Preverite, kaj vam lahko v trenutku pokvari dan glede na vaše astro znamenje!

Včasih se vam lahko zgodijo stvari, nad katerimi nimate nadzora ali vpliva, in vas spravijo v neprijeten položaj ali slabo voljo, vendar nikoli ne obupajte. To so samo trenutki, ki jih morate premagati in se jim nasmehniti! Kaj vam lahko pokvari dan v enem samem trenutku?

Preverite, kaj vam lahko v trenutku pokvari dan

OVNICA

Čeprav si ti tista, ki brez dela in obveznosti težko živiš, te jutro, v katerem ti švigne skozi glavo, da te čaka gora obveznosti in opravkov naredi zelo nervozno, oziroma ti lahko celo pokvari dan. Preveč dela, obremenitve in kaos ti sicer ustrezajo, vendar le do neke meje. Ko se ta meja nabere, te preveč obveznosti in obremenitev, ki jim nisi kos, vodi v slab dan.

OVEN MOŠKI

Trmasta sodelavka, ki se ves čas pritožuje.

BIKICA

Dan ti lahko pokvari izjava fanta, da potrebuje več časa zase. Čeprav ne želi končati s tabo, te lahko ta stavek v trenutku vrže it tira in pričara številne dvome, ki ti bodo tudi ob lepih dogodkih čez dan hodili po glavi, vse do trenutka, dokler ne boš začutila, da morda ni mislil resno in da si ga morda celo narobe razumela. Ker ti urejeni odnosi veliko pomenijo, se bojiš da bi se porušili.

BIK MOŠKI

Slabo kosilo, po katerem ste še cel dan lačni.

DVOJČICA

Ko se zbudiš začneš takoj preverjati sporočila, klepetalnice ali družabna omrežja, kar te vodi v odvisnost od elektronskih naprav. Torej, pregledovanje telefonskih sporočil, družbenih omrežij, elektronske pošte, ti lahko že zjutraj pokvari tvoj čudovit dan. Med poplavo novic lahko izveš kaj slabega, nekaj kar ti bo uničilo cel dan. Poskusi se zadržati in preživeti jutro brez naprav.

DVOJČKA MOŠKI

Čakanje v dolgi vrsti, kjer vsi sprašujejo nepomembne reči.

Preverite, kaj vam lahko v trenutku pokvari dan

RAKICA

Prijetno si nameščena v topli postelji, naenkrat pa nekdo pozvoni na vrata. Nenadejani obisk, te lahko v trenutku spravi v slabo voljo, saj ti ni jasno, kdo bi lahko prišel na vrata nenajavljen. Rada se pripraviš na obisk, ne maraš pa da nekdo, ko on želi zmoti tvoj mir in tišino, ki ti v jutranjih urah veliko pomeni. Torej, nepričakovan zvonec na vratih ti lahko pokvari tvoj dan.

RAK MOŠKI

Osorna in hladna prijateljica, ki ne razume, da ste občutljivi.

LEVINJA

Veliko ti pomenijo prijateljice, zato ti lahko v trenutku dan pokvari ena izmed njih, ki se obnaša vzvišeno ali gospodovalno, saj ti sama dobro veš, kaj je dobro zate. Vedno se bo našla kakšna prijateljica, ki ti bo na nek način povzročila vznemirjenje, saj so tvoji okvirji jasno zastavljeni. Ne dovoli si, da te slaba volja prijateljice popelje skozi zoprn dan, ki bi lahko bil čudovit.

LEV MOŠKI

Nestabilni ljudje, ki igrajo vlogo žrtve.

DEVICA

Ko se zbudiš in ugotoviš, da se je računalnik slučajno pokvaril, ti pa bi morala končati seminarsko nalogo, v trenutku postaneš slabe volje, poderejo se ti tla pod nogami, začutiš nervozo in tvoj dan je lahko pokvarjen, še posebej zato, ker se je s tem podrl tvoj dorečen tempo in analitično načrtovanje dne, ki ga bo sedaj potrebno krojiti malce drugače. Vznemirjajo te nepredvidljive situacije.

DEVICA MOŠKI

Kaos, nered in vse kar je nedorečeno.

TEHTNICA

Ko se zjutraj odpraviš v kopalnico, je prvi pogled v ogledalo in ker ti primanjkuje časa, se boš morala zadovoljiti z neopranimi lasmi. Slaba frizura je tista, ki ti lahko v trenutku pokvari tvoj dan, tudi če ni tako slaba, in se tebi to samo zdi, boš cel dan pogledovala v ogledalo in imela občutek, da ne izgledaš perfektno, kar je seveda popotnica za slabo voljo. Rešitev je čop.

TEHTNICA MOŠKI

Negativen kompliment simpatične znanke ali sodelavke.

ŠKORPIJONKA

Tvoj dan je lahko pokvarjen, če se zjutraj ko se spomniš, da imata s fantom obletnico zgodi, da na nobenem družbenem omrežju ni objavil, da imata obletnico, niti ni všečkal vseh tvojih novih fotografij. V slabo voljo te spravlja misel, kako je lahko pozabil, ko pa ti že ves teden razmišljaš, kako bi ga presenetila za vajino obletnico. Slab dan bodo presekale njegove tople besede.

ŠKORPIJON MOŠKI

Nezainteresirana partnerka, ki jo zopet bolj glava.

Preverite, kaj vam lahko v trenutku pokvari dan

STRELKA

Omejitve, ki ti jih postavljajo drugi ti lahko v trenutku pokvarijo dan, saj želiš živeti sproščeno in predvsem svobodno. Sporočilo staršev, ki imajo že zjutraj na tvojem telefonu v sporočilu do potankosti izdela plan tvojega dnevnega dogajanja te lahko v trenutku zamori. Saj ne da ne bi želela časa preživeti z njimi, le vpenjanje v različne zgodbe s strani drugih te močno vznemirja.

STRELEC MOŠKI

Polno nepomembnih malenkosti in stvari, ki niso spontane.

KOZOROGINJA

Ko se zjutraj zamišljena in motivirana odpraviš na kavico v kavarno, ti jo postreže neprijazna natakarica, ki ti najprej polije kavo, nato še zavije z očmi. Ko želiš plačati je ni od nikoder in tvoj dan je lahko v trenutku pokvarjen. Čeprav sama ne blestiš s sladko komunikacijo, smatraš, da bi si zjutraj malce več prijaznosti kljub vsemu iz njene strani zaslužila. Morda ima tudi ona slab dan.

KOZOROG MOŠKI

Nejasni dogovori, ki povzročajo dvome.

VODNARKA

Ker ima dan zate premalo časa, ti lahko dan pokvari nežna budilka, ki jo vsakih 15 minut prestaviš, saj imaš v nežnem spancu občutek, da si lahko še malce spočiješ, vendar lahko tako pozabiš na pomemben sestanek. Dodatnih pet ali deset minut spanja zveni kot dobra ideja, vendar je to slaba navada, ki ti lahko večkrat pokvari tvoj čudovit, aktiven dan.

VODNAR MOŠKI

Začrtana pot, ki ne dovoljuje spontanosti.

RIBICA

Cel teden že planiraš morje s prijateljicami, ko pa se zbudiš, slišiš po radiu, da je za cel vikend kar naenkrat napovedan dež. Kako, če so govorili o soncu. Tvoj dan je v trenutku lahko pokvarjen, saj si si naredila že ogromno načrtov, sedaj pa bodo vse skupaj pokvarile te zoprne dežne kaplje, ki ti bodo preprečile ležanje na soncu in tvoj edinstven skok v vodo.

RIBI MOŠKI

Ženska, ki ji niso všeč moji nežni in romantični prijemi.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA IN ŽELJA PO SLAVI