Preverite, katera restavracija je vašemu astrološkemu znamenju najbolj pisana na kožo!

Vsak izmed nas rad kdaj pobegne na odlično kosilo, ali večerjo da okusi kaj novega, drugačnega, ter da ga razvajajo drugi. Rojeni v različnih elementih pa imate glede izbire restavracije seveda različne okuse in želje. Preverite, katera restavracija vas bo razveselila s svoj ponudbo glede na vaš element!

OGNJENA ZNAMENJA

Ognjena znamenja se rada odločite za kosilo ali večerjo v restavraciji, saj vam z vašim hitrim tempom pogosto primanjkuje časa, da bi si kakovosten obrok pripravili sami. Pomembno je, da ste v restavraciji dobro sprejeti, najraje kot pravi kralj ali kraljica. Ker si težko odtrgate veliko časa, vam najbolj ustrezajo restavracije, kjer ste hitro postreženi.

Restavracija za vaše astrološko znamenje

Vedno hrepenite tudi po kvaliteti.

Zato se z raznimi restavracijami s hitro prehrano in cvrtjem kolikor se le da izogibate. Izbira več hodnega menija vam ni pisana na kožo, saj ste preveč nestrpni, da bi lahko v njem resnično uživali. Uživate v prehrani, ki je lepa na pogled in lepo postrežena, saj s tem čutite, da vas kot gosta resnično spoštujejo, kar je za vas ključnega pomena.

Oven najraje obišče restavracijo z zdravimi sendviči in solatami. Lev najraje obišče gostilno, ki slovi po ekstravagantnih jedeh. Strelec najraje obišče orientalsko restavracijo.

VODNA ZNAMENJA

Ker ste vodna znamenja izredno čuteča in občutljiva, mora biti v restavraciji, ki jo izberete vse tako kot ste si zamislili. Že napačen pozdrav natakarja vas lahko spravi v slabo voljo. Všeč so vam umirjeni ambienti, obogateni z zelenjem, v takšnem okolju se resnično sproščeni podajate v užitke, ki jih nudi hrana.

Restavracija za vaše astrološko znamenje

Najraje imate morske dobrote, pripravljene na poseben način, vendar mora biti vse sveže in dobro pripravljeno.

Vi ste bolj zahteven gost, ki mu je nekoliko težje ustreči kot ostalim. Da se v restavracijo vrnete ponovno, vas lahko prepriča tudi odlična zelenjavna juhica. V slabih dneh in slabšem počutju je vaša največja želja odlična sladica v prestižni slaščičarni, ob kateri z veseljem pokramljate z belo kavico ali čajem v roki.

Rak najraje obišče restavracijo z morskimi dobrotami. Škorpijon najraje obišče restavracijo, kjer imajo najboljše lignje. Ribica najraje obišče restavracijo, ki slovi po dobrih domačih postrvih.

Restavracija, ki je najboljša izbira

ZEMELJSKA ZNAMENJA

Gurmani, rojeni v zemeljskem znamenju težko najdete restavracijo, kjer bi bila hrana boljša od tiste, ki jo skuhate sami, zato redkeje kot ostali zahajate na kosila in večerje. Če se že odločite da jeste zunaj, boste izbrali vrsto hrane, ki je sami ne pripravljate pogosto. Vaša najboljša izbira so tradicionalne slovenske restavracije, saj je narodna hrana tisto, kar vam predstavlja največji užitek.

Restavracija za vaše astrološko znamenje

V hrani uživate, saj ste pravi hedonist.

Zato lahko prepogosti obiski restavracij z bogato obloženo mizo vplivajo na naraščanje vaše teže. Če se odločate za obilen obrok v restavraciji, naj bo to okoli poldneva, ko je vaš prebavni sistem bolj aktiven.

Bik najraje obišče slovensko gostilno s tradicijo. Devica najraje obišče restavracijo z divjačinskimi dobrotami. Kozorog najraje obišče restavracijo, ki slovi po mesnih domačih dobrotah.

ZRAČNA ZNAMENJA

Če ste rojeni v zračnem znamenju, vam je skoraj vseeno kje jeste, samo da ste siti in zadovoljni in da je ambient čist ter urejen. Vaše oči zelo dobro zaznavajo tudi dekoracijo, ki je za vas ključna pika na i. Zanimajo vas tuje kulture, želite nekaj novega, zato se v večini zatekate v svetovne kuhinje, ki vas vedno znova navdušijo z eksotičnimi okusi.

Restavracija za vaše astrološko znamenje

Navduši vas tudi, če vam ponudijo kakšno novo jed, saj ste rojen preizkuševalec.

Svoje mnenje radi delite z drugimi, zato z veseljem o odlični gostilni širite dobro mnenje tudi med prijatelji. Ko boste prejeli informacijo, da se je v mestu odprla nova restavracija, boste seveda med prvimi gosti, saj česa takšnega res ne bi smeli zamuditi.

Dvojček najraje obišče kitajsko restavracijo. Tehtnica najraje obišče tajsko restavracijo. Vodnar najraje obišče indijsko restavracijo.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi KRALJICE KUHINJE SO ROJENE V ZNAMENJU