FIKSNA ZNAMENJA, KATERE SO VAŠE PREDNOSTI?

Spadate med FIKSNA znamenja? Katere so vaše prednosti ter lastnosti?
Spadate med FIKSNA znamenja? Katere so vaše prednosti ter lastnosti?

Spadate med FIKSNA znamenja? Katere so vaše prednosti ter lastnosti?

Estimated reading time: 5 minut

Fiksna znamenja so bik, lev, škorpijon in vodnar. Kardinalna znamenja so tista, ki vse sprožijo ali začnejo, fiksna znamenja pa sledijo tem načrtom do konca z očesom, uprtim v nagrado. Radi ustvarjajo sezname opravil, vredni so zaupanja, ko gre za resne načrte, uspevajo s svojo doslednostjo in so osredotočeni na predanost. Fiksna znamenja se aktivirajo v sredini letnih časov, bik sredi pomladi, lev poleti, škorpijon jeseni in vodnar pozimi. Vedno se drugim pomagajo premakniti in jih usmerjati. So zelo kreativni in ko imajo idejo, jo bodo izpeljali do konca.

Fiksna znamenja med seboj tvorijo zanimive aspekte. Bik tvori opozicijo s škorpijonom in kvadrat z levom in vodnarjem, lev tvori opozicijo z vodnarjem in kvadrat z bikom in škorpijonom, škorpijon tvori opozicijo z bikom in kvadrat z levom in vodnarjem in vodnar tvori opozicijo z levom ter kvadrat z bikom in škorpijonom.

Bik je fiksno zemeljsko znamenje, znan po zvestobi, prijaznosti in potrpežljivosti. Njegove vztrajne, umetniške vibracije lahko večkrat nadomestijo trmo. Bik ima rad navodila in smernice, ki jih vedno dosledno reši in popelje do končne točke. Trudi se ohranjati ustvarjalni nadzor, s katerim ima običajno vse pod kontrolo. Njegov moto je, kar mi je namenjeno bom tudi dosegel. Njegov namen je negovati in stabilizirati nadaljnjo rast novega začetka.

Spadate med FIKSNA znamenja? Katere so vaše prednosti ter lastnosti?

Obdarjen je z neverjetno osredotočenostjo, zvestobo in predanostjo poglabljanju.

Njegove oči zasijejo, ko se ponudi priložnost za ustvarjanje zagona ali dolgoročne vizije. Deluje s predanostjo in z majhnimi premišljenimi koraki. Trudijo se, da bi negovali prožnost in prilagodljivost, ki jim omogočata delovati z bolj odprtim pristopom.

Levi imajo energijo fiksnega ognja, zato so težko pri miru ter vpeti v dolgčas. Ko jim je dolgčas, radi ustvarjajo dramo, vendar je to le poskus, da vidijo, ali jih bo kdo upošteval. So zelo unikatni in na to so ponosni. Njihovo velikodušno, zvesto srce je njihova odrešitev. Levovi plameni svetlo gorijo znotraj strukturirane energije fiksne modalnosti.

Spadate med FIKSNA znamenja? Katere so vaše prednosti ter lastnosti?

Odlični so v pomoči drugim, saj ves čas razmišljajo, kako bi podarili čim večji del sebe in svoje modrosti.

Znajo se tudi prilagoditi in narediti odločilen korak, ko je to zares potrebno. Svojega menja ne spreminjajo, ampak na vsak način vztrajajo do konca. Običajno si pridobijo predane prijatelje in partnerje za vse življenje, ne glede na okoliščine.

Škorpijoni, fiksno vodno znamenje se želijo zaščitili pred tistimi, ki bi jim lahko škodovali. Njihova zamišljena intenzivnost in intuicija sta odlično pomagalo, ko se je potrebno zakopati v kakšen težji projekt. Sposobni so reševati tudi težje probleme in so tako močni, da vedno poskrbijo, da so njihovi seznami opravkov izpolnjeni do popolnosti.

Spadate med FIKSNA znamenja? Katere so vaše prednosti ter lastnosti?

Zaradi njihove pretkane in skrivnostne narave se jim ni dobro zameriti.

Trudijo se z namenom, saj želijo zapustiti sled ali dediščino. Najbolj uspešni so na položajih, ki zahtevajo dolgoročno načrtovanje. Dosledna narava, naravne vodstvene lastnosti in natančna pozornost do podrobnosti jim omogočajo, da skoraj nikoli niso zmedeni ali površni.

Vodnarji, ki jih spremlja fiksna zračna energija, uporabljajo svojo inteligenco, da razvijejo svoja prepričanja in jih delijo s svetom. Vsak ideal dojemajo kot univerzalno resnico, ki jo je treba širiti. Zelo so osredotočeni na reševanje vseh svetovnih problemov, zato včasih pozabijo nase. Čeprav so sposobni odreagirati zelo burno, tisti ki jih obkrožajo dobro vedo, da se lahko vedno zanesejo nanje.

Spadate med FIKSNA znamenja? Katere so vaše prednosti ter lastnosti?

Njihove pametne domislice lahko postanejo velik uspeh, saj so pripravljeni vztrajati in se odrekati.

Dovolijo si potopiti se v velike vizije, saj zaupajo v svoje sposobnosti. Ponosni so na to, da so hrbtenica katerega koli dolgoročnega prizadevanja. V odnose prinašajo globoko predanost in so popolnoma zvesti svojim prijateljem ter družini.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KARDINALNA ZNAMENJA, KATERE SO VAŠE PREDNOSTI? in SPREMENLJIVA ZNAMENJA, KATERE SO VAŠE PREDNOSTI?