KAKŠNA JE VAŠA TAŠČA GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Vas zanima, kakšna je vaša tašča glede na astrološko znamenje, oziroma kakšna tašča ste ali boste?
Kakšna tašča ste?

Vas zanima, kakšna je vaša tašča glede na astrološko znamenje, oziroma kakšna tašča ste ali boste?

Stari pregovori pravijo, da mora biti tašča tako daleč, da ne more priti na obisk v copatih. Marsikdo izmed vas pa ima taščo, ki je čudovita, prijazna in ravno prav naklonjena. Kako shajati s taščo, ki ni najbolj naklonjena je zanimiva tematika, ki se odvija tako v resnici kot tudi v raznih komedijah.

OVNICA

Ovnica je stroga tašča, ki da takoj vedeti, kje so njene meje. Nikoli se preveč ne zapleta in ne povezuje, vendar pa zna biti zelo spoštljiva in naklonjena. V kolikor se pojavijo družinski zapleti, je tašča ovnica prva, ki zna diplomatsko udariti po mizi in iskreno izraziti svoje mnenje ter pomiriti vse skupaj.

BIKICA

Tašča bikica je v določenih pogledih zelo kritična. Najbolj je užaljena, če kdo ne pohvali njenega kosila, ki ga je tako z veseljem pripravila. Rada se pogovarja o globokih temah in želi vedeti, kakšni so dolgoročni načrti njenih otrok in njihove boljše polovice. Če so ji načrti všeč, z veseljem tudi priskoči na pomoč.

Vas zanima, kakšna je vaša tašča glede na astrološko znamenje, oziroma kakšna tašča ste ali boste?

DVOJČICA

Dvojčica je mladostna in unikatna tašča. Verjetno bo želela biti prijateljica, vendar le takrat, ko ji je morda dolgčas. Morda ni najbolj odgovorna, je pa zelo radovedna in dobra po srcu. Vedno je pripravljena na kakšno zanimivo dogodivščino in mladih s svojimi težavami nikoli ne obremenjuje.

RAKICA

Rakica je tašča, ki je prijazna, topla in ljubeča, vendar tudi zelo občutljiva. Pazite, saj jo lahko hitro užalite ali spravite v kočljiv položaj. Z njo je treba ravnati previdno, potrebuje tudi veliko pozornosti. Z veseljem nudi v težkih trenutkih objem in ramo, na katero se lahko naslonite.

LEVINJA

Tašča rojena v znamenju leva je prava dobrotnica. Vedno poskrbi za mlade, rada preseneča in je ponosna na izbiro svojih otrok. Tašča levinja je iskrena in zelo direktna. Če se z nečim ne strinja, tega ne bo držala v sebi, ampak bo povedala na glas in sicer v obraz. Ker je zelo samozavestna, običajno zaradi izbire partnerjev svojih otrok ne trpi.

Vas zanima, kakšna je vaša tašča glede na astrološko znamenje, oziroma kakšna tašča ste ali boste?

DEVICA

Devica je premišljena in zelo analitična tašča, za katero mora biti vse točno tako, kot si je ona zamislila. Rada vsiljuje svoje mnenje in se hkrati zagovarja, da je mislila samo dobro. Včasih pozabi kje je meja in se preveč okupira s težavami svojih otrok in njihovih partnerjev. To je tašča, ki ne bo nikoli pozabila na pomembne datume in rojstne dneve.

TEHTNICA

Tašča rojena v znamenju tehtnice je zelo pozorna in prilagodljiva. Lepota in eleganca sta zanjo zelo pomembni, zato se lahko nanjo obrnete po kakšen nasvet. Če je kdo v težavah, si bo tašča tehtnica vzela čas in nesebično priskočila na pomoč. Ona ni niti zbadljiva, niti vsiljiva, ampak zelo srčna in prijazna.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka je zelo pozorna tašča, ki se neprestano bori za naklonjenost svojih otrok in njihovih partnerjev. Včasih je ljubosumna, vendar zna to zelo dobro prikriti s svojim neverjetnim entuziazmom. To je tašča, ki se ji ni dobro zameriti, saj zelo težko oprošča, še težje spreminja svoje mnenje.

STRELKA

Strelka je svobodomiselna tašča, ki je vedno pripravljena na dogodivščine. Rada se druži z mladimi, razume težave in situacije, ne glede na njihovo težino. Ni obremenilna, zato jo lahko z veseljem povabite na kratko kavo, ob kateri vas bo nasmejala s svojimi neverjetnimi anekdotami.

Vas zanima, kakšna je vaša tašča glede na astrološko znamenje, oziroma kakšna tašča ste ali boste?

KOZOROGINJA

Kozoroginja je tašča, ki si najbolj želi, da bi njeni otroci našli materialno stabilne partnerje. Uspeh je zanjo zelo pomemben, zato se redko popolnoma sprosti. Tradicionalne družinske vrednote so zanjo še kako pomembne, zato želi, da bi vse praznike preživeli skupaj, tudi če je to samo njena želja.

VODNARKA

Vodnarka je najbolj nenavadna tašča, ki običajno želi biti prijateljica. Njeno razpoloženje niha. V trenutku je popolnoma sproščena in navdušena nad nečim, v naslednjem trenutku pa sposobna, ko ji nekaj ni všeč tudi povzdigniti glas. Ona je prepričana, da je njena pravila potrebno upoštevati ter jo kar se da spoštovati.

RIBICA

Tašča ribica je občutljiva in veliko časa odsotna v svojem svetu. Skuša pomagati, olajšati in prisluhniti, vendar le takrat, ko ji nekdo resnično zaupa. Ne vtika se v svoje otroke in njihova razmerja, dokler čuti da so srečni in zadovoljni. Ko začuti drugače, začne spraševati kaj je narobe in usmerjati.

Pripravljeno za Sensa.si