Kontakt z naravo za lepše življenje

Človek je otrok narave in povezava z njo je del njegovega najglobljega bitja. Kako povezati še več in kaj dobimo z njim? Kaj je idealno mesto za vas? Ujemite kontakt z naravo.

Kontakt z naravo

Vedno več je ljudi, ki se po napornem delovnem ritmu odpravi v naravo po novo energijo. Petje ptičkov blagodejno vpliva na delovanje možganov, iz nas prežene negativno energijo in zbistri misli. Hoja po mehkih površinah je blagodejna telovadba za organizem.

Zahodna civilizacija, ki je bila v vsem in vse v svojem bistvu, je v zadnjih nekaj desetletjih naredila vse, da bi ljudem onemogočila njihovo resnično bitje narave. Zato se pojavljajo različne motnje in bolezni.

Kontakt z naravo naj bo vaše vodilo

Vendar človek vedno bolj priznava, da je ta stik z rastlinami, zelenjem, soncem, nebom, zemljo, nekaj, kar vpliva na boljše počutje. Naš planet je živ in mi smo, del tega.
Ko se narava prebudi, hormoni poskakujejo, dobra volja izžareva iz nas, na dan privrejo pozitivna čustva.

Kontakt z naravo

Vse, kar počnemo proti naravi, dejansko storimo proti sebi. In obratno. Kontakt z naravo vas bo razbremenil

Zato poskusite izkoristiti vsako priložnost, da se povežete z naravo in ostanete v njej. Sprehodite se po zelenih travnikih, pustite, da sončni žarki svobodno božajo vaš obraz, ne bojte se ga, predajte se zvokom vode v naravi in uživajte. Vse to bo napolnilo vaše baterije in vas fizično in duhovno premaknilo v bolj zdravo kroglo.

Preberite tudi DUHOVNA SMERNICA ZA VSAKO ASTRO ZNAMENJE

Med astrološkimi znaki pri izbiri kraja v naravi je malo razlik, kjer je najbolje, da se “napolni”, ker je vsa narava veličastna in jo moramo spoštovati. Kljub temu lahko tukaj najhitreje zapolni vsakdo. Če ste sposobni vedeti, kje lahko najdete takšne kraje, lahko načrtujete nekaj izletov za sebe ali vašo ljubljeno osebo.

Ampak vsak kraj, ki je pristen in naraven, bo dober za vas!