Temna plat ovna, ki pride včasih na plano

Ovni znate preplaviti s strastjo, čez nekaj trenutkov pa obliti z ledenim tušem!
Če vas kdo užali, postane tista oseba za vas nezanimiva, posledice so jasne in takojšnje. Temna plat ovna pride sicer zelo redko na plano, ko pa se to zgodi, se vam je bolje umakniti.

Vaša Marsova narava bo takoj zamrznila. Če pa vas ta oseba znova vname, ste pripravljeni za ponovitev od začetka, seveda z vašimi pravili.
V vas je ogromno ustvarjalne moči, vendar je v blokadi in je večkrat ne morete udejanjiti, seveda vam izgovorov v vaš prid ne zmanjka.

Temna plat, ki lahko preseneti okolico

Zaradi močne energije Marsa ste:

    • prehitri
    • preveč spontani
    • preveč direktni
    • Preveč drzni
    • Preveč prepričani v svoj prav

Imate močno in strastno izražanje volje in čustev, vendar znate biti tudi ostri, zajedljivi, žaljivi, grobi, vihravi, agresivni, prenagljeni in nepotrpežljivi. Hkrati pa ste tudi dojemljivi, odprti, vitalni in zaupate vase in v življenje.

Temna plat ovna

Nezadržna želja po udejstvovanju, uspehu, vodenju in pustolovščinah vas vodi v nenehne borbe, pri tem se na občutke ostalih tekmovalcev ne ozirate. Radi imate aktivnosti in ste zavzeti, vedno pri stvari, kar ostale običajno zmoti, saj ne premorejo toliko energije kot vi.

Temna plat ovna. Za vsako ceno se hočete uveljaviti in voditi.

Hočete biti prvi, najboljši in najbolj učinkoviti. Ste egoistični, egocentrični in subjektivni. Ne trpite ugovora in dolgčasa! Pogosto iščete konkurenčni boj, da bi dokazali, da ste boljši. Ste prepirljivi, borbenega duha in včasih celo preveč optimistični.

Veste kaj hočete in imate močno izoblikovano odločnost, ne trpite pa utesnitev in prilagajanja, niti brezzveznih dolgočasnih pogovorov. Ljubite svobodo in neodvisnost, ter tekmovalni šport, tudi če to koga zmoti, vas to ne ustavi.

Ovni, vaša ognjena energija pospešuje, povzroča nepotrpežljivost, silovitost, agresivnost, ter aktivira prepirljivost in sarkazem, vendar vi s tem niste obremenjeni, saj ste prepričani, da na tehtnici vašega ravnovesja prevlada pozitivna energija in vaših nešteto dobrih lastnosti.

Preberite tudi PONOSEN OVEN IN PONOSNA OVNICA