Preverite, katere ženske zodiaka so vedno urejene in so vsekakor stilske kraljice

Imeti svoj stil, znati se urediti in izstopati v množici, vendar ne preveč, so želje skoraj vsake ženske. Ker pa imajo ženske različnih zodiakalnih znamenj svojstvene karakteristike, se na področju mode odzivajo drugače. So pa ženske, ki vedno in povsod izgledajo urejeno, elegantno in prefinjeno, tudi če jih srečate samo na poti v trgovino. To so vedno urejene ženske. Ste med njimi?

TEHTNICA

Tehtnica je ženska, ki ima že v osnovnih karakteristikah zapisano eleganco in lepoto. Po navdihu knjig, ki jih je prebrala, muzejev, ki jih je obiskala, in potovanj, ki so ji dala širino. Ni presenetljivo, da je naravno privlačna energiji, ki spodbuja svet mode. Toda njena ljubezen do vseh lepih stvari ni poceni. Ker je rada stilsko dovršena, se težko upre najnovejši torbici priznanega oblikovalca.

Vedno urejene ženske zodiaka

Ta ženska ima vedno, kjerkoli se pojavi zelo poseben, prefinjen slog, zato se njen stil večkrat kopira.

Rada si privošči klasiko, nikoli pa se ne boji, da ji tisti kos oblačila, ki ga obleče, ne bi pristajal, čeprav na ostalih področjih ni ravno med najbolj samozavestnimi. Siva, črna in modra barva so nujno zlo v njeni garderobi, rada ima tudi črte in čipke. Njeni lasje so najboljša izbira za frizerja, saj lahko z njimi naredi marsikaj, ona pa zna vsako frizuro nositi na pravi način.

RIBICA

Ribica je ženska, ki na nežen način vedno ve, kako delovati v svetu mode in lepote. Njene poteze so posebne in s svojo milino in umirjenim stilom vedno izžareva privlačnost. To je najbolj boemski tip ženske, ki obožuje oblačila v bisernih, mavričnih tkaninah in barvah, kot so bela, modra in vijolična. Njihove mehkejše energije odražajo njihov splošen način življenja in prijazno ravnanje, ter estetiko, ki jim je položena že v zibelko.

Vedno urejene ženske zodiaka

Ribica je zelo v stiku s svojimi notranjimi čustvi in uspešno prevaja svoje misli v umetnost, zato spada med vedno urejene ženske.

Ne glede na to, ali naj bo elegantno oblečena za zabavo, ali pa gre na sprehod v sproščenih oblačilih. Ko se ribica počuti nezadovoljno, posega po sivih barvah, v katerih še vedno izgleda zelo urejena. Podajo se ji tudi najnovejši modni kosi in čeprav je po naravi sramežljiva, jih bo z veseljem nosila in pritegnila pozornost. Veliko ji pomenijo urejeni nohti in obrvi in te ženske ne boste nikoli srečali z okrušenimi nohti.

KOZOROGINJA

Kozoroginja je ženska, ki se nagiba k poslovno elegantnemu stilu, zato so tudi njena oblačila za prosti čas bolj resnih barv, brez pisanih vzorcev. Ona se želi obleči tako, da bo izžarevala uspeh in bila videti urejena, kar ji tudi vedno uspeva. Elegantni suknjiči in hlače, kot tudi poslovni slog čevljev so njena najljubša izbira. Odlično pa izgleda tudi v kavbojkah, ki so glavna podlaga za njeno garderobo, ko kombinira za prosti čas.

Vedno urejene ženske zodiaka

Njeni odgovorni, visokokakovostni nakupi oblačil jo vodijo v nove razsežnosti, zato spada med vedno urejene ženske.

Rada tudi svetuje, vendar od nje ne pričakujte, da vam bo svetovala nekaj rožnatega ali pisanega. Vsi so presenečeni nad tem, kako ta ženska vedno uspeva videti tako kot iz škatlice, ampak odgovor je, da ima ona to enostavno v sebi, ne glede na tempo življenja in ostale dejavnike. Čeprav ima rada ustaljeno življenje, v modnem svetu rada razvija nove sloge. Ljubi preproste in prefinjene kose oblačil.

VODNARKA

Vodnarka je ženska, ki je v modnem svetu elegantna in hkrati unikatna. Ta neodvisna zračna ženska je najmanj občutljiva na trende. Vendar le zato, ker so običajno trendi tisti, ki jim množica sledi, ona pa ne želi slediti množici, zato si ustvarja svoj stil. Običajno sledi lastnim impulzom o tem, kaj je modno in kaj je privlačno in kljub temu, da so njene energije razpršene ji enostavno uspeva, da je vedno urejena, seveda na svojstven način, ki pa je za okolico privlačen.

Vedno urejene ženske zodiaka

Nenavadna izbira barve las, frizure in ličil, igra ključno vlogo pri njenem videzu.

Temu posveča več pozornosti in kljub temu, da rada uporablja veliko ličil še vedno ujame estetsko noto. Saj si ne dovoli, da bi izgledala neurejeno. Rada je videti čudovito, zato s svojim bistrim umom poskrbi, da dobi tisti kos, ki ga nima nihče. Rada se sprehaja po divji strani modne brvi in naredi vse, da zasije pozornost na njen stil, zato uporablja svoj osebni slog, da pridobi zasluženo pozornost. Vodnarka se zna rokovati z modo, in sicer ustvarjalno in edinstveno.

Pripravljeno za: Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI SE JIM VEDNO MUDI