Oven: Letni horoskop 2020

Oven: Letni horoskop 2020 napoveduje, da se bosta povečali vaša stopnja zaupanja ter navdušenje. Zdaj lahko postavite temelje za svoje sanje in svoje želje. Bodite osredotočeni na svojo prihodnost, saj vam leto obljublja popolnoma nove izkušnje na vašem profesionalnem področju.

Ovni boste v tem letu našli več sreče in pozitivnih vibracij.

Najboljše, kar se bo zgodilo letos, je, da boste svoje delo, ki je ostalo nedokončano, opravili do konca in seveda poželi pohvalo. Ste eden tistih, ki si vedno želi narediti nekaj novega in drugačnega. Letos boste lahko naredili veliko novega, saj vam bodo zvezde naklonjene. Vaše finančno stanje bo od začetka letošnjega leta stabilno, saj vas čaka pomemben dobiček. Najboljše je, da se boste končno naučili tudi pravega načina za nadzor nad stroški in uredili ravnanje s financami. Po septembru si lahko oddahnete, saj bodo razmere pod nadzorom.

Oven: Letni horoskop 2020 napoveduje, da vam bodo prijatelji pomagali, če potrebujete denar.

Ne pozabite, da morate vložiti veliko truda v vsako delo, le tako boste uspeli. Saturn bo v maju retrograden, zato se boste vključili v delikatno razpravo s sodelavci. Po avgustu morate biti previdni tudi s prijatelji. Imeli boste odlične poslovne priložnosti, vendar morate nadaljevati previdno. Če ste eksplozivni, se morate naučiti nadzorovati svojo jezo. Družinski stres vas bo spodbudil, da boste bolj skrbeli za zdravje. V letu 2020 lahko pričakujete tudi veliko navdušenja, zlasti v zadevah, ki se nanašajo na vašo kariero, zdravje in notranji mir.

Poslovno finančno področje

Vaše finančno stanje bo v letu 2020 stabilno. Nekaj denarja boste porabili tudi za razkošje. Če si želite obiskati tujo deželo morate že v prvih mesecih poskrbeti za denar. Jupiter bo vplival na vašo hišo dela in vas podpiral ter vam prinesel pomembne koristi. Poleg tega lahko denar celo pridobite iz nepričakovanih virov, sčasoma se znebite dolga, ki vas bremeni že dlje časa. Prav tako se morate naučiti, kako prihraniti težko prisluženi denar.

Oven: Letni horoskop 2020 vas opozarja pred tveganji

Ne smete tvegano vlagati v nobeno nepremičnino ali sklade, najprej preverite droben tisk. Letos se bo začelo nekaj novega in spremembo boste sprejeli kot najljubši šport. Motivirani boste in na daleč no izžarevalo vaše navdušenje. Če bi dobili priložnost sodelovati s prijateljico ali prijateljem, raje dvakrat razmislite, da se ne opečete. V službi, lahko pričakujete napredovanje do marca.

Oven: Letni horoskop 2020

Zdravje in počutje

Ovni, v 2020 morate biti bolj previdni na področju zdravja. Čeprav je vaš imunski sistem precej močan, morate vseeno skrbeti za svoje telo. Poskrbite, da boste porazdelili obroke, poleg tega pa redno telovadite. Poskusite ekološko pridelano hrano namesto pakirane. Zaradi zdravega imunskega sistema boste kljub manjšim težavam ostali skozi leto vitalni. V sredini leta, ko boste bolj nerodni in nezbrani, morate biti med vožnjo še posebej previdni.

Izobraževanje

Ovni boste deležni novih priložnosti na področju študijskih zadev. Zaradi stalnega hitenja boste morda zamudili nekaj odličnih priložnosti. V šibkih trenutkih se boste težko osredotočili na študij, v tem primeru se poskušajte nadzorovati in se izogibati motečim faktorjem. Izobraževanje vam bo le utrlo pot do uspeha. To je vaše zagotovilo, da se izogibate stvarem ali ljudem, ki ne prispevajo h kakovosti vašega življenja. Oven, letni horoskop 2020 vam svetuje, da ne pustite, da vam ego ovira na poti učenja, sprejmite svoje napake.

Oven: Letni horoskop 2020 napoveduje spremembe!

Družinsko življenje

Leto 2020 prinaša srečo v vaš dom. Od maja do septembra lahko Jupiter in Saturn povzročata stres v medsebojnih odnosih. Lahko se pojavijo tudi težave s starši. Poskrbite, da boste v kočljivih družinskih situacijah ravnali previdno, pri čemer bodite mirni in sproščeni. Ne bodite nestrpni ali jezni, saj boste le tako spregledali drugo plat zgodbe. Vzemite si čas in zatem sklepajte. Po septembru se boste z družinskimi člani zbližali, tudi vaši otroci ali starši bodo ponosni na vas.

Oven: Letni horoskop 2020

Ljubezensko področje in odnosi

Vaše ljubezensko življenje bo v 2020 blaženo. Čustveno se boste čutili navezani s svojim partnerjem. V tem letu lahko od življenjskega partnerja pričakujete tudi drago darilo. Počutili se boste odlično, ko boste ujeli ljubezen in srečo. Če že imate težave v odnosu, jih rešite čim prej. Sredi leta boste morda dobili nove priložnosti in to bo prineslo veselje. Po septembru se bodo stvari izboljšale in vse vaše sanje se bodo uresničile.

Oven: Letni horoskop 2020 napoveduje, da bo ljubezensko življenje tesno povezano s partnerjem, zaupanjem in čustvi.

Če želite ohraniti srečno ljubezensko življenje, morate imeti v mislih eno stvar in to je spoštovanje. Pazite, da partnerja ne užalite in v primeru, da se to zgodi zaradi nerazumevanja, se takoj opravičite. Tokrat ne boste odlašali z izražanjem svoje ljubezni. Prav tako vam ne bo mar za mnenje drugih. Po septembru sledijo nepričakovane prekinitve. Ne pozabite, da ljubezenski trikotniki nikoli nimajo srečnega konca.

Ujemanje

Največ lepih energij se vam bo prepletalo z rojenimi v znamenju strelca, vodnarjev in bikov. Napetosti prihajajo z raki, levi in devicami. Privlačila vas bo energija dvojčkov in škorpijonov.

Preverite tudi Temno plat ovna.