VENERA, KI PREHAJA V OVNA, STAVI NA POGUM

Kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju ovna?
Kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju ovna?

Kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju ovna?

Predviden čas branja 4 minute

Venera, ki 5. aprila prehaja v znamenje ovna prinaša neodvisen, ognjevit, ambiciozen, nestrpen in strasten čas, ki bo trajal do 29. aprila, ko preide v znamenje bika. Venera je kraljica ljubezni in lepote, oven pa je kardinalno, jang znamenje, ki govori o pogumu, moči in tveganju. Ko se ti dve energiji združita, se umirjenost in želja po sanjarjenju umikata.

Prepletali se bodo odtenki strasti, moči in tesnobe. Prihaja tudi nestrpnost, saj boste vse želeli sedaj in takoj. Z bojevniško energijo se boste brez pomisleka borili za tiste, ki jih imate radi. Nepremišljenost ter impulzivnost je nekaj, na kar morate biti pozorni, saj ne boste znali ustaviti se ter si vzeti čas za tehten razmislek. Nagnjenost k jezi in nepotrpežljivosti se lahko prebudi, če življenje ne bo teklo v želeni smeri.

Kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju ovna?

V ljubezenskih odnosih boste drzni, samozavestni in strastni. Z moško energijo boste prodirali brez zadržkov, prepričani, da vam sreča v ljubezni pripada. Z zavrnitvami se boste težko soočali, saj ne boste razumeli, da za nekoga niste dovolj dobri ali zanimivi. Delovali boste navdušeno v vsemu, kar počnete, močno se boste osredotočali na tisto, kar je za vas v tem trenutku najpomembnejše.

Čeprav boste spogledljivi, boste po drugi strani iskreni ter zelo zvesti. Delovali boste kot pobudniki, ki obožujejo nove ideje in imajo smisel za njihovo uresničevanje. Direktno usmerjeni in brez zavor boste z veseljem zavzeli mesto v središču pozornosti.

Prepričani, da si morate privoščiti kar si zamislite, boste v aprilu težko prihranili denar in si naredili dolgoročne načrte, saj vam bo najbolj pomembno da se imate lepo tukaj in sedaj. Nikar si v tem obdobju ne izposojajte denarja, čeprav boste prepričani, da je to dobra izbira. Presenečenja povezana z denarjem boste doživljali bolj na individualni ravni.

Kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju ovna?

Ker je vpliv težavna postavitev za kozmično zapeljivko Venero, so lahko čustva v enem trenutku vroča, v naslednjem pa hladna. Vezani, ne bodite presenečeni, če se bo razvil kakšen eksploziven prepir, ki lahko ponovno zaneti iskre, ki vodijo do prijetnega ter razigranega delovanja. Ves čas se boste trudili, da bi vama bilo skupaj zabavno, na nežnost in romantiko pa lahko tokrat pozabite.

Samski, sedaj je zelo ugoden čas, da se podate v akcijo, saj boste obdani s pogumom in željo po tem, da se končno z nekom povežete. Odvrgli boste noto izbirčnosti ter se soočili, tudi če v prvem trenutku oseba ne bo točno takšna, kot ste si zamislili. Poskrbite, da boste ujeli vse spontane priložnosti, ki prihajajo tako v živo kot tudi preko spleta, kjer boste bolj aktivni kot običajno.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2024 in PREBUDITE ŽENSKO V SEBI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE