Ponosen oven ne prenese kompliciranja

Zato me veseli, da sem Oven…

Moje znamenje simbolizira nove začetke in se vedno usmerja k zmagi, posledice me ne zanimajo, tudi če to drugim ni všeč. Kot ponosen oven tako težko razumem, da se nekdo ne zna postaviti zase in si izboriti kar mu pripada. Ko to opazim, se težko nadzorujem in obide me nemir, ki pa se v naslednjem trenutku že prevesi v sproščen nasmeh.

Za vas sta zelo pomembni stabilnost in hkrati bogatejša, razburljiva vsebina v vašem življenju, česar se seveda ne sramujete. Znate se spoprijeti s številnimi situacijami, za katere drugim manjka poguma in vztrajnosti. Vendar se boste do cilja zapodili in pohodili marsikoga. To vas ne moti, saj vam je jasno, da si zmago preprosto ne zaslužite. Tega, da so drugi morda občutljivi, pa nekako ne želite razumeti.

Še kako dobro znate gledati naprej, ne nazaj. Preteklim situacijam in dogodkom se preprosto izognete, o njih ne želite razpravljati, kar se vam zdi edino prav, saj je vendar potrebno stremeti v sedanjost, v ta trenutek. blankS tem načinom delovanje se vam veliko stvari zgodi točno ob pravem času. Drugi pa vas vidijo, kot da imate vedno srečo. Seveda jo imate, saj se znate profesionalno znebiti se občutka neuspeha in frustracij, ki spremlja večino. Ampak vse to naredite na svojstven način, hladno, brez da bi si karkoli očitali.

 

Vaša notranja karizma in zunanje delovanje vas usmerjajo k boljšim dosežkom in rezultatom, poleg tega ste tako samozavestni, da ste prepričani, da vam nikakor ne mre spodleteti.

OvenZnate se spontano poglobiti v svoje spolne fantazije in želje. Ter si dovolili uživati v pravi meri, seveda takrat in s tistim, ki vam resnično odgovarja. Nejasnih odnosov, počasnih ljudi in slabih ljubimcev enostavno ne prenašate in ponosni ste na to!

V katerih znamenjih pa se nahajajo ostali vaši planeti?