Spadate med astro znamenja, ki rešujejo težave sama in najraje sami sprejemajo pomembne odločitve?

Ljudje smo si medsebojno zelo različni. Nekateri radi govorijo o svojih težavah in jih rešujejo s pomočjo drugih, drugi pa svoje težave najraje rešujejo sami in o njih niti ne želijo preveč razpravljati. Katera znamenja rešujejo težave sama in najraje tudi sama sprejemajo pomembne odločitve?

Spadate med astro znamenja, ki rešujejo težave sama

LEV IN OVEN

To sta močni ognjeni znamenji, ki se znata še v tako kočljivi situaciji postaviti na noge, dvigniti glavo in se resnično spoprijeti s težavo. Znata se zazreti v svoje življenje, dogajanje, vendar na bolj neobremenjen način, brez odvečnega analiziranja.

Veliko prednost imata, ker ju spremljata samozavest ter pogum.

Le tako se težje zlomita in tudi če slučajno se, se znata brez večjih brazgotin pobrati. Prepričana sta, da so težave v naših življenjih tudi zato, da nas utrdijo in pripeljejo do tega, da smo še boljši in večji. Sta tudi odlična vodnika, ko se drugi znajdejo v težavah.

Rešujete težave sami?

Element ognja jima nudi neustavljivo moč ter trdnost in prepričanje, da se čisto vse vedno reši, tako ali drugače. To so ljudje, ki na življenje gledajo s pozitivne plati, ne jočejo za vsako malenkost in se ne odzivajo občutljivo ali maščevalno.

Preberite tudi VELIKA PREDNOST OGNJENIH ZNAMENJ

Ko se pred njima pojavi situacija, ko se morata odločiti, običajno sama najbolje vesta, kaj je dobro zanju. Zato končne odločitve skoraj nikoli ne prepuščata drugim.

Njuna energija je stabilna in pogumna, zato spodrsljajem ne prepisujeta pomena, raje se jim izogneta in povzameta koristno za prihodnje odločitve.

DVOJČKA IN VODNAR

To sta najbolj flegmatično usmerjeni zračni znamenji, ki se z življenjem in s težavami soočata na lahkoten in svojstven način. To so ljudje, ki imajo polno življenje, odprti so za prihodnost in imajo vedno veliko za ponuditi, tudi pomoč in nasvete. Odlično se znajdejo pri reševanju težav, njihovi trdni nasveti in zdrav razum pa omogočajo, da stojijo kljub elementu razpršenega zraka trdno na tleh in se ne sesujejo.

Znajo se zazreti v prihodnost in kljub temu, da veliko klepetajo, svojih velikih težav ne razlagajo na glas.

Rešujete težave sami?

Dvojček in vodnar, ki ju spremlja zračni element, v fazi težav in zastojev rešujejo tudi njune komunikacijske sposobnosti.

Znata se pogovarjati, to, kar ju muči preneseta tudi na bližnje, poslušata nasvete in s tem v fazi slabih energij premostita svoje negativne misli.

Polna sta upanja na lepšo prihodnost in prepričana, da se znajdeta sama, ter da je njuna odločitev tista, ki je dolgoročno zagotovo prava.

Ko se morata odločiti o kakšni pomembni zadevi, najprej s svojimi prodornimi mislimi naredita hitro analizo. Nato zaznata, kaj bi bilo najbolje zanju. Drugih o pomembnih prelomnicah v njunem življenju običajno ne sprašujeta.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI IMAJO V ŽEPU VEDNO PAMETEN NASVET