OVNI IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Ovni izognite se stresu
Ovni izognite se stresu

Ovni, izognite se stresu z uničevalci stresa, ki vas vodijo v lepše življenje.

Običajno ste ovni dobri pri upravljanju s stresom in tveganjem, vendar tako zelo nemirni, da se lahko hitro znajdete pod močnim stresom. Ker je oven odličen pri gradnji strategije, zato v izogib stresu najprej preuči korake, ki jih bo naredil. Pisanje spiska vas bo prisililo, da upočasnite hiter tempo in razmišljate, preden začnete podlegati napetostim. Ovni, izognite se stresu in se razbremenite.

Rešitev boste našli v igrah, kot so košarka, squash, rokomet, boks. Izključite, ko ste po stresom iz svojega vsako dnevnika stimulanse, kot so kofein, alkohol, začimbe, svetle luči, glasna glasba ali zvonjenje telefonov in druge motnje, dokler se ne počutite bolj umirjeni.

blank

Ovni, izognite se stresu

Ovni se še prej kot drugi znajdete v stresu, saj je vaše življenje eno samo hitenje proti ciljem, zadovoljstvu in zmagi, vsekakor pa se z njim tudi najlažje spopadate, saj premorete notranjo neustavljivo moč. Odvečno energijo usmerite v vadbo in šport, kar bo koristilo tudi vašemu telesu. Snovi, ki dvigajo razpoloženje in se med vadbo izločajo v možgane, bodo poskrbele, da bo vaš um bolj umirjen.

Ognjena znamenja, predvsem ovni, imate lahko težave s tem, da se težko umirite in se posvetite sproščanju oziroma meditaciji, zato je, če se želite izogniti tesnobi, nujno, da se najprej naučite pravilnega dihanja.

Zapomnite si: Izkoristite negativne okoliščine sebi v prid in premagali boste stres.

KLJUČNI DEJAVNIKI, KI VAS BODO POZITIVNO MOTIVIRALI: šport, nadzorovanje dihanja, sproščanje ob igranju inštrumenta.

POZITIVNA AFIRMACIJA: Moje srce je polno iskrene ljubezni.

Povzeto po članku pripravljenem za Sensa.si.