NAJBOLJ ZAŽELEN IN NAJMANJ ZAŽELEN MOŠKI

Najbolj zaželen in najmanj zaželen moški zodiaka sta...Preverite!
Najbolj zaželen in najmanj zaželen moški zodiaka sta...Preverite!

Najbolj zaželen in najmanj zaželen moški zodiaka sta…Preverite!

Predviden čas branja 4 minute

TISTI, KI JE NAJBOLJŠI

Najboljši moški je tisti, ki zna žensko spoštovati, ji stati ob strani v dobrem in slabem. Njegova ljubezen je iskrena in zvestoba je vsekakor njegova odlika. Ko ljubi je pripravljen na kompromise, vendar zna tudi ohraniti svoj jaz in biti v oporo, ko je to potrebno. Ne zamuja, ne zavaja in ne skriva svojih čustev.

Venera, ki je njegova stalna sopotnica mu šepeta namige, kako ljubezen doživljati v čim lepši obliki in jo deliti naprej. Je zelo urejen, vendar še vedno spontan, takšen, da vas vedno preseneti. Na večerjo bo prišel kot iz škatlice, naslednji dan pa se bo z vami podal kolesarit v športni opremi, brez da bi kompliciral, če je najboljša ali ne. Zna se nositi in ve kaj je tisto, kar je privlačno za nasprotni spol, oziroma za njegovo izbranko.

Najbolj zaželen in najmanj zaželen moški zodiaka sta...Preverite!

Tudi s svojimi starši goji trden in družinsko usmerjen odnos, zato z njim ne boste imele velikih težav pri povezovanju družinskih vezi. Če boste želele poroko, vas bo zaprosil, če boste želele še malce počakati, se bo znal prilagoditi.

Vas zanima, katera ženska je najbolj divja?

Bik je vaš najboljši prijatelj tudi ko doživite zelo slab dan. Peljal vas bo na tortico ter se celo noč v soju sveč posvečal vaši duši in telesu. Torej, če ste v vezi z bikom, lahko pričakujete vsekakor več dobrega kot slabega.

TISTI, KI NI NAJBOLJŠI

On je tisti, ki na prvi pogled deluje zelo simpatično, nežno in romantično. Ko pa ga spustite v svoj svet, pa presenečeno ugotovite, da ga morda sploh ne poznate. S svojimi komplimenti in sladkimi besedami vas želi vedno znova prepričati, da je on vaša najboljša in zagotovo zadnja izbira. Nato sledi presenečenje, ne javlja se več redno, venomer išče izgovore, tako slabe, da mu jih na koncu že zmanjka.

Najbolj zaželen in najmanj zaželen moški zodiaka sta...Preverite!

Preverite astrološko ujemanje s svojim moškim.

Preberite tudi LJUBEZENSKO RAZMERJE IN DUHOVNA POVEZAVA in NAJBOLJŠI LJUBIMCI ZODIAKA SO MOŠKI, ROJENI V…