Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, najbolj pogrešajo prijateljske odnose v živo

Dober pogovor je faktor, ki vas dela zanimive. Nekatere izmed vas ste sicer klepetave, vendar večkrat zamrznete. Prav gotovo pa je komunikacija orožje in ključ teh žensk, ki jo obvladajo, v skoraj vseh situacijah. In če ste najprej pomislile, na tisto, ki jo vedno označujemo za klepetavo, dvojčico, je tokrat ni med njimi. Katere ženske zodiaka torej najlažje sklepajo prijateljstva in to v tem času tudi najbolj pogrešajo?

TEHTNICA

Njen nasmeh nakazuje, da je prijazna, odprta oseba, željna komunikacije, zato ona nikoli ne guba čela ali privzdiguje obrvi, saj se zaveda, da te mimike niso najbolj zaželene. Z rahlimi gibi naprej med pogovorom kaže zanimanje za sogovornika in mi s tem sporoča, da ga posluša. Zelo dobro se zaveda, da nagib nazaj nakazuje ravnodušje.

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, najlažje sklepajo prijateljstva

Tehtnica se zelo dobro zaveda, da idealen pogovor predstavlja izmenjava misli, ne pa razkazovanje duhovitosti in retoričnih sposobnosti.

Njen skladen glas se redko dvigne na višjo raven, diplomacija jo zadrži pred izbruhi, zato se boste z njo težko znašli v konfliktu. Ker zna sogovornika pozorno in osredotočeno poslušati, ji nikoli ne zmanjka besed. Zelo dobro se tehtnica znajde tudi ko jo sprašujejo. Njeni odgovori so premišljeni in zaviti v tančico harmonične komunikacije. Čeprav ni najbolj prodorna, zna na prefinjen način razkriti svoje sanje, upe, želje in bolečine, kar sogovorniku omogoča da se bolj lagodno počuti.

Svoj pogovorni slog zna tehtnica odlično prilagoditi vsaki situaciji ter se zliti s sogovorniki.

V pogovoru uporablja sogovornikovo ime in s tem povečuje osebnostno noto v komunikaciji. Tekmovalnim in napadalnim sogovornikom se zna spretno izogniti.

LEVINJA

Levinja se zelo dobro zaveda, da je eden izmed najpomembnejših lastnosti tudi komunikacija s telesom, torej levinja zna uporabiti tudi neverbalno komuniciranje in njena govorica telesa ni nikoli nedostopna. Ko ona vstopi v prostor že njena govorica telesa govori, da je odprta za nove debate. Zanjo je srečevanje novih ljudi in komunikacija z njim prava poslastica, saj se tudi v prostoru polnem tujcev dobro počuti.

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, najlažje sklepajo prijateljstva

Sposobnost neformalnega in sproščenega komuniciranja je njena prednost, ki ji velikokrat olajša življenjsko pot.

Ona se zelo dobro zaveda, da zaprta govorica telesa in nečimrn pogled odbijata ljudi. Njen prijeten nasmeh je pokazatelj prijazne in iskrene podobe ter pripravljenosti na komunikacijo. Ko postavlja vprašanja, ki so bolj osebne narave, zna v pogovoru razkriti tudi sebe, tako da ob njej sogovornik izgubi občutek nelagodja.

Levinja ne komplicira, ampak zna postavljati osnovna vprašanja, na katera je lahko odgovoriti.

Z zaprtim vprašanjem iz njenih ust vedno sledi tudi odprto vprašanje, kar večini ljudem laska. Njen pogovorni slog je bogat, sestavljen iz različnih učinkovitih delov, ki služijo v njen prid.

ŠKORPIJONKA

Za omahovanje v življenju škorpijonke, ko je govora o komunikaciji ni prostora. Ona je prva, ki prijazno ponudi roko v pozdrav. Z neposrednim očesnim stikom zna sogovorniku pokazati, da ga posluša in da jo zanima več. Praznemu strmenju med komuniciranjem se zna spretno izogniti in ob zanimivih temah večkrat prikima, kar nakazuje da je resnično dobra poslušalka.

Astro znamenja

Dobro pa škorpijonka ve, da neverbalne geste ne zmorejo nadomestiti verbalne komunikacije.

Torej zna paziti tudi na ton in moč svojega glasu. Ko pride v množico ljudi, je ne zanima, če se med seboj poznajo ali ne, saj se bo znašla sama in hitro ustvarila nove, zanimive stike. Dolgočasnim ljudem se bo izognila, saj z njimi ni sposobna dinamično komunicirati.

Zaveda se, da so zavrnitve del življenja, zato nje ne ovirajo pri vzpostavljanju novih stikov.

S svojim nenavadnim intelektom in intuicijo v pogovorih škorpijonka predvideva o dejstvih in podrobnostih, ter s tem sogovorniku daje vtis, da je na njeni valovni dolžini. Ker je fokusirana na bistvo, se v pogovorih ne oddaljuje od glavne teme. Ona s svojo odlično komunikacijo vedno tvega in ne razmišlja o tem, da bi jo kdo zavrnil. Njen način za ublažitev vzponov in padcev v komunikaciji je prepoznavanje in uporaba pravega pogovornega sloga.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI SE ZNAJO SPOPRIJETI Z IZGUBO