Ženske, ki vam gredo na živce, vendar se od njih lahko veliko naučite, saj imajo vedno pameten nasvet

Vsaka izmed nas se je že kdaj srečala v življenju, na ulici, v službi, na fakulteti, v družbi z žensko, ki ji gre enostavno na živce in se v njeni družbi ne počuti dobro.  Opazile ste, da tudi, če jih ignorirate, one so še vedno tukaj. Zato je čas, da razčistite s sabo in prevzamete kakšno lastnost, oziroma se on njih nekaj naučite. Morda vas potem njihov prisotnost ne bo več motila, saj nosijo s sabo pameten nasvet.

OVNICA

…ZARADI NJE SE BOSTE ŠE BOLJ TRUDILE NA PODROČJU DELA

Na področju dela in delovanja se ovnica več kot odlično znajde. S svojim inteligentnim, hitrim in iznajdljivim pristopom ter v največji gužvi z nasmeškom na obrazu, je marsikomu trn v peti. Zanjo je konkurenca še dodaten naboj na poti do uspeha. Če želite osebnostno napredovati naj bo tudi vam, saj zdrava mera konkurence še nikomer ni škodila.

Ker vas vaša tekmica ovnica ves čas spodbuja in ima vedno za vas kakšen pameten nasvet, boste z njeno pomočjo lahko bolj uspešne.

Zaradi njene iznajdljivosti boste tudi vi v njeni bližini bolj vztrajno brskale po idejah in svojih možganih. Le tako boste prišle do kakšne zanimive rešitve, ki vam samim še na misel ne bi prišla. Vsekakor je najboljše slediti sebi. Vendar vas lahko sledenje ovnici vsekakor pripelje do povečane mere samozavesti na področju dela.

Ženske, ki imajo vedno pameten nasvet

DEVICA

…NJENE KRITIČNE POVRATNE INFORMACIJE SO LAHKO KORISTNE

Marsikdo v vašem življenju vas raje, kot da bi vam podal realno kritiko, ščiti pred resnico, da vas ne bi užalil, devica pa je ženska, ki zna na analitično kritičen pristop poiskati napako skoraj povsod. Ona nima nobenih zadržkov, saj se z vašimi čustvi ne obremenjuje preveč, saj je preveč zaposlena s svojimi detajli.

Njena kritika je pristranska, čeprav vas lahko zadane kot najhujši pik kače in vam še dolgo ostane v mislih.

Z njeno pomočjo lahko pridete do spoznanj in odgovorov, ki vam jih bližnji po vsej verjetnosti ne bodo ponudili. Naučite se sprejemati resnična dejstva in povzemite bistvo njene kritike, kar vas lahko vodi v napredek, ne pa v neprestano slabo voljo. Čeprav so njeni strupeni komentarji lahko boleči za vas, jih skušajte absorbirati brez čustvene vpletenosti.

Ženske, ki imajo vedno pameten nasvet

STRELKA

…POMAGA VAM IMETI POD NADZOROM VAŠ EGO

Prav je, da ste sigurni vase, vendar vam sarkastične pripombe strelke v vaši bližini lahko še kako koristijo, le na pravi način jih morate razumeti. Njene zajedljive pripombe so odraz njene spontanosti, ki je lahko večkrat moteča, vendar je v vseh teh besedah običajno tudi veliko resnice, tiste, ki vam lahko pomaga razčistiti s sabo.

Težko je biti v družbi motečih ljudi aroganten, še težje je biti ponižen in miren.

Zato se učite od strelke, ki vas s svojim delovanjem pelje na spontano pot, ki dovoljuje tudi napake in spodrsljaje in pri tem še vedno ohranja nasmešek na ustnicah.

Ženske, ki imajo vedno pameten nasvet

VODNARKA

…POMAGA VAM VIDETI IN SPOZNATI TUDI DRUGE PLATI

Priporočljivo je, da si v življenju dovolite izkusiti in poskusiti tudi kaj novega, zato je vodnarka s svojimi nenavadnimi idejami in povodi odlična motivacija na poti k spremembam. Čeprav vas vedno nervira s svojo drugačnostjo, unikatnim stilom in pristopi, na katere ne bi upali niti pomisliti, je lahko, če jo razumete, odlična odskočna deska v uspeh.

Ima drugačne izkušnje in osebnost, zato strmi k drugačnosti in je s tem dostikrat moteča za dolgočasno okolico, ki ne zna ali ne upa ujeti njenih potencialov.

Lahko vam pomaga razumeti vajine razlike, zato jo raje, kot da bi jo zavrnili, pozorno poslušajte in ji kdaj skušajte tudi slediti na njeni poti v nenavadne sanje, ki jih večinoma tudi uresniči. S svojo prodornostjo vam bo morda odkrila nekaj kar je že v vas, pa si niste upali tega priznati ali potegniti na plano, ob njej boste zagotovo pogumnejši, zato ne glejte nanjo kot na moteči člen, raziskujte z njo, saj se lahko od nje veliko naučite.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI IZSTOPAJO IZ POVPREČJA