Dvomi in strahovi, ki so ovira za astrološko znamenje, v katerem ste rojene

Znamenja se med seboj razlikujejo, nekatere ste bolj občutljive, nesigurne vase, druge pa nekoliko bolj odločne in neobremenjene. Strahovi in dvomi pa so tisti, s katerimi se je vsaka od vas v življenju že srečala. Te zanima, kateri so z astrološkega vidika tvoji strahov in katere ovire ti onemogočajo napredek?

OVEN

Neodvisnost je zate zelo pomembna, zato se ti večkrat kopičijo strahovi, povezani z odvisnostjo od drugih. Težko sprejmeš, če te kdo ignorira ali ne jemlje resno. Dejstvo, da ne moreš biti vedno najboljša te spravlja v obup. Zavaruj se pred dvomi in strahovi, saj te vlečejo navzdol. Strah te je tudi, da v določeni družbi ne bi bila dobro sprejeta, ter da bi te kakšen prijatelj kar tako zapustil.

BIK

Za bikico sta denar in družina najpomembnejši področji. Njen največji strah je, da izgubi dom, družino ali ostane popolnoma sama. Strah je povezan tudi z denarjem zato se večkrat zamisliš, kako boš živela v prihodnosti. Neprijeten občutek ti lahko ustvarijo tudi težave tvojih prijateljic. Pogovarjaj se, bodi odločna, ne obupaj in nikar se ne zadržuj v samoti.

Dvomi in strahovi, ki so ovira za astrološko znamenje, v katerem ste rojene

DVOJČKA

Družabna dvojčica se najbolj boji, da bi morala spremeniti način svojega življenja, saj tako zelo uživa v svojih pravilih. Straši jo tudi izguba njene svobode, na katero je navajena in močno navezana. Strah jo je tudi, da bi jo kakšna prijateljica zapustila, saj bi ji bilo potem zagotovo dolgčas. Naučiti bi se morala zaupati v svoje sanje, upe in potrebe, saj te le to vodi v stabilnost.

RAK

Čustveni rakici je družina najbolj pomembna, zato je z njo povezan tudi njen največji strah. Večkrat se ji pojavljajo intuitivni občutki, ki so povezani s kom od domačih. Dotakne se je lahko tudi strah pred raznimi boleznimi, še posebej na ginekološkem področju, ki mu zagotovo posveča več skrbi. Zavedati bi se morala, da je popolnoma sama odgovorna za reševanje svojih težav.

LEV

Levinja, ki je prispodoba poguma in se ne ustraši ničesar, ima velik strah pred tem, da bi v krogu prijateljev in ljudi, ki jo obkrožajo, ostala neopažena in premalo spoštovana. Ne smeš precenjevati problema ali svoje sposobnosti za napredek. Saj se tvoja moč s tem zmanjšuje in tvoji dvomi bliskovito naraščajo. Spremeni svoje strahove v kraljevske kombinacije in uspela boš.

Dvomi in strahovi, ki so ovira za astrološko znamenje, v katerem ste rojene

DEVICA

Ker si redoljubna in analitična devica, se bojiš, da svojega dela ne opravljaš dovolj natančno. Vedno želiš vse popravljati, saj te je strah napak. Ne obremenjuj se preveč, da nisi dovolj dobra za ljudi, ki te obkrožajo. Strah te je resnih bolezni in izgube denarja, ter tega, da si življenja ne bi mogla planirati po svojih željah. Ko stopiš v svet negativnosti, potegni na plano svojo pozitivno naravo.

TEHTNICA

Tehtnica je labilna in nesigurna vase, zato se tvoji dvomi in strahovi pogosti, vendar večkrat brez konkretnega razloga. Zaradi strahu, da te nekdo ne bo sprejel, vztrajaš tudi v slabih odnosih in se prilagajaš po svojih najboljših močeh, kar jemlje tvojo energijo. Ne moreš biti poražena, če ne zavračaš krivde na druge, raje se sama loti reševanja svojih dvomov in strahov.

ŠKORPIJON

Ker si strastne in ljubosumne narave, želiš, da se v tvojem življenju ves čas dogaja, zato te je strah, da bi se to dogajanje umaknilo iz obzorja. Saj se bojiš samote in trenutkov, ko ne moreš nikomur zaupati. Nikar ne napihuj stvari in raje v danem trenutku, ko te zagrabi strah, takoj ukrepajte. Samopomilovanje, sovraštvo in jezo, zamenjaj z zaupanjem, prilagodljivostjo in ljubeznijo.

STRELEC

Strelka se najbolj boji, da bi bila onemogočena njena spontanost in svoboda, ki je zanjo vredna zlata. Ker je rada na vrhu skupine, se najbolj boji, da bi ji pri kakšnem podvigu spodletelo, ter da ne bi bila cenjena. Ker si prispodoba optimizma, poglej na svoje težave s prave plati in ne bodo se ti več zdele tako resne in obremenjujoče kot v preteklosti.

Dvomi in strahovi, ki so ovira za astrološko znamenje, v katerem ste rojene

KOZOROG

Najbolj te je strah, da na poslovnem ali študijskem področju ne bi dosegla več, kot dosežejo ljudje okoli tebe. Tvoje ocene morajo biti najboljše, rezultati pa odlični, v nasprotnem primeru se ti začno podirati tla pod nogami. Tudi tvoja denarnica, ne sme biti prazna, saj te to hitro lahko spravi v zelo slabo voljo. Ko se boš intenzivno usmerila k odločitvi, se bodo tvoje težave zmanjšale.

VODNAR

Vodnarka je vedno usmerjena v prihodnost, zato se bolj kot prihodnosti boji preteklosti, ki jo še vedno spremlja. Boji se izgubiti samostojnost, saj je sama sebi zadostna. Prestrašena si tudi, ko se okoli tebe odvijajo nenavadne vremenske razmere, še posebej te vznemiri grmenje, ki te lahko prestraši. Ni potrebno, da se bi tvoje sanje razblinile, saj jih lahko uresničiš.

RIBI

Nežna ribica se najbolj boji, da bi bila v življenju v ljubezni nesrečna, ter da ne bi našla moškega, s katerim bi bila kompatibilna. Strah jo je tudi, da bi se preveč prilagajala v družbi, drugi pa ji tega ne bi vračali nazaj. Ugotoviti moraš, kaj je tvoj največji problem, ter delovati v skladu z najbolj pozitivno možnostjo, ki si jo lahko v danem trenutku zamisliš.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si