Cenik klicev in sms

Cenik klicev in SMS

Cena klica 1,99 EUR/min za Telekom in Mobitel uporabnike. Ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji. Za podrobnejše informacije in preverbo preverite podatke svojega operaterja. Pred vsakim pogovorom, ste opozorjeni, kolikšna je cena klica s strani operaterja Telekom Slovenije.

Cena zakupa minut: (cena minute je 1,30 eur)

1. Paket: 30 min 39 EUR 1,30 EUR /min,

Cena poslanega SMS vprašanja se obračunava po ceniku vašega operaterja, cena prejetega SMS-a je 1,99 EUR z DDV. Ponudnik storitve: Simpatel, d.o.o., simpatel.si. Ponudnik vsebin: horoskop.si.

Cena velja enako za vse uporabnike Planet 2 d.o.o.. DDV ni obračunan, po členu ZDDV-1 nismo DDV zavezanec, razen v primeru, če postanemo DDV zavezanec. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo Planet 2 d.o.o. kupcu omogočil odstop od nakupa.

vedeževanje-astrologija

Svetovanje, Vedeževanje 090, SMS

Ponudnik storitve ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve. Operaterji rešujejo izključno reklamacije, ki se nanašajo delovanje omrežja operaterja in plačila storitev. Takšne reklamacije mora uporabnik v pisni obliki nasloviti na reklamacijsko službo operaterja v skladu Splošni pogoji uporabe storitev posameznega operaterja.

Z uporabo te spletne strani in s klicem na komercialno številko 090 in SMS storitev, ki je na strani navedena, potrjujete: da razumete, da vedeževanje sodi v področje ezoterike in da vedeževalec, svetovalec zgolj interpretira kar vidi in čuti, da razumete, da vedeževanje ne temelji na znanstveno dokazanih dejstvih, zato je tudi nemogoče jamčiti uspeh, da razumete, da vedeževalec ne more spremeniti vašega življenja in da ste sami odgovorni za svoja dejanja, da razumete, da lahko storitev uporabljate samo, če ste polnoletni (18 let in več), da storitve uporabljate prostovoljno, da se zavedate, da je storitev plačljiva in da ste natančno ceno klica preverili pri svojem ponudniku telefonije, da razumete, da reklamacija storitev vedeževanja ni možna.