[Svetovanje]: z našimi svetovalci vam je omogočeno globlje dojemanje vaših vzgibov in bistva duševnih procesov.

V življenju se vsem nam prepletajo različne poti, ki od nas zahtevajo premišljene ali nepremišljene odločitve, ki nam krojijo prihodnost. Na določene stvari ni moč vplivati, je pa potrebno odreagirati, tudi če presežejo meje vašega dojemanja. V tej bitki za odrešitev se lahko pojavijo strah, nemoč ali stiska, ki skrčijo možnosti za uspešno rešitev problema ali soočenja. V tem primeru vam je v veliko pomoč svetovanje.

Svetovanje in lažje sprejemanje odgovornosti

Življenje od vas zahteva odgovorno delovanje, ki se prepleta z dosego vaših ciljev in želja, zato se je včasih potrebno izogniti neuresničljivim željam, ter pretiranemu zatekanju v domišljijski svet in se predramiti iz spanca.

V današnjem hitrem tempu absorbiramo zelo veliko informacij.

Prav tako pa moramo na svoji poti bolj budno slediti spremembam in se skušati v danih situacijah prilagoditi. Zato vam pogovor s svetovalcem, ki se poistoveti z vašo situacijo podaja ustrezne odgovore, ali samo pogovor in usmeritev.

Človek se ne razsvetli s tem, da si predstavlja slike svetlobe, temveč da se zaveda teme. Carl Jung

Ko se znajdete na prelomnici, v težavah, razočarani, jezni, v dvomih, takrat je pravi čas, da se soočite s svojim jazom in poiščete odgovore, rešitve.

Tudi če ego ne dovoli, kljub temu verjemite, da z dragocenim nasvetom hitreje in lažje najdete stabilno pot. Odločitve od vas zahtevajo da se opredelite za določeno smer. Vendar vas mnogokrat pustijo labilne, nesigurne. Morda potrebujete samo potrditev ali pogovor in vaša odločitev bo bolj jasna in vi razbremenjeni.

Čeprav se večina izmed vas vsakodnevno poslužuje lastnih vzgibov reševanja težav, le ti vedno ne zadostujejo. Razumljivo je, da ljudem v bližini globokih težav, dvomov, skrivnosti ne morete razlagati. Spremlja vas občutek, da vas ne bodo razumeli. Oziroma, da bodo vaše težave s tem razkrite. Ali pa nimate svojega zaupnika, s katerim bi delili svoje zaznave in težave.

Da se znebite občutka ujetosti, začaranega v svojem krogu, vam svetovalci pomagajo poiskati rešitve in notranjo umirjenost. Svetovanje je lahko tudi možnost za osebno rast in za razvoj lastnih potencialov.

Ko se znajdete v situaciji, ko ne veste kako naprej so razlogi za posvet:

 • Čustvene težave, nezaupanje, vprašanja povezana z ljubeznijo in razočaranjem
 • Splošno nezadovoljstvo z duhom in telesom
 • Občutki tesnobe in melanholije, slabo počutje
 • Stresne situacije, preobremenjenost
 • Večji dvomi in ne obrazloženi strahovi, občutek tesnobe v vsakodnevnem življenju
 • Izguba bližnjih in soočanje z njo
 • Težave s spanjem in nezbranostjo
 • Motnje hranjenja
 • Manjvrednostni kompleksi in nizka samopodoba
 • Težki problemi, soočanje z agresijo
 • Neuspeh na področju dela in izobraževanja, kljub trudu
 • Težave pri učenju
 • Izguba službe, finančna stiska
 • Razvade in škodljive navade
 • Zakonske težave in nesporazumi
 • Težave ali neodločnost pri poslovnih odločitvah

Ne poskušajte obdržati nekoga, ki odhaja, sicer ne boste srečali nikogar, ki prihaja.
CARL JUNG

Da ne boste po nepotrebnem vztrajali v različnih negativnih situacijah in odnosih, ki zaznamujejo tesnobne vzgibe, vas vlečejo navzdol, vam bomo s svetovanjem na konstruktiven način olajšali soočenje z za vas neobvladljivimi situacijami. Izboljšanje boste začutili kot uravnovešeno stanje, moč misli in svojih prepričanj. Več energije, dosega višjih vrednot, občutek samozadostnosti.

Zvišana sposobnost delovanja na vseh področjih življenja, sprejemanje stresnih situacij in lažje prilagajanje.

Dojemanje težkih energij v pravi smeri, skratka, ujeli boste lahko notranji mir, po katerem vsi hrepenimo. Približali se boste boljši kvaliteti življenja.

Tudi če imate občutek, da ste izgubili svojo rdečo nit in da tla pod nogami niso več trdna, je to pravi čas za napredek. Vedite, da s soočanjem s težkimi situacijami rastemo. Torej, s klicem svetovalca na številko 090 6656 lahko hitreje poiščete ustrezno pot osebnega razvoja.