Horoskop oven 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Ovni, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

Izkoristite sposobnost odprtega izražanja brez obrambe, vlog, mask ali razlogov, kot tudi dar za igranje, gledališče in psihološko dramo, ter moč za obvladanje sebe in svoje notranjosti.

Horoskop oven 2020: Osebna rast in zdravje
Horoskop oven

Ovni, horoskop za 2020 napoveduje, da bo stres imel veliko vlogo pri ustvarjanju škodljivega učinka na vaše zdravje.

Ohranjanje zdravega telesnega telesa je ključnega pomena tudi za ohranjanje zdravega duha, kar je za vas še posebej pomembno. Zato bo skrb za zdravje za vas zelo pomembna, še posebej po mesecu marcu. Lahko se prepustite hobijem, kot so petje, ples, in podobno, vendar vas bo vedno bolj mikalo k športnim dejavnostim, ki so bolj intenzivne, malce borbene. Vse to vas bo usmerilo k zadovoljstvu.

Horoskop oven 2020 napoveduje vztrajnost

Da boste ostali vitalni, bo poskrbela vaša vztrajnost in seveda želja po tem, da ste privlačni in opaženi. Po aprilu prihaja občutljivo obdobje, zato se s preventivnimi pregledi varujte pred resnimi zdravstvenimi težavami. V jesenskem obdobju boste potrebovali na duhovnem področju spremembe, v nasprotnem primeru boste čutili otopelost.

PREHRANA IN ZDRAVJE

Energijo pametno porazdelite, tako bo izkupiček še posebej sredi leta občutno večji. Uran vam jo bo občasno zagodel. V zadnjih mesecih leta s stresnimi situacijami ne bo skoparil. Zatorej pazite na svoje telo in se poskusite več gibati.

Horoskop oven

Področja, kjer boste najbolj izpostavljeni:

  • živci, želodec, alergije, vremenski vplivi, črevesje

Priporočljiva hrana:

  • arašidi, olje iz koruznih kalčkov, žito, zelenjava, jajca, špinača, zelje, blitva, sadje in zelenjava rdeče barve
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ VITALNI…februar
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…september

NAUČITE SE

Če se boste znali poglobiti, prihaja tudi ogromna osebna rast, ter napredovanje tako v vašem ljubezenskem življenju kot na poslovnem področju. Prihajajo odlični časi za raziskovanje lastne identitete in podobe.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP OVEN 2020

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020