Preverite ali je vaša želja po slavi pozitivno usmerjena tudi s strani zvezd!

Živimo v času velikih turbulenc in hitrih preobratom, zato tudi slavnim ni več tako enostavno kot včasih. Za svojo pozornost morajo biti v koraku s časom, nekaj sreče pa jim podarjajo tudi zvezde. Določena astrološka znamenja imajo večjo potrebo po potrditvi, po tem da so opaženi, pohvaljeni. Oni želijo biti zvezde. Astrologija lahko pomaga razumeti sebe, zato ti ljudje že od majhnih nog čutijo, da bodo slavni in tudi delujejo v tej smeri, skratka, njihova želja po slavi je velika.

Ovnica je zagotovo tista, ki želi biti slavna

Ovnici je slava zapisana na kožo, saj je prepričana, da si zasluži le najboljše. Všeč ji je vse, kar je povezano z dogajanjem. Najboljše se počuti, ko se vse oči zazrte v njo. Zaveda se svoje karizme in zna svoje pomanjkljivosti spregledati. Sproščen pristop jo vodi k slavi.

Slavna ovnica

Levinja hrepeni po slavi bolj kot vsi ostali

Ona je tako prisrčna, samozavestna, spontana in hkrati disciplinirana. Slava je v njenem življenju prisotna že v mladih letih. Že v šolskih klopeh je ona tista ki vodi, usmerja, nastopa. kasneje v življenju, če izbere pot, kjer potrebuje slavo lahko zagotovo uspe.

Slavna levinja

Škorpijonka ni srečna, če v svojem življenju vsaj nekajkrat javno ne izstopa, želja po slavi je velika

Škorpijonka je magnetično privlačna, skrivnostna, vendar želi kljub temu biti slavna. Ne hrepeni po blišču in ni povprečna slavna ženska, ampak tista, ki zagotovo izstopa. Ima svoj slog, pogum, strast in vse tisto, kar potrebuje, da se s svojim delom ali telesom zavihti v svet slavnih.

Slavna škorpijonka

Vodnarki je želja po slavi in biti opažena položena v zibelko

Vodnarka je ženska, ki želi v življenju pustiti pečat, biti na prvem mestu. Slava in želja po slavi jo spremljata že od mladosti. Ona je tista, ki je vedno izstopala na raznih predstavah in brez težav izpostavila svoje prioritete. Uživa v svojem telesu in hrepeni po tem, da je njeno življenje dogodivščina.

Slavna vodnarka

Preberite tudi ŽENSKE, KI IZSTOPAJO IZ POVPREČJA