Preverite kratek Astro pogled na leto 2020

Leto 2020 je zelo pomembno, saj simbolizira začetek nove dobe, ki opisuje začetek nove politične, gospodarske in kulturne dobe. Začenja se 20 letni cikel povezave med Jupitrom in Saturnom. Ta konjunkcija bo vplivala predvsem na rake, ribe in škorpijone, kar bo določalo njihovo osebnost. Kratek Astro pogled na leto 2020 vam daje koristne namige!

Ujemanje z ostalimi astrološkimi znamenji

Ognjena znamenja, oven, lev in strelec boste z vodnimi znamenji težko našla skupno točko. Prav tako zračna znamenja, dvojčka, vodnar in tehtnica ne bodo v harmonijo z zemeljskimi znamenji, biki, devicami in kozorogi. Tisti, ki še niste našli partnerja, imate sedaj veliko več možnosti. Bodite previdni, kako nastopate, harmonijo pa bo potrebno intenzivno vzdrževati, ker se bosta zgodila dva pomembna mrka, ki lahko razburkata odnose.

Astro pogled na leto 2020

V septembru bo Mars vzbudil dodatno strast in vam prinesel možnost, da nadaljujete odnose tako kot želite.

Pojavijo se lahko tudi napadi ljubosumja. Venera vam lahko pripelje novo osebo. Retrogradni Neptun pa vas bo naučil, kako rokovati s tem kar imate. Na poslovnem področju boste imeli veliko dela in zvezde bodo na vaši strani.

Astro pogled na leto 2020 vam podarja odgovore

Lahko se znajdete v nekaterih nasprotujočih si situacijah z nadrejenim, vendar poskušate težave rešiti sami, ne da bi se posvetovali z drugimi. Med potjo v smeri doseganja ciljev se lahko pojavijo nekatere ovire, vendar teh ovir ne bo težko premagati. Poskusite delati na kreativen način, pri čemer se izogibajte dolgočasni rutini.

V letu 2020 je mogoče pridobiti strokovno priznanje in celo zaslužiti več denarja.

Če imate v mislih določene projekte, poiščite vlagatelje, da jih lahko uresničite. V drugem delu leta lahko pričakujete večje stroške. Naš nasvet je poslušati svojo intuicijo. Začetek leta prinaša nekaj zdravstvenih težav, ki jih povzročajo na eni strani stres, ki ste mu izpostavljeni, in na drugi strani pa slaba prehrana. To leto je najboljši čas za nekatere spremembe v vaši prehrani.

Astro pogled na leto 2020

Leto 2020 predstavlja začetek »obdobja Vodnarja« ali »zlate dobe«.

To je obdobje, v katerem se bo vzpostavila gospodarsko ravnovesje sveta in družba bo spoznala nov red. Polni želje po napredku lahko nadaljujete s študijem in se usmerite na druga področja, ki jih zanimajo. Prav tako lahko prejmete novice iz tujine, ki bi lahko korenito spremenile situacijo.

Astro pogled na leto 2020 nakazuje, da bodo leto zaznamovali štirje delni Lunini mrki in dva Sončna mrka.

Le ti bodo nekoliko negativno vplivali na vaše življenje. Prvi mrk v znamenju raka se bo že v januarju dotaknil vašega čustvenega dojemanja.

Zaupanje in odprtost za prihodnost zagotavlja Jupiter v kozorogu, Uran v biku pa vam bo pomagal pridobiti drugo perspektivo do vašega premoženja.