Ženske, ki so zelo rade v kopalnici so rojene v znamenju…

Kopalnica je najbolj intimen del stanovanja vsake ženske. Nekatere se v kopalnici ne zadržujete dolgo, druge pa jo enostavno obožujete, saj je to vaš raj, kjer se lahko popolnoma sprostite. Ženske, ki so zelo rade v kopalnici in težko živijo brez ogledala, so rojene v znamenju… 

Ženske, ki so zelo rade v kopalnici

RAKICA

Rakica je že po naravi močno povezana z vodo, zato v kopalnici resnično uživa. Večkrat si privošči svoj ritual, to je zelo dolga kopel ob nežni glasbi in svečkah. Njena kopalnica je vedno čista, krasi jo več simbolov, povezanih z morjem in barva, ki nanjo deluje zelo pozitivno je svetlo zelena.

Rakica je ženska, ki je rada urejena, vendar ne samo to, rada je tudi vedno čista. Z dolgim jutranjim tuširanjem spere iz sebe tudi morebitne negativne energije in se v kopalnici, svojem raju pripravi na nov uspešen začetek dne.

Ženske, ki so zelo rade v kopalnici

LEVINJA

Levinja, graciozna ženska v kopalnici zelo živa. Tukaj najde svoj notranji mir. Njena kopalnica se mora svetiti in imeti kar se da veliko ogledalo. V njem levinja z veseljem pred svojimi kopalnimi rituali opazuje svoje prelepo telo. Rada se potopi v toplo vodo, odišavljeno z aromatičnimi olji v smislu da se še bolj polepša.

Ona je tista, ki je sposobna v kopalnici preživeti veliko časa, samo da bi bila urejena do potankosti. Obožuje dodatke, šampone z nenavadnimi vonji in dišave, ki so v kopalnici njen nujen pripomoček.

Ženske, ki so zelo rade v kopalnici

DEVICA

Devica je ženska, ki želi imeti vse na svojem mestu. Kopalnica je njen osebni raj, v katerem se zna posvetiti sebi, svojemu telesu in se zliti s kapljicami vode. Njeni šamponi, mila in losjoni so naravni, skrbno izbrani. V kopalnici ji najbolj ustrezajo sadni vonji, ki jo popolnoma omamijo.

Čeprav je ona ženska, ki rada upošteva pravila, jih v kopalnici rada prekrši in s tem zaobide svoj skrbno zastavljen urnik, saj je tako lepo ležati v kadi tople vode. Barva, ki jo v kopalnici mora imeti je oranžna, saj prebuja njene čute. Njena kopalnica je vedno pospravljena in seveda čista.

TEHTNICA

Tehtnica, varovanka Venere je prispodoba lepote in čistosti, zato je kopalnica njen najljubši prostor. V njej ne sme manjkati veliko ogledalo, v katerem opazuje svoje telo in lep obraz in pri tem seveda pozabi na čas. Njeno kopalniško pohištvo je skladno, rada ima modre odtenke, ki jo med tuširanjem ali kopanjem popeljejo v svet harmonije.

Kopalnica je njen zelo intimen prostor, v katerem je vedno pomirjena. Njene dišave so skladne z njenim razpoloženjem, rada ima tudi losjone z nežnimi vonji, s katerimi še dodatno poudari svojo privlačnost. Zagotovo spada tehtnica med ženske, ki so zelo rade v kopalnici.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi KATERE SO VEDNO UREJENE ŽENSKE, KI IMAJO DOVRŠEN STIL?