Izbira profilne slike glede na astro znamenje

Profilna slika na raznih družabnih omrežjih je vaša osnovna predstavitev ter nekaj, kar izraža vaše karakteristike. Kakšna pa je profilna slika vašega znamenja, ki osebi na drugi strani sporoča prvi vtis? Vaša izbira profilne slike za astro znamenje.

OVEN

Ko oven izbira profilno sliko, mora biti le ta resnično najboljša. Kadar gre za osebno fotografijo, izbira slike, ki so močne in iz njih izžarevajo privlačnost, moč in prevlada. Oven rad izbira tudi med fotografijami vladarjev in velikanov, pomembna zanj je dinamika in seveda hitrost. Ženske se večinoma poslužujejo modernih in neodvisnih slik, s katerimi kažejo prevlado nad moškimi in izpostavljajo svoje prednosti pred drugimi ženskami.

BIK

Biki imajo radi tradicijo in ne marajo lažnih profilnih slik. Njihove slike, se redko spreminjajo, lahko celo ostanejo enake nekaj mesecev ali celo nekaj let. Všeč so jim slike, ki prikažejo materialno in duševno varnost. To je njihov avto, na katerega so ponosni, ali hiša. Obožujejo tudi slike s hrano, ali tiste iz ležernih počitnic, saj z njimi zelo radi pokažejo da znajo v življenju resnično uživati, in seveda s tem naredijo tudi koga ljubosumnega.

Izbira profilne slike za astro znamenja

DVOJČKA

Profilna slika dvojčkov se lahko tako pogosto spremeni, da si morajo njegovi prijatelji zapomniti e-poštni naslov, da ga prepoznajo, ker se poleg slike pogosto spremeni tudi njihovo ime, ali letnica rojstva. Znani so tudi po dvojnih profili in dejavnostih na več družabnih omrežjih. Kar se tiče simbolike, so sličice risank za dvojčke in dvojčice dobrodošle in pogoste, kar izžareva njihov mladostni duh. Vseeno jim je, kaj si o njihovi profilni sliki mislijo drugi, saj jo bodo kmalu zamenjali.

RAK

Raki na profilni sliki radi objavljajo stvari, ki jih spominjajo na ljubljene in družino. Redko kdaj so na profilni sliki sami, saj želijo vsem pokazati, kako lepo družino ali partnerja imajo. Pogoste so slike z objemi in poljubčki, na redkih profilnih slikah pa so odštekani. Všeč jim je tudi, če objavijo sliko iz poroke, krsta ali kakšnega drugega dogodka. Na njihovih profilih se lahko znajdejo tudi slike dojenčkov in otrok, lahko tudi tujih.

Preberite tudi KRALJICE SOCIALNIH OMREŽIJ SO

LEV

Levi s svojo profilno sliko običajno sporočajo, poglej me, tukaj sem, tako je videti kralj. Na njihovih profilih se lahko znajdejo tudi znani igralci, športniki, s katerimi se poistovetijo. Pogoste so tudi slike iz razkošnih tekmovanj, levinje pa najraje objavijo profilno sliko v luksuznem stajlingu, da so lahko deležne občudovanja. Vedno izberejo sliko, na kateri so nasmejani, očarljivi in igrivi. Ko pa jim zmanjka idej, se lahko na profilni sliki znajdeta tudi lev ali tiger.

DEVICA

Device na svojih profilih najraje uporabijo slike, ki ne bodo preveč razkrile njihove intimnosti, skratka tiste, ki razkrivajo, kako delovne so v resnici. Previdno izbirajo slike in jih, preden jih objavijo večkrat zamenjajo, saj ne sme biti napake ali pomanjkljivosti. Na njihovih profilnih slikah se pogosto znajdejo slike knjig, pa tudi znani pisatelji, pametne misli in razni citat. Ne potrebujejo pogostih sprememb slike, saj je vsaka fotografija izbrana skrbno in premišljeno.

TEHTNICA

Tehtnica ima na profilnih slikah najraje nekaj lepega, elegantnega in hkrati ne preveč izstopajočega. Ženske rade objavljajo slike s cvetovi v laseh, metulji in raznimi dodatki. Pri objavljanju so spontani in se s profilno sliko ne ukvarjajo preveč, na njej se lahko znajde tudi kdo od njihovih dobrih prijateljev. Če imajo hišnega ljubljenčka, bo le ta na več profilnih slikah, saj ga z veseljem razkazujejo, seveda zato, ker je tako lep. Njihov profil je prava harmonija.

Izbira profilne slike za astro znamenja

ŠKORPIJON

Škorpijoni za svoje profilne slike radi izbirajo mistične, senzualne podobe, takšne, ki pri ljudeh izzovejo drugačne občutke, saj vendar želijo, da je njihova profilna slika opažena. Pogosto se na njihovih slikah znajde le del telesa in seveda njihove tetovaže. Na njihovih slikah prevladujejo temnejše barve, tudi takrat ko izpostavljajo svoj obraz, so škorpijonke naličene v temnih tonih. Ko se nahajajo v slabem obdobju, je pogosta izbira slika iz grozljivega filma.

Izbira profilne slike za astro znamenje

STRELEC

Strelci na svoji profilni sliki najraje pokažejo svoja odštekana potovanja. Fotografije oddaljenih krajev jih vznemirjajo v pozitivni smeri, zato bodo kdaj objavili svojo naslednjo predvideno destinacijo. Radi objavljajo slike dogodivščin, običajno ekstremnih, v efektu. Pogosto se na njihovem profilu znajdejo fotografije s prijatelji v kampu ali v diskoteki, seveda sredi najbolj vroče zabave. Všeč so jim tudi abstraktne in umetniške slike.

Preberite tudi ŽELIŠ NA DRUŽABNIH OMREŽJIH OHRANITI ZASEBNOST?

KOZOROG

Kozorogi na omrežjih redko spremenijo profilno sliko, zato pa je le ta skrbno izbrana. Radi objavljajo letne čase in uro v različnih možnih pozicijah. Njihove slike lahko vsebujejo tudi skrito sporočilo, znane zgradbe, ne izžarevajo pa spontanosti. Pogoste so tudi profilne fotografije, ki jasno kažejo, kaj so dosegli v življenju in v kakšnem položaju se trenutno nahajajo. Nikoli ne objavljajo slik, ki bi lahko ogrozile njihov status.

VODNAR

Vodnarji radi objavljajo slike slavnih revolucionarjev in misli za zaščito zatiranih in oslabljenih. Pogosta izbira so slike v družbi prijateljev, seveda povezane s pestrim dogajanjem. Ker so vrhunski fotografi, pogosto naredijo profesionalne fotografije, kjer se osredotočajo na kakovost. Všeč so jim tudi slike letala, otokov in nenavadnega, kar nakazuje na njihov ekstravaganten temperament in željo po spremembah.

RIBI

Ribe najraje izbirajo profilne slike morja, oceanov, rek, podvodne fotografije, ter podobe morskih globin, s katerimi poudarjajo svojo globino. Pogosta izbira so tudi fotografije zvezdnega neba, ter fotografije plesnih ali glasbenih dogodkov. Ko se nahajajo v temačnem obdobju, izbirajo fotografije žalosti, solz, osamljene romance ali romantične fotografije zaljubljenih parov. Blizu so jim profilne fotografije, ki prikazujejo iluzijo, masko, dim, oblake, zamegljene vile in čarovnike ter spanje.

Pripravljeno za Govori.se

Vas zanima vaš Astro profil?