Moj najljubši prostor v stanovanju glede na astrološko znamenje

Sedaj, ko moraš ostati doma, je priporočljivo, da si polepšaš in urediš svoje bivalne prostore tako da se boš v njih dobro počutila. Kateri prostor v stanovanju pa je tisti, ki ti bo glede na tvoje astrološko znamenje lajšal karanteno? Najljubši prostor v stanovanju je tisti, v katerem se resnično dobro počutiš.

DNEVNA SOBA

Ovnica, levinja, devica

Sedaj, ko si večino časa doma, je dnevna soba v stanovanju tvoje najljubše zatočišče. Ker ves čas potrebuješ dogajanje, bo tvoja televizija prižgana, tudi če med tem brskaš po telefonu, samo zato, da imaš občutek, da se okoli tebe nekaj dogaja. Z veseljem se zlekneš v svoj udoben kavč, še posebej če si devica, ki ji počitek pod odejo še kako godi.

Moj najljubši prostor v stanovanju glede na astrološko znamenje

Če si ovnica, boš v dnevni sobi tudi jedla, tipkala, se smejala, skratka v njej si boš znala narediti svoj prostor, ki ti bo ustrezal. Levinja ima rada glasbo, zato si boš v dnevni sobi organizirala dobro ozvočenje in se spontano prepustila divjim ritmom. S tem boš zagotovo pregnala dolgčas in naveličanost.

KUHINJA

Bikica, rakica, kozoroginja

Kuhinja je v času, ko si doma tvoj najljubši prostor, v katerem rada ustvarjaš. Sedaj, ko imaš več časa, lahko kuhinjo najprej malce preurediš, pospraviš in očistiš. Nato sledijo kuharski podvigi in načrti. Ker imaš več časa in se ti nikamor ne mudi, se lahko, še posebej če si bikica, ki obožuje kuharske izzive sedaj omisliš kakšno bolj zahtevno jed.

Dnevna soba

Morda tudi takšno, ki zahteva večurno pripravo. Če si rakica boš v tem času z veseljem kuhala za vse družinske člane, ki bodo še kako veseli tvojih dobrot in tega, da njim ne bo treba kuhati. Z veseljem boš pripravila tudi čudovito sladico, iz samo nekaj sestavin s svojo iznajdljivostjo.

SPALNICA

Škorpijonka, vodnarka

V dneh, ko si ves čas doma, si verjetno bolj utrujena in najbolj ti odgovarja počitek. Spalnica je prostor, ki si ga lahko urediš malce drugače. Tvoja postelja lahko postane prava zabava, v družbi prenosnega računalnika, telefona in kvalitetnih slušalk.

Dnevna soba

Če si škorpijonka, si boš zagotovo privoščila bedenje pozno v noč in dolg jutranji spanec. Vodnarka bo sedaj, ko ji ni treba od doma z veseljem, ko se zbodi pregledala vse novice in sporočila, seveda v topli postelji. Tudi kavico škorpijonka in vodnarka najraje spijeta v spalnici, kjer lahko še malce polenarita.

KOPALNICA

Ribica, tehtnica

V času, ko si doma, lahko poskrbiš za nego svojega telesa in las bolj intenzivno kot takrat, ko se ti ves čas mudi. Če si ribica, je kopalnica prostor, v katerem boš v tem času, ko ostajaš doma z veseljem preživela več časa. Naredila si boš masko za obraz, ter nahranila svoje lase z ustreznimi sestavinami.

Kopalnica

Če si tehtnica bo tvoj najljubši trenutek ko ostajaš doma vroča in dolga kopel, seveda obogatena z eteričnimi olji. Le tako boš vsaj za trenutek pozabila na slabe energije in se lažje posvetila sebi.

Preberite tudi SPADATE MED ŽENSKE, KI SO ZELO RADE V KOPALNICI?

BALKON

Strelka, dvojčica

Če ga imaš, ali morda celo teraso, bo to v času izolacije zagotovo tvoj najljubši prostor, v katerem boš preživela večino dneva.

Najljubši prostor v stanovanju

Ker si ljubiteljica gibanja in vsega, kar se odvija na odprtem, bo balkon v težkih dneh tvoja rešilna bilka, ki ti bo pomagala da lažje preživiš čas brez da srečaš sebi ljube prijatelje. V toplih dneh boš tudi kosilo, če si strelka raje pojedla na svežem zraku, in tako malce zabrisala občutek, da si izolirana doma.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI NAJBOLJ POGREŠAJO PRIJATELJSKE ODNOSE V ŽIVO