HOROSKOP: MAJHNE SPREMEMBE NAVAD, KI LAHKO NAREDIJO ČUDEŽE

S katerimi majhnimi koraki lahko glede na astro znamenje v katerem ste rojeni izboljšate življenje?
S katerimi majhnimi koraki lahko glede na astro znamenje v katerem ste rojeni izboljšate življenje?

S katerimi majhnimi koraki lahko glede na astro znamenje v katerem ste rojeni izboljšate življenje?

Predviden čas branja 6 minut

Majhne spremembe navad so zelo močne, sprva se morda zdi, da se ni nič zares spremenilo, a ko boste navade preizkušali nekaj časa, boste začeli opažati razliko. Majhnih sprememb se zagotovo lotimo lažje kot večjih, zato nikar ne oklevajte!

OVEN

Preden odgovorite ljudem z nestrpno vibracijo, se ustavite. Naučite se poslušati, tako da si daste čas, da razmislite o svojem odgovoru v tem premoru, ne medtem ko druga oseba govori. Takšen način vam daje priložnost, da pretehtate svoj odnos in besede. V napetih situacijah ali stresnem pogovoru vam lahko preprosta pet sekundna pavza prepreči, da bi uničili odnos, ki ga cenite.

BIK

Biki, telesna aktivnost je nekaj, kar vam lahko spremni življenje. Tudi če ste ležerni ali imate občutek, da ne najdete časa, se skušajte vsaj 4 dni v tednu ukvarjati z določeno telesno aktivnostjo. Lahko je preprosto raztezanje, hoja ali ples, ni pomembno v katero smer greste, pomembno je da ste aktivni ter da vzdržujete tempo brez izgovorov. Počutili se boste bolj aktivni, bolj energični in navsezadnje vam bo to pomagalo, da boste pri svojem delu bolj produktivni.

DVOJČKA

Začnite dan s hvaležnostjo, ne samo enkrat, ampak vsaki dan. Vsako jutro si vzemite trenutek in izrazite hvaležnost za tri stvari v svojem življenju. Ne bodite presenečeni, če se vam bo izkazovanje hvaležnosti najprej zdelo neopazno, spremembe boste začeli opažati po dveh tednih, postali boste bolj zadovoljni in veseli. S to majhno rutino boste kar naenkrat stvari in ljudi začeli opazovati s pozitivnega vidika.

S katerimi majhnimi koraki lahko glede na astro znamenje v katerem ste rojeni izboljšate življenje?

RAK

Raki, da se boste boljše počutili, začnite dan s kozarcem tople vode. Ta majhen a koristen korak je prva stvar, ki lahko zjutraj poveča vašo raven energije in odplakne toksine iz telesa. S tem majhnim korakom ne boste naredili usluge samo počutju, prav tako boste s tem poskrbeli za lepšo kožo. Z redno rutino se boste disciplinirali, da naredite nekaj več zase.

LEV

Levi, usmerite se k bolj zbranemu načinu delovanja. Porabite 5 minut na dan za razmišljanje o procesu, ki ga boste izvedli in ki vas bo pripeljal do vaših ciljev. To je vrsta pozitivne vizualizacije, ki vam bo omogočila bolj mirno in učinkovito odločanje. Vizualizacija končnega rezultata ne pomaga doseči cilja. Toda vizualiziranje sebe, kako delate korake, ki jih boste naredili, da dosežete svoj končni cilj, vam lahko pomaga, da dejansko sledite tem korakom.

DEVICA

Device, ne bodite tako zaprte v svoj oklep. Ohranjanje stikov še nikoli ni bilo lažje, vendar je pomembno narediti korak in sodelovati. Ne čakajte, da vas drugi povabijo, pokličejo, odločite se za spremembo in pokličite, pošljite SMS ali e-pošto enemu prijatelju ali družinskemu članu na dan.  Potrebujete le nekaj minut, rezultat pa je, da imate okoli sebe mrežo ljudi, tako blizu kot daleč. Negovanje odnosov je ključnega pomena za srečo in dobro počutje.

S katerimi majhnimi koraki lahko glede na astro znamenje v katerem ste rojeni izboljšate življenje?

TEHTNICA

Tehtnice, naredite zase nekaj, kar vam bo omogočilo, da delujete kreativno in pretočno. Pretvarjajte se, da ste vaš junak. Ko se soočite z zahtevno situacijo, zastrašujočim projektom, novim kariernim preskokom, pomembnim sestankom, pomislite na junaka v svoji panogi ali karieri. Nato se vprašajte, kaj bi ta oseba naredila v vaši situaciji. Nato pa si predstavljajte, da delate točno to, kar mislite, da bi storili. To vam pomaga razjasniti, katera dejanja so za vas prava in katera ne.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, naučite se povezati s sabo. Ob koncu dneva si vzemite nekaj minut in zapišite vse, kar vam pade na pamet. Le tako se boste približali bistvu na najlažji možni način. Pred spanjem izpišete vse, kar vam leži na duši. Ne urejajte, izpustite vse, v kateri koli obliki, v poljubnem vrstnem redu. Ni nujno, da je smiselno, tudi za vas. Tovrstno pisanje zmanjša tesnobo in depresijo. Lahko pa uporabite snemalnik zvoka in preprosto nekaj minut govorite v neurejenem slogu toka zavesti.

STRELEC

Strelci, ker preveč drvite in skačete sem ter tja, si organizirajte vsak dan sestanek s samim sabo, čas za učenje o sebi, čas, v katerem se boste odklopili od vseh stresnih informacij in virov, ki krojijo vaše počutje. Izkoristite ta čas, da se naučite nekaj novega, nekaj kar ni nujno ali obvezno, pa je kljub temu za vas zelo zanimivo. To je navada, ki vam bo v življenju pomagala rasti.

S katerimi majhnimi koraki lahko glede na astro znamenje v katerem ste rojeni izboljšate življenje?
Foto senivpetro on Freepik

KOZOROG

Kozorogi, začnite varovati okolje. Izposodite si, preden kupite nekaj večjega in dragega. Prihranite denar in pomagajte okolju. Naj vam pride v navado, da si najprej izposodite, preizkusite in preverite, ali je to tisto, kar res potrebujete. Potem poskusite kupiti nekaj rabljenega, preden kupite novega. Morda bi bilo smotrno, da si oblačila zamenjate s prijatelji in prijateljicami in s tem prihranite.

VODNAR

Vodnarji, naredite majhen korak zase tako, da načrtujte dan, še preden se začne. Vsak večer si vzemite nekaj minut za načrtovanje nalog in prednostnih nalog za naslednji dan. Ta korak bo zagotovo povečal vašo produktivnost. Izboljšana produktivnost zagotavlja bolj učinkovito upravljanje s časom. Če boste vedeli, kaj je treba narediti, boste dan začeli z jasno osredotočenostjo in namenom.

RIBI

Ohranite dobro držo, ter s tem dvignite svoj ponos. Naj bo vaš korak, da ste ves dan pozorni na svojo držo, prav tako se potrudite sedeti in stati pokončno. Dobra drža lahko poveča samozavest, zmanjša bolečine v hrbtu in seveda izboljša splošno govorico telesa. Pravilna drža prav tako omogoča optimalno delovanje pljuč, kar vodi do lažjega dihanja in povečanega vnosa kisika.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ZNANJE JE TEMELJ VAŠE PRIHODNOSTI in HOROSKOP: SADATE MED ZNAMENJA, KI IZZIVU NIKOLI NE REČEJO NE?