Katero obdobje v vašem življenju je najbolj učinkovito glede na astrološko znamenje?

Vsako desetletje nam prinaša nova spoznanja, lastnosti in nas popelje v različne odzive. Dvajseta so leta, ko smo neumni in zaletavi, razen izjem seveda. Trideseta so leta, ko ugotavljamo, kaj si v življenju želimo. Štirideseta so leta, ko skušamo delovati bolj zrelo in odgovorno, petdeseta pa so leta, ko se zazremo nazaj in večkrat analiziramo svojo mladost, ter skušamo popravljati pretekle napake.

V katerem življenjskem obdobju najbolj uživate, ste v polnem zagonu in tudi najbolj uspevate, glede na astro znamenje?

SPOGLEDLJIVA DVAJSETA so najboljša leta za dvojčke, strelce in škorpijone.

To so leta, ki so sproščena, divja in predvsem nepredvidljiva. Odlično obdobje za dvojčke, ki jih brezglavost in lahkomiselnost večkrat spremljata. Obdobje, ki najbolj navdihne tudi strelca, večnega otroka. Najbolj mu je všeč, da še ne rabi odgovarjati za posledice, da je lahko svoboden in sproščen, ter da ne rabi razmišljati o resnih razmerjih, ki so za strelca težak zalogaj. Škorpijon prav tako najbolj uživa v dvajsetih, ko se lahko odziva na tisto, kar mu odgovarja, brez da bi se prilagajal in komu kaj razlagal. Vsem trem je všeč, da lahko v tem obdobju kreativno ustvarjajo, menjujejo zaposlitve in se brezskrbno iščejo.

Katero obdobje v vašem življenju je najbolj učinkovito glede na astrološko znamenje?

RAZIGRANA TRIDESETA so najboljša leta za ovne, leve in vodnarje.

Trideseta leta so leta, ki so razigrana, polna novosti in drugačnih prijemov. Oven je v teh letih že zelo zrel in prepričan, da je sedaj čas, da izkusi najboljše, kar mu življenje ponuja. Ne oblači se več kot najstnik ali najstnica, vendar je njegov stil še vedno mladosten, tako kot mu najbolj ustreza. Lev je pri tridesetih v svojem največjem zagonu, karierno pripravljen izstopati, prodirati in napredovati, saj je prepričan, da tako zagnan ne bo več nikoli. Vodnar obožuje to obdobje, ker je že nekoliko bolj zrel, ker je prehodil številne izkušnje, ki jih lahko sedaj spretno uporabi v smeri, da izkusi še kaj novega, bolj nenavadnega.

Katero obdobje v vašem življenju je najbolj učinkovito glede na astrološko znamenje?

NAVIHANA ŠTIRIDESETA so najboljša leta za tehtnice, rake in bike.

Štirideseta so leta, ko smo še vedno mladostni, vendar veliko bolj odgovorni. Tehtnica z veseljem izpusti svojo naivnost in se v teh letih počuti zelo udobno. Rak si ne želi kršiti pravil, enostavno želi živeti umirjeno družinsko življenje, zato obožuje to obdobje. Morda tudi zato, ker se v njem postavi družina na prvo mesto. Biki so v tem obdobju najbolj stabilni, najbolj usmerjeni v uspeh ter seveda v kopičenje materialnega bogastva. Bikovo najljubše obdobje je tudi zato, ker v njem lahko že pokaže, kaj je zgradil v življenju ter svoje bližnje namesto z divjo zabavo preseneti z umirjenim nedeljskim kosilom v prijetnem družinskem vzdušju.

Katero obdobje v vašem življenju je najbolj učinkovito glede na astrološko znamenje?

ZRELA PETDESETA so najboljša leta za kozoroge, device in ribe.

Med najbolj zrela in odgovorna znamenja, ki so morda premalo spontana spada kozorog, ki obožuje zrelo življenjsko obdobje. Ko se zazre pri petdesetih nazaj, je zelo ponosen, kako si je začrtal svoje življenje. Sedaj lahko končno uživa v delu in statusu, za katerega se je prej trudil. Device so v tem obdobju zelo izpopolnjene, saj so lahko končno še bolj odgovorne, tudi preventiva je sedaj še kako pomembna. Če se pojavijo zdravstvene težave jih rešujejo zelo zrelo in premišljeno, tudi o izbiri hrane v tem obdobju razmišljajo več, saj jim ni vseeno, kako bodo izgledale v poznem življenjskem obdobju. Ribi so stare duše, ki se v mladih letih ne ujemajo najbolj z energijo, ki se pretaka med njihovimi vrstniki. Svoj mir, zbranost in srečo običajno najdejo in ustvarijo v petdesetih, zato so to njihova najljubša leta.

Katero obdobje v vašem življenju je najbolj učinkovito glede na astrološko znamenje?

Ni pomembno koliko ste stari, pomembno je, da se v srcu počutite mladostno!

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DAN ROJSTVA: PREVERITE KAJ VAM RAZKRIVA?