KO NE VEŠ, KAM GREŠ, BOŠ PRISPEL NEKAM DRUGAM

Tudi neznana pot je lahko zanimiva
Tudi neznana pot je lahko zanimiva

Tudi neznana pot je lahko zanimiva

Predviden čas branja 4 minute

Največ možnosti priti tja, kamor želite, imate takrat, ko natančno veste, kam greste. To velja za zdravljenje telesa kot za vse drugo, kar počnete. Večina to intuitivno ve, nekateri v tej smeri delujejo vsak dan. Nekateri pa pogosto tavajo zaradi pomanjkanja jasne smeri ali smisla, namesto da bi jih vodili načrti. Veliko ljudi ne doživi izpolnitve, ki si jo želijo. Pogosto se dolgočasijo v življenju in se počutijo, kot da njihovo življenje nima pravega pomena. Številni med njimi ne vedo, kaj si želijo početi, toda prepričani so, da tega trenutno ne počnejo.

Največ energije in poleta imajo tisti, ki sledijo navdušujočemu cilju in delajo v smeri začrtanega cilja, načrtujejo v smeri srčnega navdiha. Posledice tega sta smisel in izpolnjenost. Zaupajte svojemu srcu, nikoli ne preslišite njegovega glasu. Sledenje srčnim željam je, kot bi sledili potki do čudežne dežele Oz. Na poti boste verjetno srečevali vse mogoče, morda kakšno čarovnico ali dve, toda take stvari se vam dogajajo ne glede na to, katero pot uberete.

Tudi neznana pot je lahko zanimiva

Osredotočite se na svoj cilj. Nikoli se ne ozirajte navzdol, da bi preverili tla, preden naredite naslednji korak. Samo tisti, ki obdrži pogled na obzorju, bo našel pravo pot. Mirnost, ravnovesje, vedrina in notranji mir so znaki, da napredujete. Obdržite pogled na svoj osnovni cilj, ne samo na cesto pred seboj. Ceste zapore in ovire so priložnosti, da se naučite brezpogojne ljubezni in pozdravite rane , ki so jih povzročile vaše iluzije.

Bolj ko se osredotočate na svoje poslanstvo in osnovni življenjski cilj, bolj privlačite ljudi, kraje, razmere in vire, ki vam lahko pomagajo pri uresničitvi. Osredotočanje na cilj ali osnovni namen je tudi najbolj učinkovita pot do tja. Lahko vas bo mikalo, da bi v ovire na poti vložili več energije kot v srčno mislijo. Toda v tem primeru boste namenili pozornost oviram in odklonom, ki lahko skupaj z drugimi skušnjavami postanejo navada.

Tudi neznana pot je lahko zanimiva

Ovira je nekaj, kar vidiš, ko odmakneš oči od cilja. Ko veš, kam greš, in slediš srcu in duši, si lahko prepričan, da bo potovanje bolj izpolnjujoče. Ko nisi osredotočen na svoj cilj, te vetrovi sprememb in neodločnost lahko premetavajo kot čoln v nevihti. Ko slediš srčnim željam, si poln energije, navdušenja in motivacije. Ko se osredotočiš na svoje življenjsko poslanstvo, z lahkoto preskočiš ovire. Ko se osredotočiš na zdravljenje, ozdraviš.

Uspemo samo takrat, ko v življenju ali vojni ali v čemer koli drugem prepoznamo eno samo pomembno stvar in ji podredimo vse druge. Umirite se in poskušajte najti jasen vzorec in načrt življenja. Nič naj se ne zgodi po naključju. Hvaležni smo za priložnost, ki nam jih dajejo ovire, navdušeni in odločni, da jih preskočimo. Uporabljamo neskončno moč brezpogojne ljubezni, da okrepimo in pozdravimo svoje telo, da bi bilo sposobno izpolniti srčne želje.

Preberite tudi SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI JIH USPEH DRUGIH SPRAVI V SLABO VOLJO? in POGOVORNI GREHI IN PRESTOPKI