SPREMENLJIVA ZNAMENJA, KATERE SO VAŠE PREDNOSTI?

Ste rojeni v spremenljivem znamenju? Preverite svoje lastnosti in prednosti.
Ste rojeni v spremenljivem znamenju? Preverite svoje lastnosti in prednosti.

Ste rojeni v spremenljivem znamenju? Preverite svoje lastnosti in prednosti.

Estimated reading time: 5 minut

Spremenljiva znamenja so dvojčka, devica, strelec in ribi. To so znamenja, ki izkazujejo visoko stopnjo odprtosti za nove izkušnje. Prožnost izhaja iz njihove vloge znanilcev sprememb. So reševalci problemov, sposobni so se spoprijeti z izzivi, ki se drugim zdijo prevelik zalogaj. Če je v življenju kakšna stalnica, je to sprememba. Vloga spremenljivih znamenj je, da delujejo kot poti med spremembami, med premikanjem iz trenutka v trenutek, sezone v sezono, ter iz poglavja v poglavje.

Premikajo se tako enostavno, odkrito in naravno, kot se premikajo letni časi. Ne želijo biti preveč navezani na določen način bivanja, delovanja, dojemanja ali življenja. So zelo prilagodljivi in komunikativni in z veseljem sprejemajo spremembe. So najbolj iznajdljivi, zato običajno uspejo. Zelo dobro razumejo različna stališča in se prilagajajo spreminjajočim se okoliščinam. V odnosih so razumevajoči in ustrežljivi, prav tako pomagajo pri iskanju kompromisa.

Z utelešenjem prilagodljivosti nas opominjajo, da je prav spreminjati se in rasti. Pomembno je, da ne pozabijo vztrajati pri svojih prepričanjih in se zavzemati za tisto, v kar verjamejo. V sebi nosijo mešanico starega in novega, zato so dinamični, spontani ali celo nepredvidljivi. Ker zaznavajo stvari iz več perspektiv, je sprejetje trdne odločitve lahko zanje velik izziv. Pogosto si lahko premislijo, večkrat jih dojemamo kot nedosledne.

Dvojčki ste spremenljivo zračno znamenje, ki je težko tiho ali pri miru. Naklonjeni ste dobri komunikaciji in idejam, ter znani po svoji sposobnosti prilagajanja. Na zadeve vedno gledate iz različnih perspektiv, ter spreminjate svoje stališče na podlagi novih informacij. Intelektualno naravnani potrebuje novice in informacije kot zrak. Uživate v izmenjavi idej z drugimi ter delovanju v skupini. Odlični ste pri podajanju navodil, obvladate ogromno stvari, prav tako se znajdete v skoraj vsaki situaciji.

Ste rojeni v spremenljivem znamenju? Preverite svoje lastnosti in prednosti.

Pazite pa, da zaradi tega, da bi ustregli drugim ne prevzamete preveč odgovornosti. Če ostanete osredotočeni, lahko dosežete veliko več kot ostali, saj vam je škoda časa za nepotrebno kompliciranje.

Device ste spremenljivo zemeljsko znamenje, ki deluje pragmatično. Nenehno se trudite izboljšati sebe in druge, spreminjate svoje prioritete znotraj različnih scenarijev z analizo, kaj je treba narediti, in iskanjem praktičnih rešitev, da se stvari ves čas premikajo. Svoje talente želite vedno približati konkretnim ciljem, obljube se vedno držite. Izbirčnost in natančnost sta lastnosti, ki vam omogočata, da dosežete in imate le najboljše. Pomembno za vas je, da se počutite produktivno. Slabo se počutite, če zapravljate čas.

Odlične organizacijske sposobnosti vam omogočajo da merite, primerjate, ocenjujete in izpopolnjujete svoja pričakovanja. Ko zaznate spremembo, najprej razmislite, v kakšni smeri bi vam najbolj koristila.

Strelci ste spremenljivo ognjeno znamenje, za katerega sta značilna navdušenje in nenehno iskanje novih informacij ter zanimivih priložnosti. Ste odprti, voljni in obožujete nove izkušnje. Delujete kot raziskovalci s pozitivnim pogledom na življenje, zato zaznavate vsako spremembo kot novo avanturo. Svoj močan intelekt radi izražate na področju filozofije in duhovnosti. Zanimajo vas tudi razlike in podobnosti različnih kultur.

Ste rojeni v spremenljivem znamenju? Preverite svoje lastnosti in prednosti.

Osredotočeni ste na temeljne moralne ali etične posledice vprašanj, preteklih ter sedanjih. Težko vam je slediti, še težje vas je ujeti, kar vam v bistvu v življenju celo ustreza, saj ste svobodnega duha.

Ribice ste spremenljivo vodno znamenje, ki se lahko pohvali z odlično intuicijo ter razumevanjem. Radi se prepustite toku, spremembe vam ustrezajo, saj vas vedno znova prebudijo. Ko raziskujete ste se sposobni prilagajati občutkom drugih. Resno dojemate razne pomisleke tistih, ki vas obkrožajo, zato ste jim v trenutku sposobni podariti koristne informacije, sočutje ter nasvete. Hvaležni ste za vse kar imate in najbolj uživate, ko lahko osrečite druge.

Ljudem pomagate ustvariti strukture, ki jim lahko omogočajo ohranjati dobre navade.  Lastnost, da situacije razumete z vseh različnih zornih kotov vam omogoča, da hitreje napredujete in nikoli ne obsojate.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KARDINALNA ZNAMENJA, KATERE SO VAŠE PREDNOSTI? in KATERE ŽENSKE ZODIAKA TEŽKO NADZIRAJO SVOJO JEZO?