Oglaševanje

Skupaj sestavimo vesolje odličnih priložnosti in uspeha! Ker je beseda horoskop na spletu med najbolj iskanimi besedami, si lahko z oglaševanjem na naši spletni strani zagotovite boljšo priložnost.

Prednost Horoskop.si portala je, da spada med zabavne vsebine, torej lahko z nekaj kreativnosti dosežemo boljši rezultat, ter lažje prepričamo uporabnika, kot pa le s suhoparnimi nanizanimi podatki. Oglas, pozicioniran na pravem spletnem mestu, je bistvena povezava med uporabniki, oz. potencialnimi strankami in vašo blagovno znamko. Bistven korak je povečati prepoznavnost, dodatno dvigniti priljubljenost, ter pridobiti nove interakcije. Poskrbimo za korake, s katerimi se na napreden način z oglaševanjem približamo potencialnim strankam in jih s pomočjo nekaj kreativnosti tudi prepričamo.

Cilj skupnega sodelovanja v smeri oglaševanja je, doseči pravo razmerje med strokovnim pristopom, ki poudarja resnost in učinkovitost podjetja, ter nekoliko igrivim pristopom, ki stranke, oz. uporabnike prepriča, da z veseljem stopijo v naš in vaš krog.

Oglaševanje-horoskop

Nudimo vam celostno storitev, od svetovanja do končne izvedbe.

– priprava lektoriranih člankov iz različnih področij,
– priprava oglasnih besedilnih promocijskih člankov,
– oblikovanje objav in slikovnega gradiva,
– oskrba vaše strani na družabnih omrežjih,
– oglaševanje zajema naša družbena omrežja, kjer imamo preko 100.000 članov.
– oglaševanje na spletni strani Horoskop.si, slikovni oglas
– banner, različnih dimenzij pozicioniranih oglasnih formatov,
– oglaševanje na mobilnih straneh in aplikacijah.

Z našo bazo, kreativnim pristopom in izkušnjami lahko dosežete boljši rezultat oglaševanja veliko prej, kot če bi se za vse skupaj odločili sami od začetka. Prepričani smo, da lahko z nami dosežete veliko več. Naj vas opazijo!