Duhovna smernica za vaše astro znamenje

Duhovnost je tista, ki nas lahko večkrat reši, ko se znajdemo v kočljivih situacijah. Če verjamete vanjo ali ne, pa lahko kljub temu prebudite svojo dušo in preberete kakšno smernico, namenjeno vašemu zodiakalnemu znamenju.

OVEN

Uživaj v pravi ljubezni in se ustavi tam, kjer se odlično počutiš. Stanovitna in brezpogojna ljubezen te bo popeljala k zadovoljstvu tudi na ostalih področjih. Spoštuj in razumi ravnanja drugih, tudi če se ne skladajo s tvojimi dejanji. Usmeri se k ljubeči naklonjenosti in začni z njo pristopati tudi drugim in presenečen boš nad odzivom.

DUHOVNA SMERNICA ZA BIKA

Sprejmi svobodno voljo, ki ti bo omogočila bolj spontano in razigrano življenje. Ne pozabi, da tvoje želje ne bodo uslišane, če ne boš strpen, vztrajen in organiziran. Ker si bitje sporazumevanja in služenja, uživaj v vsakodnevnih dejavnostih in ne dovoli, da ti jemljejo tvojo dragoceno energijo in tvoje uživaštvo.

Duhovna smernica za vaše astro znamenje

DVOJČKA

Nauči se prisluhniti drugim in se jim sočutno odpri, ter jim dovoli, da te kdaj tudi usmerijo. Začni ceniti sebe in svoje potenciale in darove, saj so edinstveni. Bolj kot dejstvo, kaj vse ste že dosegli, je pomembno, da si priznate, da ste najboljši takšni kot ste. Vzemite si tudi trenutek zase, tudi v polnem sijaju odlične družbe.

DUHOVNA SMERNICA ZA RAKA

Prenehaj venomer skrbeti, kaj vse se ti lahko zgodi in preprosto sprejmi dogajanje ter zaupaj vase. S težo svojih dvomov in težav zapiraš srce pred ljubeznijo in toplino, zato te tvoje nemirne skrbi venomer prikrajšajo za sedaj, za ta trenutek, v katerem bi lahko, če bi si dovolil, brezpogojno užival in se prepustil.

LEV

Sledi svojemu notranjemu vodstvu in si ne postavljaj nemogočih in neuresničljivih ciljev. Ta vez je tvoj notranji občutek, ki se razvija s pomočjo tvojih spoznanj. Če si zašel s prave poti, te bo ta občutek opozoril na nevarnosti in ti omogočil bolj intenzivno doživljanje ter povezavo s pravo smerjo.

DUHOVNA SMERNICA ZA DEVICO

Tvoja pričakovanja definirajo tvoje poglede na izkušnje, torej nehaj predvidevati težave, ampak si dovoli, da se ti začno dogajati lepše stvari. Tvoje krmilo, s katerim krmariš skozi zavest in podzavest skušaj upravljati odgovorno, vendar hkrati bolj sproščeno, dovoli si tudi kakšen daljši postanek.

Vsako astrološko znamenje ima svojo duhovno smernico.
Duhovna smernica, ki jo je vredno upoštevati.

TEHTNICA

Ne čakaj, da te pohvalijo drugi, pohvali se sam. Loti se pozitivnih sprememb, prebudi se, osredotoči se na prihodnost in se podaj v cikel zorenja in napredka. Ko stopaš v nekaj novega, neraziskanega, skušaj čim prej poiskati bistvo ter si posledično pričarati notranje zadovoljstvo, ki ti zagotavlja harmonijo.

DUHOVNA SMERNICA ZA ŠKORPIJONA

Ne glede na to, koliko si star, v tebi se vedno sprehaja notranji otrok, zato se nikar ne trudi, da ga zatreš, saj lahko s tem izgubiš pomemben del sebe, svojega jaza. Če si utrujen ali razočaran, tvoj notranji otrok pričakuje več pozornosti in ti v zahvalo vedno prinaša svežino in igrivost, ki te bosta obogatili na višjem nivoju.

STRELEC

Privošči si meditacijo, saj se enostavno moraš notranje umiriti in se očistiti vsega nakopičenega balasta. Poišči kotiček v naravi, izklopi misli in poslušaj žvrgolenje ptic, šele nato se loti brskanja po svojem zavestnem delu in si skušaj pomagati z zvoki zunanjega sveta, ter bodi pozoren na misli in občutke.

Ne pozabite, vsi življenjski dogodki so ogledalo lastnega delovanja in zavesti, ter predstavljajo eno lekcijo, ki naposled omogoča življenjski cilj.

DUHOVNA SMERNICA ZA KOZOROGA

Tvojih ambicij, sanj in ostalih kvalitet, si ne more prilastiti nihče, saj so zakoreninjene globoko v tvojem bistvu. Ti v srcu sam veš, kaj moraš storiti, zato si prenehaj risati navidezne ovire in odkrij globoke nepogrešljive odgovore na svoja skrita vprašanja.
Pogumno sprejmi svoja hotenja in se začni veseliti jutrišnjega dne.

Duhovna smernica za vaše astro znamenje

VODNAR

Vodstvo, ki te usmerja pridobivaš v obliki notranjega intenzivnega občutka. Bodi bolj pozoren na notranje vzgibe, kajti vedno ti sporočajo nekaj pomembnega zate in tvoj razvoj. Ne boj se soočenj s svojim notranjim jazom in težavami, ki so lahko večkrat le navidezne narave, skratka premagljive.

DUHOVNA SMERNICA ZA RIBI

Tvoje nekdanje izkušnje in stiki z ljudmi te bogatijo z nauki, modrostjo, močjo in potrpežljivostjo. Potrebno se je soočiti, zato čim prej potegni na plano tudi tiste grenke situacije, ki trkajo na tvoja vrata in zapri kljuko za vedno, vendar šele takrat, ko preko njih ugledaš nov smisel ali smernico za lažje življenje.

Članek je bil objavljen Govori.se.

Preberite tudi OSHOV NASVET ZA VAŠE ZNAMENJE