Vas zanima, kako se odzivate na težave in skrbi, glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni?

Včasih se nam nakopičijo težave in skrbi, doživimo izgubo ali prekinitev. Kaj je tisto, kar nam takrat najbolj ugaja, glede na astrološko znamenje. Preberite tudi za tiste, ki vas obkrožajo, morda jih boste naslednjič lažje razumeli. In kaj je tisto, kar vaše znamenje v težjih situacijah vsaj malce razveseli? Kako se odzivate na težave in skrbi?

Oven

Čeprav obožujem dogajanje in družbo, me takrat, ko sem slabe volje ali razočaran pustite na miru. Ne kličite me, ne sprašujte me, saj sem jaz tisti, ki svoje težave rešuje sam. In za tehten razmislek potrebujem svoj mir in samoto.

V boljšo voljo me spravi: moja najljubša nadaljevanka

Bik

Ko imam težave, se zaprem v svoj krog družine, ki mi mora takrat stati ob strani. Umaknem se od vseh zunanjih dejavnikov, izklopim telefon, pogosto pa se tudi zatopim v branje na področjih, ki me trenutno bremenijo. Morda dobim nove informacije.

V boljšo voljo me spravi: odlična pojedina v krogu družine

Vas zanima, kako se odzivate na težave in skrbi

Dvojčka

Tudi takrat, ko sem v težavah, potrebujem druženje, da pozabim na svoje skrbi. Ne maram samote, saj se v njej moja negativna razmišljanja še dodatno razširijo. Ko sem žalosten, rad obiščem socialna omrežja ali spletne klepetalnice, ki me zagotovo nasmejijo.

V boljšo voljo me spravi: dobra miselna igrica na telefonu

Rak

Ko imam težave se rad zatečem v umetnost, saj so moje oblike takrat iz globin, skratka še bolj ustvarjalne. Rišem, slikam in se prepuščam sebi, samo ne me takrat motiti in me spraševati raznih neumnosti, saj sem v tem trenutku gospodar svojega sveta.

V boljšo voljo me spravi: sprehod v naravi

Lev

Vem, vsi mislijo, da sem najbolj močen in da se vedno znajdem, vendar tudi meni gre kdaj vse narobe in takrat težko prenašam, da mi drugi jamrajo o svojih majhnih težavah. Težko se sprostim in umirim, če vem, da je moj bančni račun zopet skoraj prazen.

V boljšo voljo me spravi: odlična komedija z xxl kokicami

Skrbi in težave

Kako se odzivate na težave in skrbi?

Devica

Meni gre velikokrat vse narobe, saj trpim ob neurejenih zadevah in ljudeh. Šport prežene mojo slabo voljo, in takrat doživljam občutke sreče, ki preženejo slabo razpoloženje. Zavedam se tudi, da že 15-minutni tek za ogromno odstotkov zmanjša depresivna razpoloženja.

V boljšo voljo me spravi: branje modernega romana

Tehtnica

Ko sem v težavah potrebujem mir in svojo harmonijo, v boljšo voljo pa me spravi nakup nečesa lepega, nečesa, kar lahko še nekaj časa občudujem. Za pogovore in razprave v teh trenutkih nisem pripravljena, saj mi gre takrat resnično skoraj vse na živce, še posebej mnenja drugih.

V boljšo voljo me spravi: nov telefon ali računalnik

Kako se odzivate?

Škorpijon

Z občutkom za globino se v slabih trenutkih najraje poglobim v svoj svet, ob glasbi, ki mi pomaga, da sestavim vse niti problema in se potem z dvignjeno glavo podam k iskanju rešitev. Takrat, ko potrebujem odklop od negativnih situacij, si želim kakšnega strastnega odklopa.

V boljšo voljo me spravi: povabilo na strasten večer

Strelec

Ko se mi zgodi kaj slabega, se hitro spomnim, da je življenje ciklično. Slabi dnevi se bodo končali, življenje pa bo kmalu postalo lepše. Tudi če so časi težki, sem jaz močnejši. Takrat mi najbolj odgovarja kakšno spontano potovanje, ali izlet v neznano.

V boljšo voljo me spravi: darilo ali kakšna nagrada

Kozorog

Jasno mi je, da so težave del življenja, vendar takrat, ko se mi vse nakopiči, potrebujem tudi kakšno podporo, nekoga, ki me zna v tistem trenutku dvigniti in bodriti. Nikakor pa se, ko sem slabe volje ne morem sproščeno prepustiti večji družbi.

V boljšo voljo me spravi: pospravljanje in čiščenje stanovanja

Skrbi in težave

Vodnar

Ko mi je najhuje, pokličem prijatelja in z njim preživljam koristen čas, se pogovarjam ter ga prosim za oporo, ne prenesem pa, da sem takrat ko sem v težavah čisto sam. Ker sem optimist, se seveda zavedam, da tudi če je moje trenutno življenje razburkano, ne bo vedno tako.

V boljšo voljo me spravi: nakupovanje oblačil in obutve

Ribi

Ko se znajdem v težavah, se najraje distanciram od vseh in vsega. Ne kličite me, ne sprašujte me, se bom že sama javila, ko bom v tišini razčistila s težavami in vsemi dvomi ter notranjimi demoni. Ne imejte me za čudno, če v teh dneh nisem najbolj družabna.

V boljšo voljo me spravi: ples ob glasbi, ki me sprošča

Pripravljeno za Govori.se