Virtualni svet in vaše astro znamenje. Preverite, kako se v njem znajdete!

Virtualni svet je postal naš vsakdan. Nekateri ga sprejemate z odprtimi rokami in v njem uživate, včasih morda celo preveč, drugi pa pred njim bežite, saj čutite, da ne vpliva dobro na vaše delovanje. Kako pa se vaše znamenje spoprijema z virtualnim svetom?

OVEN

Oven, ki v življenju sam postavlja svoje meje, se zelo dobro zaveda vseh prednosti, slabosti in pasti virtualnega sveta. Čeprav se rad izpostavlja in je opažen, objavlja samo tisto, kar resnično ni sporno, deli slike, ki so simpatične, nikoli neprimerne in se nekako ne najde v tem, da bi svoje virtualne prijatelje obveščal kaj počne in kako. To raje zadrži zase. Spletni zmenki ga ne zanimajo, saj ga v ozadju vedno spremlja instinkt, da na drugi strani morda ni tako kot kaže. Ona mora začutiti energijo v živo!

Virtualni svet in vaše znamenje

BIK

Bik, ljubitelj harmonije in narave, se v virtualnem svetu rad pohvali s kakšno rastlino, rožico ali sprehodom v naravo. Razne slike in posnetki iz zabav, kjer si da duška, so pri njem vedno na varnem. Skrbno varuje vsa svoja gesla in jih zaradi previdnosti, da ga kaj negativno ne preseneti tudi spretno skriva. Svet zabave na spletu ni v njegovi domeni. Raje poišče kakšno dobro meditacijo in se trikrat vpraša če dela prav, ko se prijavlja na kakšen spletni seminar.

DVOJČKA

Dvojčki so zelo hvaležni vsem tistim ki so jim omogočili vstop v virtualni svet. Zabava, igrice, spoznavanje vse to jih še kako privlači in primežu svetovnega spleta se težko iztrgajo iz rok. Radi brskajo, prebirajo, komunicirajo, zato je v njihovem klepalniku najbrž tudi nekaj oseb, za katere ne vedo več točno, do katere točke spoznavanja so prišli. Radovednost jih ne pusti pri miru, zato radi brskajo po konkurenčnih panogah in preverjajo kaj počnejo njihovi prijatelji.

Preberite tudi ŽELIŠ NA DRUŽABNIH OMREŽJIH OHRANITI ZASEBNOST?

RAK

Rak, ki je bolj zadržane in zelo nezaupljive narave se boji virtualnega sveta, saj ga spremlja instinkt, da tam preži nevarnost. Raje se nevarnosti umakne, zato nepreverjenih naslovov ne obiskuje. Rak je tisti, ki ga je težko prepričati v spletne zmenke in z lahkoto tudi nekaj dni ne obišče spleta. Ko se znajde v kakšni čustveni ali osebni krizi je prvi, ki išče razne odgovore in nasvete ter bere o tem, kako so se drugi soočili s podobnimi težavami. Potem mu je lažje.

Virtualni svet in vaše znamenje
Virtualni svet in vaše znamenje

LEV

Lev, ki se vedno in povsod znajde, obožuje virtualni svet, saj mu le ta omogoča več zabave, druženja in seveda širjenje njegovih obzorij. Z veseljem se podaja v spletne klepetalnice, izmenjuje mnenja, vendar se na osebni nivo običajno ne spušča. Rad sledi vsem trendom, zato obiskuje tudi tuje strani, da ostane v koraku s časom. Ker pa zanj povprečni kosi niso dovolj, ker mora biti najboljši, pa se z veseljem večkrat zapodi v spletno nakupovanje priznanih blagovnih znamk.

Virtualni svet in vaše znamenje

DEVICA

Devica je zelo previdno in premišljeno znamenje, zato objemu virtualnega sveta običajno ne podleže. Z lahkoto preživi nekaj dni brez klikanja, bolj kot kratki spletni članki pa ji je na kožo pisano branje knjig. Ko kupuje, trikrat preveri znesek in ves drobni tisk, zato se težko znajde v položaju žrtve spletnih prevar. Prepričana je, da je vsak sam kriv, če se poda v virtualno raziskovanje, pri tem pretirava in na koncu ostane razočaran.

TEHTNICA

Tehtnica je rada urejena, zato ji virtualni svet nudi številne on line tečaje in seminarje, saj se rada diskretno izobražuje in poskrbi, da pozna vse nove trende. Rada bere članke in zgodbe drugih ljudi, vendar si zna postaviti tudi mejo, ko čuti, da je že preveč časa na spletu. Zanima jo tudi kultura, zato se rada pridružuje raznim skupinam, saj ji ustrezajo kramljanja o skupnih interesih, tudi če to počne z neznanci.

ŠKORPIJON

Škorpijon težko deluje brez dogajanja in drame, zato je virtualni svet zanj nekaj nujnega, nekaj česar ne sme zamuditi. Kot ljubitelj okultnih dejavnosti z navdušenjem bere dnevne horoskope in razne napovedi, malo za šalo, malo za smernico, ki ga vodi v uspešnejšo prihodnost. V spletnih klepetalnicah je prvi v vrsti, ko se je potrebno direktno pogovarjati o spolnosti in strastnih podvigih. Nima dlake na jeziku in večkrat v svojem zagonu pozabi, da je na drugi strani neznanec.

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA IN IZBIRA PROFILNE SLIKE

STRELEC

Strelec obožuje surfanje po internetu, vendar vse skupaj dojema kot zabavo. Rad prebira razne misli, šale, ki jih potem z veseljem tudi deli s prijatelji. Čeprav je ves čas v gibanju, nikoli ne pozabi na svoje telefonu pregledati, oziroma na hitro preleteti vseh dnevnih novic, še posebej s poslovnega področja, saj stremi k temu, da je uspešen. Spletne klepetalnice mu niso pisane na kožo, saj potrebuje pogled v oči in stisk roke, da oceni ali se odnos splača poglabljati.

Virtualni svet in vaše znamenje

KOZOROG

Kozorog, zadržan in ambiciozen uporablja virtualni svet bolj v poslovne namene, ter v smeri, da najde kakšno dodatno priložnost za povečanje svojega stanja na računu. Čeprav spremlja vse novice iz tega področja, v virtualnem svetu nikoli ne tvega preveč. Zanimajo ga tudi informacije s področja znanosti, da lahko z njimi podkrepi določena dejstva. Spletni zmenki so zanj tabu tema, običajno se v klepetalnico niti ne vpiše.

VODNAR

Vodnar obožuje virtualni svet in kjerkoli se nahaja, mora biti priklopljen in prijavljen na vse različne aplikacije, ki mu omogočajo, da je njegovo življenje bolj zabavno. Rad spoznava, rad daje komplimente, še posebej pa mu je na kožo pisan klepet z neznancem in drugega dela sveta, saj ga zanimajo tuje kulture. V prostem času ga zamikajo razne spletne igre, od katerih se ko se znajde v svojem domišljijskem svetu težko odtrga.

RIBI

Ribica obožuje nežne pogovore in če v svojem življenju nima ljudi, ki bi ji to nudili, se poslužuje virtualnih klepetalnic, kjer išče svojo sorodno dušo. Vendar je lahko v nevarnosti, če preveč intenzivno zaplava v virtualno mrežo, iz katere se potem ne zna zlahka iztrgati. Rada vstopa tudi v svet duhovnosti, kjer ure in ure prebira razne članke, težko pa se izogne tudi kliku za pogovor s kakšnim svetovalcem ali astrološko vsebino.

Preberite tudi KRALJICE SOCIALNIH OMREŽIJ SO…

Želite brskati tudi po ostalih področjih? Brskaj.si