Najbolj zaželen in najmanj zaželen moški zodiaka sta…Preverite!

TISTI, KI JE NAJBOLJŠI

Najboljši moški je tisti, ki zna žensko spoštovati, ji stati ob strani v dobrem in slabem. Njegova ljubezen je iskrena in zvestoba je vsekakor njegova odlika. Ko ljubi je pripravljen na kompromise, vendar zna tudi ohraniti svoj jaz in biti v oporo, ko je to potrebno. Ne zamuja, ne zavaja in ne skriva svojih čustev.

Glede na planetarne pozicije se najbolj približuje tem lastnostim moški, rojen v znamenju bika. Venera, ki je njegova stalna sopotnica mu šepeta namige, kako ljubezen doživljati v čim lepši obliki in jo deliti naprej. Je zelo urejen, vendar še vedno spontan, takšen, da vas vedno preseneti. Na večerjo bo prišel kot iz škatlice, naslednji dan pa se bo z vami podal kolesarit v športni opremi, brez da bi kompliciral, če je najboljša ali ne. Zna se nositi in ve kaj je tisto, kar je privlačno za nasprotni spol, oziroma za njegovo izbranko.

Najbolj zaželen in najmanj zaželen moški zodiaka

Prijazen je do svoje ljubljene, uglajen do njenih staršev ter prijateljev.

Tudi s svojimi starši goji trden in družinsko usmerjen odnos, zato z njim ne boste imele velikih težav pri povezovanju družinskih vezi. Če boste želele poroko, vas bo zaprosil, če boste želele še malce počakati, se bo znal prilagoditi.

Vas zanima, katera ženska je najbolj divja?

Bik je vaš najboljši prijatelj tudi ko doživite zelo slab dan. Peljal vas bo na tortico ter se celo noč v soju sveč posvečal vaši duši in telesu. Torej, če ste v vezi z bikom, lahko pričakujete vsekakor več dobrega kot slabega.

TISTI, KI NI NAJBOLJŠI

Moški, ki ga zanimajo samo njegove potrebe in se ne zna na pravi način posvetiti ženski, je narcisoiden moški, ki misli, da je sam najboljši in da je on tisti, ki vedno ve, kaj je najboljše za partnerko. Na prvo mesto postavlja družbo in prijatelje, staršem vas ne želi predstaviti in včasih se po več dni ne oglasi.

Glede na astrološko sliko, boste morda presenečeni, ampak ta moški, ki je najmanj zanesljiv, rad se izmuzne in ni najbolj iskren je moški, rojen v znamenju rib.

On je tisti, ki na prvi pogled deluje zelo simpatično, nežno in romantično. Ko pa ga spustite v svoj svet, pa presenečeno ugotovite, da ga morda sploh ne poznate. S svojimi komplimenti in sladkimi besedami vas želi vedno znova prepričati, da je on vaša najboljša in zagotovo zadnja izbira. Nato sledi presenečenje, ne javlja se več redno, venomer išče izgovore, tako slabe, da mu jih na koncu že zmanjka.

Najbolj zaželen in najmanj zaželen moški zodiaka

Najbolj zaželen in najmanj zaželen moški

Izgovarja se na utrujenost, v resnici pa se je pred nekaj urami morda zabaval drugje. Niso vsi moški rojeni v tem znamenju takšni, to je dejstvo. Vendar je moški rojen v tem znamenju običajno tisti, ki lahko kljub svoji navidezni občutljivosti hitro zamenja razmerje in se zraven še simpatično spogleduje in sanjari.

Če ste opazile nekaj od teh znakov, je seveda čas za razmislek, morda vaš moški riba ni samo najlepši romantik, ampak je tudi nezvest in neiskren.

Preverite astrološko ujemanje s svojim moškim.

Preberite tudi LJUBEZENSKO RAZMERJE IN DUHOVNA POVEZAVA