Ljubezen in planet Venera.

Ljubezen in planet – Venera je ženski planet in vlada svetu ljubezni in želja.

Po njeni zaslugi začutimo veselje, vznesenost, poželenje in užitek v spolnosti. Venera vlada druženju, srečanjem, zarokam, porokam in vsakovrstnim zvezam. Govori pa tudi o naših ljubeznih zunaj romantičnih zvez, na primer o družini in tesnih prijateljih. Venera še posebej vlada ženskam, kar ponazarja njen grafični simbol ženskosti. Osebnostno pomeni Venera ljubečo in prijazno naravo oziroma miroljubnega, ljubeznivega in včasih lenega človeka.

Ni treba posebej poudarjati, da je Venera tudi vladarica zabave in užitkov. Kje pa se nahaja vaša Venera?

Ljubezen je edina smiselna stvar v tem nesmiselnem času. Hans Habe

Znamenje, v katerem je Venera, nam pove, kakšne so naše vrednote, ki jih razvijamo, kakšne kvalitete skušamo uveljaviti v medčloveških odnosih. Hiša, v kateri je Venera, nakazuje življenjsko področje, ki je ključnega pomena za razvoj lepih stvari in naših vrednot. Kaže tudi naš odnos do drugih in na obnašanje pri druženju z ljudmi, veselje do navezovanja stikov in družabnost. Obremenjena Venera v horoskopu ne nakazuje le problemov v odnosih, ampak pogosto tudi finančne težave.

Položaj Venere v ljubezenskem horoskopu vam bo pokazal, kakšni ste v ljubezni in kaj lahko v odnosih pričakujete?

Nekaj je v zraku.
Lepega. Nežnega.
Mimobežnega.

Nekaj je v zraku.
Čuti se. Sluti se.
Kot dih in drget.
Kot šum in šepet
v slednji minuti.

Nekaj je v zraku.
Kar odseva v očeh,
kar odmeva v ljudeh
na vsakem koraku.

Je to za pesem
skrivnostni navdih?
Ali ljubezen?
Njen dih in vzdih?

Tone Pavček

Preverite kje se nahaja vaša Venera in izvedeli boste kakšni ste v ljubezni.
Planet Venera govori o vašem ljubezenskem življenju

Treba je priznati, ljubezen je velik učitelj. Človeka nauči biti, kar ni bil nikoli. Moliere

Z naročilom knjige OSEBNI HOROSKOP boste pridobili odgovore o vašem doživljanju čustev in odnosu v partnerskem razmerju, ter povezave, katerim bi morali v ljubezni posvetiti več pozornosti.

Ali ste morda v dilemi, če je oseba, ki jo ljubite resnično prava izbira, ali si si želite odgovore na skrita vprašanja, povezana z vašim ljubezenskim razmerjem?

Z izdelavo astrološkega ujemanja s partnerjem – SINASTRIJO, boste s pomočjo astrologije dobili ključne odgovore. Vodili vas bodo k sreči in zadovoljstvu na področju ljubezni, zato ne oklevajte in čim prej naročite sinastrijo vajinega odnosa.

Če iščete na svojem ljubezenskem popotovanju odgovore, vam lahko hitro in kvalitetno odgovorimo ter vam podamo smernice za prihodnost.