IZZIV ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE

Izziv za astro znamenja
Izziv za astro znamenja

Ali vaše znamenje sprejme izziv ali se mu raje izogne?

Izziv je nekaj zanimivega, vodi k napredku. Vas zanima, kako se posamezna znamenja v življenju spopadajo z različnimi izzivi? Ali rada tvegajo ali raje ostanejo v svoji coni udobja, ker se bojijo neuspeha in razočaranja?

Čas branja: 5 minutes

Oven

Izzivom se zelo težko upre, saj njegov um ne zdrži čakanja in včasih se prej spusti v izziv, kot razmisli o njegovih posledicah. Ko se nekaj zgodi, postane vzhičen in evforičen. Vedno želi biti na pravem mestu ob pravem času, zato izzivov, še zlasti poslovnih, ne zamudi. V ljubezni se veliko težje kontrolira, ker je nepredvidljiv, tako da se prijetni priložnosti težko upre, vendar je nikoli ne obžaluje.

Največji izziv: Dosledno slediti urniku.

Bik

Samo resnično glamurozna, enkratna priložnost lahko bika prepriča, da sprejme izziv. Še takrat se mora najprej prepričati, kakšne so posledice. Na poslovnem področju ga njegova praktična narava ščiti pred velikimi tveganji, zato raje ostaja v ozadju. Ker je trmaste narave in predan, ga je na ljubezenskem področju težko prepričati, da bi spontano tvegal.

Največji izziv: Upreti se slaščicam, danes, jutri in pojutrišnjem.

Dvojčka

Čeprav delujejo flirtajoče in zmedeno, se ljubezenskim tveganjem lahko uprejo, saj ne marajo biti vezani, tako da je že njihovo razmerje njihov izziv, saj ne želijo biti popolnoma predani. Bojijo se razočaranja, zato v poslovnih vodah raje ne tvegajo. Imajo svojo voljo, s katero si zaželijo izzivov, vendar si zadnji trenutek premislijo, saj imajo globoko v sebi občutek, da je preverjena pot bolj varna.

Največji izziv: Imeti stanovanje pospravljeno ves mesec.

Izziv in astro znamenja
Izziv in astro znamenja

Rak

Rak se z izzivi težko spopada, saj ni sposoben nositi posledic neuspeha. Najhujša nočna mora je zanj večje tveganje na ljubezenskem področju, ki bi lahko kdaj podrlo njegovo cono udobja, zato bo prijetne priložnosti raje zavrnil, tudi če mu bodo pisane na kožo. Na področju posla se gibajo bolj v ozadju, znajo pa se pridružiti drugi osebi, ki bo tvegala.

Največji izziv: Iti na kavo s popolnim neznancem.

Lev

Lev preprosto obožuje tveganje in izzive, zato je njegovo življenje, ko se ti pojavijo, lepše in polnejše. Bolje ocenijo poslovne izzive kot ljubezenske, zato jim običajno prinašajo zmagovalno kombinacijo. Večkrat si želijo pomagati s svojo fizično lepoto in gracioznostjo. Igrajo na noto, da boste ob njih izgubili občutek za samokontrolo, zato znajo biti, ko želijo nekaj ali nekoga osvojiti, celo malce sarkastični in agresivni.

Največji izziv: Prilagoditi se osebam v svoji bližini.

Devica

Devica je, kljub temu da na prvi pogled ne deluje tako, pripravljena na izzive, takšne in drugačne, vendar tega nikdar preveč ne poudarja. Ko se v njenem življenju zgodi kaj nepredvidljivega, je to ne vrže preveč iz tira in umirjeno nadaljuje začrtano pot. V ljubezenskih odnosih je devica tista, ki želi, da je osvojena, zato običajno ne osvaja oz. se ne bori preveč za osebo nasprotnega spola.

Največji izziv: Odtrgati si vsak dan uro samo zase in sanjariti.

Tehtnica

Tehtnica je velik hedonist, ki se zelo težko upre izzivu, vendar deluje, kot da je to sploh ne zanima. Je oseba, ki deluje iz ozadja. Življenje vedno zajema s polno žlico in ne bodite presenečeni, če je nekaj let skrivala svojega ljubimca in z njim uživala. V poslovnih vodah je nekoliko manj podvržena izzivom in tveganju, zato bo raje ostala v ozadju, saj ji stabilnost veliko pomeni.

Največji izziv: Ustvariti lasten kaos in v njem uživati.

Škorpijon

Ker škorpijon v življenju obožuje strast in dogajanje, je vedno pripravljen na kakšen izziv. Rad ima tudi nevarnost in skrivnosti, zato je možnost, da bo osvojil, kar si je zamislil, tudi če je prepovedano, še večja. Preden v službi ali finančno tvega, se zelo dobro pozanima tudi o drobnem tisku, ki ga ob nastalih težavah hitro poudari. Vsak izziv zanj pomeni osebno rast in napredek.

Največji izziv: Biti nekaj dni popolnoma sami s sabo.

Izziv in astro znamenja
Izziv in astro znamenja

Strelec

Strelec z lahkoto zapade v finančne dolgove in okusi tveganja na tem področju, saj preveč sanjari in je v nekaterih primerih preveč naiven. Ko ima težave na enem področju življenja, bo še bolj tvegal na drugem. Vroči avanturi se zelo težko upre, čeprav meni, da je najbolj pošten pod soncem. Izzivi in tveganje ga bogatijo, tudi v njegovih najšibkejših trenutkih.

Največji izziv: Razmišljati o poroki ali skupnem življenju.

Kozorog

Rad ima izzive in tveganje, še zlasti v poslovnem svetu. Vendar vedno vse preveri do zadnje podrobnosti, saj ne mara izgubljati. Ko naredi nekaj drugačnega, seveda pričakuje priznanje. Čeprav se zelo boji razočaranja na ljubezenskem področju, v svojih najšibkejših trenutkih podleže, vendar dostojno, s čimer se zna pri sebi vedno opravičiti.

Največji izziv: Deliti kakšno osebno izkušnjo s popolnim neznancem.

Vodnar

Vodnarji živijo za izzive in njihovo življenje je prazno in dolgočasno, če ne tvegajo, vsaj kdaj pa kdaj. Velikokrat izberejo popolnoma drugo pot in nasprotujejo, kar jih vznemirja v pozitivni smeri. Več tvegajo v vsakodnevnem življenju kot v poslovnih odločitvah, kjer strmijo k bogastvu. Če se jim dolgo ne zgodi nič vznemirljivega, iščejo možnosti, kako popestriti življenje.

Največji izziv: Poskusiti v službi priplezati nekoliko višje.

Ribi

Pri ribici je vprašanje motiva – če ga ima in je dodelan, potem bo z veseljem tvegala in se celo nepremišljeno spustila v izziv, če pa motiva nima, se ne bo trudila z iskanjem, ampak bo izziv preprosto zavrnila. Ko je gre za vprašanje ljubezni, se raje umaknejo, kot da bi se za nekoga resnično borile. Resna zveza jim preveč pomeni, da bi se spuščale v tvegane okoliščine in zaplete, raje uživajo v svoji coni udobja.

Največji izziv: Ko jim je nekdo všeč kar tako. Zakaj pa ne?

Pripravljeno za Sensa.si