Vodnarji praznujejo. Kako jih presenetiti?

Samo razumevanje značilnosti in vedenja vodnarja ni dovolj za dragoceno in nepozabno darilo. Da bi vam pomagali pri tej težavni nalogi, si lahko ogledate različne ideje, kaj podariti tem posebnim posameznikom, rojenim v zračnem znamenju. Sedaj vodnarji praznujejo, zato jih presenetite!

Mama in oče, rojena v znamenju vodnarja

Mame, rojene v znamenju vodnarja, uživajo v subtilnosti in se izogibajo trdim materialnim darilom, ki jih tudi same niso najbolj vesele.  Karkoli je nenavadno, jim je všeč. Cenijo tudi modo in inovativnost. Vzemite si čas, da resnično izberete nekaj, kar je unikatno in še dolgo vam bodo hvaležne. Npr. zapestnico za znamenje vodnarja.

Zapestnica za vodnarkoOdlično darilo za očeta vodnarja je prenosni polnilnik baterij, ki sledi njegovim potrebam po pustolovščini ali poslikana skodelica za kavo, lahko tudi s kakšnim sarkastičnim napisom, saj se znajo nasmejati ne samo drugim, ampak tudi sebi. Presenetili ga boste tudi z odštekano majico, ki vsebuje njegov simbol vodnarja.

Sestra ali prijateljica, rojena v znamenju vodnarja

Sestra ali prijateljica vodnarka bosta točno vedeli, če ste o njunem darilu razmišljali ali ne. Zavijanje je zanju resnično nepomembno, toda če se počutita, da ste zgrabili prvo stvar, ki ste jo opazili, bosta zelo razočarani. Zanju poiščite nekaj nenavadnega. Unikatno umetniško delo bo zadovoljilo njuna pričakovanja. Podarite jima lahko tudi škatlo nenavadnih tarot kart, drugo alternativno terapijo ali lep kristal. Vse, kar je skrivnostno in mistično, bo zadetek v polno. Natalna karta z interpretacijo je odlična izbira za darilo!

Brat in prijatelj, rojena v znamenju vodnarja

Zapestnica vodnarOdlična izbira za intelektualno usmerjenega brata ali prijatelja vodnarja je kakšna odlična knjiga, vendar ne suhoparna. Ko se bo potopil v zanimivo branje, lahko dobi tudi odgovor na vprašanje, kako živeti svoje sanje. Odlično darilo še posebej za vodnarje na robu življenjske spremembe.

Partner ali partnerka, rojena v znamenju vodnarja

Vodnarka obožuje modo. Prisluhnite ji, ko razlaga, kateri dragoceni kos ji še manjka v omari. Unikatna majica je vedno dobra ideja, še posebej takšna, ki nosi pomen in spodbuja neodvisnost. Vodnar ljubi astronomijo. Presenetite ga lahko s teleskopom ali kakšnim drugim pripomočkom, ki mu bo pomagal spoznati vesolje in vse v njem.  Partner vodnar enostavno obožuje inovacije. Kupite mu najnovejši elektronski pripomoček, v katerem bo užival. Seveda vsakdo ljubi glasbo, a vodnarja glasba popelje na drugo raven, saj čuti močno povezavo z njo.

Sodelavec ali sodelavka, rojena v znamenju vodnarja

Majica za vodnarja
Majica za vodnarja

Znano je, da so vodnarji edinstveni, domiselni, neodvisni in humanitarno usmerjeni. Popolno darilo za rojstni dan sodelavke ali sodelavca vodnarja je kristal, ki jima bo prinašal srečo in z veseljem ga bosta tudi uporabljala, morda celo v pisarni. Običajno so vodnarji obkroženi s prijatelji, a potrebujejo tudi čas zase. Kopel s soljo ali cvetlični vonj eteričnega olja jih popolnoma prevzame, zato je bon za spa razvajanje odlična izbira.

 

Vodnarji in vodnarke, želimo vam vse najboljše!

Preberite tudi VODNARJI, NAJBOLJ NEODVISNO ZNAMENJE