. Radi klepetate s sosedi in večkrat ste do nekaterih zelo prijazni, tudi če vam gredo v resnici močno na živce. Znani ste kot prava opravljivka, ki vedno ve, kaj se v okolici dogaja, vendar vaše informacije niso vedno točne, zato jih nikar preveč ne širite v soseski.

RAK

Rakom je zelo pomembno da so v okolju kjer živijo zadovoljni in dobro sprejeti s strani sosedov. Njim poleg urejenih družinskih odnosov veliko pomenijo tudi urejeni sosedski odnosi. Rak z veseljem posodi svojemu sosedu poseben pekač, sestavine ki jih potrebuje ali vrtnarsko orodje. Raki zaupajo, da bodo vaši sosedje poskrbeli za to, da vam bodo stvari tudi vrnili.

LEV

Lev je sosed, ki se vedno nasmehne in prijazno pozdravi, v svoj osebni prostor pa sosedov raje ne spušča. Čeprav sosedu dovolil, da uporablja njegovo parkirno mesto, ko ga ne potrebuje, ne želi, da bi sosedje trkali na njegova vrata. Lev je zelo velikodušen tudi takrat, ko se je s sosedi potrebno govoriti za varstvo otrok. Z veseljem prevzame odgovornost in priskoči na pomoč.

Kakšni ste kot sosed ali soseda glede na vaše zodiakalno znamenje?

DEVICA

Device, so znane po trdem delu in praktičnosti, hkrati pa so prijazne in dostopne, so odlične sosede. Na njihovem dvorišču ne boste našli krame ali plevela, izogibajo se površnosti. Če ima devica bolj sproščene sosede, ki jim urejanje okolice ni prioriteta se lahko vnamejo zapleti in težave. Z veseljem devica pomaga pri vzdrževalnih projektih v okolici, vendar ji je treba prej povedati, da se organizira.

TEHTNICA

Tehtnica je posameznik, ki mu ni vseeno, si o njem mislijo sosedje, zato se trudi biti do njih čim bolj prilagodljiv ter ustrežljiv. Skupna območja ali skupne zelenice so takrat, ko je zraven tehtnica lepe in urejene, saj ima tehtnica odličen smisel za design. Tehtnica ženska je soseda, ki ima modo v žepu in z veseljem svetuje kakšni sosedi, ki je na tem področju bolj nerodna.

Kakšni ste kot sosed ali soseda glede na vaše zodiakalno znamenje?

ŠKORPIJON

Pridni in strastni škorpijoni ste odlična prednost za vsako sosesko ali zgradbo. Ste neodvisni in govorite tako kot čutite, kar so lastnosti, ki so potrebne, da mestno občino opozorite na težavo s cesto ali potrebo po kolesarskih stezah. Ste izredno zvesti in znani kot sosed, na katerega je mogoče računati tudi v najbolj nujnih primerih. Škorpijoni ste tisti sosedje, ki vam zaupajo ključ, ko so dlje časa odsotni.

STRELEC

Strelec je simpatičen in neobremenjen sosed, ki se rad zapleta in filozofira s tistim sosedom, ki ga je pripravljen poslušati. Red ni strelčeva prioriteta, zato se lahko zaradi smeti ali neurejenega dvorišča večkrat znajde v kakšnem sporu s sosedi, neglede na to, da si strelec v bistvu želi dobrih sosedskih odnosov, saj se v življenju nikakor ne želi zapletati v nesporazume.

KOZOROG

Kozorogi ste natančni in glede sosedskih odnosov pozorni na podrobnosti. Sosedom iskreno ponudite preprost pozdrav ali mahanje. Ne marate se preveč zapletati z njimi, dobri pa ste v organizaciji, takrat lahko vaši sosedje resnično računajo na vas. Z veseljem priskočite na pomoč, ko vas pokličejo, sami se običajno na ponujate. Skupnih pojedin in kavic s sosedi se kozorogi raje izogibate.

Kakšni ste kot sosed ali soseda glede na vaše zodiakalno znamenje?

VODNAR

Vodnarji ste zanimivi in nenavadni sosedje, enkrat zainteresirani za debato, drugič polni svojih težav in neodzivni. Navadite se s sosedi, ko je potrebno komunicirati osebno ne prek spleta ali telefona, saj vas bodo imeli za čudne in neprijazne. Ko se pogovarjate s sosedi, jim posvetite vso pozornost. Vodnarji znate svoje socialne veščine prenesti na sosedske odnose, vendar le takrat, ko vam to odgovarja.

RIBI

Ribice ste zaradi svoje prijaznosti najljubši sosed. Ko so vaši sosedje obremenjeni, jih povabite k sebi na obrok ali skodelico kave, ter jim prisluhnete. Če ribe načrtujejo kakšno večjo adaptacijo, bodo vedno prej opozorile sosede, saj želijo biti uvidevne. Ribice ste posamezniki, ki ste ponavadi zelo ponosni na svoj dom in s tem zagotovo dodate vrednost celotni soseski. Vaša okolica je vedno urejena in čista.

Pripravljeno za Sensa.si