Tehtnice praznujejo, presenetite jih

Do 23. oktobra praznujejo vaši prijatelji, sodelavci, starši, otroci ali partnerji, rojeni v nežni tehtnici. Za vas smo pripravili nekaj predlogov, ki jih bodo zagotovo veseli!

MAMA TEHTNICA

Ker je rada vedno urejena, se bo najbolj razveselila kakšnega bona za masažo ali kakršnokoli razvajanje telesa. Vesela bo tudi kakšne čudovite vaze, seveda skrbno izbrane, s cvetočimi rožicami, ki bodo ogrele njeno srce. Nekaj ​​za dekoriranje njenega doma je prav tako vedno dobra ideja. Zapomnite si, da so zanjo naravni materiali najboljša izbira.

SESTRA ALI PRIJATELJICA TEHTNICA

To sta dami, ki pričakujeta skrbno izbrano darilo, saj je tudi njun okus skrbno izbran. Zato bo razkošna rdeča šminka zadovoljila njuno notranjo princeso, hkrati pa jima bo pričarala eleganco in samozavest. Zagotovo boste sestro ali prijateljico očarali z nakitom, ki naj bo srebrn ali zlat, najraje tisti, za katerega ste prepričane da jima bo všeč, ter da ni kičast. Tehtnica vedno išče ravnovesje v vsem in ljubi stvari, s katerimi lahko obogati dom. Dišeča sveča z vonjem sivke, jasmina, limonske trave, bo super izbira za preprosto darilo. Njena najljubša zapestnica, fotografija najboljšega prijatelja, skratka, pri njej skoraj ne morete zgrešiti.

PARTNERKA TEHTNICA

Vaša tehtnica bo najbolj vesela, če ji boste za njen rojstni dan podarili svoj čas in se podali z njo na piknik v naravi, kjer bosta lahko izmenjevala nežnosti in uživala ob kozarcu dobrega vina. Ker ceni lepoto in mirnost narave, bo z vami z veseljem uživala brez zadržkov. Poskušate vse skupaj popestriti z romantično poezijo, zavrtite vajin komad in počnite vse bolj nežno. Prijetna komunikacija je na vrhu prednostnih prioritet te ženske, zato bodite uglajeni in nikakor preveč glasni. Druga najboljša izbira je njen najljubši parfum, ki naj bo obarvan s prefinjeno noto. Če ne boste izbrali točno tistega, ki si ga želi, ga raje ne kupujte, saj vaše tehtnice nič ne razjezi bolj, kot če ji kdo podari ceneni parfum. Če ste popolnoma brez idej, bo vaša izbranka tehtnica zadovoljna tudi z romantično večerjo ob soju sveč.

Presenetiti tehtnice
Presenetiti tehtnice

OČE TEHTNICA

To je moški, ki zelo rad vodi razne polemike povezane s tehničnimi zadevami, zato bo orodje najboljše darilo zanj in ko boste naslednjič potrebovali pomoč, bo orodje tudi z nasmehom na obrazu uporabil. Tudi steklenica skrbno izbranega vina, morda ledene trgatve je odlična izbira.

BRAT, PRIJATELJ TEHTNICA

Ker stremi k urejenosti in je prispodoba čistosti, ne boste zgrešili, če mu za rojstni dan podarite izbran gel ter mleko za telo, seveda z vonjem, ki mu je všeč. Razveselil se bo tudi naročnine na kakšno tehnično ali računalniško revijo. Podarite lahko tudi karto za koncert, vendar ne pozabite, da je najljubša glasba tega moškega najverjetneje pomirjujoča in bolj nežna.

PARTNER TEHTNICA

Vaš moški, rojen v znamenju tehtnice bo vesel, če si boste za njegov rojstni dan vzele več časa zanj in se mu tokrat posvetile na bolj nežen način. Razveselil se bo tudi povabila, da gresta skupaj nakupovati oblačila, saj mu vaše mnenje veliko pomeni, čeprav se sam dobro zaveda, da je vedno urejen kot iz škatlice. Tudi mobilni telefon je odlična izbira, saj rad sledi zadnjim trendom na področju tehnologije. Povabilo v gledališče, začinjeno s kozarcem penine bo izbira, ki bo vašemu moškemu, tehtnici zagotovo godila.

OTROK TEHTNICA

Miselna igra bo za vašega malčka ali malčico, rojena v znamenju tehtnice več kot najboljša izbira. Čeprav bo najprej verjetno povesil pogled, ga lahko navdušite, da bo igra tudi v prihodnje njegova ali njena najboljša sopotnica.

SODELAVEC ALI SODELAVKA TEHTNICA

Če ne veste, kaj bi podarili nekomu, ki vam je v službi bolj blizu, je bon za razvajanje najboljša izbira. Tako jim boste podarili nekaj prvovrstnega časa za razvajanje, kjer bodo začutili harmonijo, torej zdravilišče bi bila odlična ideja. Ker obožujeta glasbo, je primerno darilo tudi vstopnica za koncert.

Članek je bil pripravljen za Sensa.si