V KATEREM ZNAMENJU SO ROJENI PRIJATELJI, KI NAS BOGATIJO?

Prijatelji, ki nas bogatijo skozi življenje so rojeni v znamenju...
Prijatelji, ki nas bogatijo skozi življenje so rojeni v znamenju...

Prijatelji, ki nas bogatijo skozi življenje so rojeni v znamenju…

Predviden čas branja: 4 minutes

Prijatelji so naša družina po duši in ne po krvi. Oni so naši ljudje in intimni  prijatelji, ki poznajo našo dušo. V svetu, ki je prepogosto zastrašujoč zaradi povprečnosti, pasivnosti in nerazumnost, so prijatelji naša oaza varnosti in moči. Poleg tega, da nas sprejemajo takšne, kakršni smo, nam bodo znali povedati ko bomo zašli s svoje poti. Oni nas bodo znali opozoriti, ko se bomo začeli oddaljevati od samih sebe. Ne bodo obsojali ker vedo, da je normalno, da kdaj zaidemo s poti.

TEHTNICA je posameznik, ki je prijatelj v pravem pomenu besede.

Če prijateljujete s tehtnico ste zagotovo zadovoljni in pomirjeni. To je oseba, ki vam iz vsega srca želi, da postanete življenjski umetnik, in zagotovo vas bo opozoril, če bo vaše življenje postalo neresnično. Ni treba, da vas imajo drugi ljudje radi in vas sprejemajo, ker je to predvsem vaša odgovornost. Vendar vas imajo prijatelji rojeni v znamenju tehtnice vseeno radi in vas sprejemajo, ker prepoznajo vaše vrednosti. Zdravo je, če ste jim hvaležni, ker vas spominjajo na to, da si zaslužite biti ljubljeni. Prav tako je zdravo, če ste hvaležni tudi sebi, ker ste pritegnili takšno osebo v svoje življenje in ker ste dovolj modri in čustveno zdravi, da lahko čutite hvaležnost.

Čeprav se pogosto poudarja, da so pravi prijatelji ob nas ko nam je težko, bi morali biti ob nas tudi takrat ko v življenju vse teče gladko.

OVEN je prijatelj, ki je z vami tudi kadar vam ni treba skupaj ničesar premagovati, ko ne rabite pomoči in podpore, da se prerinete skozi, ampak ko potrebujete podporo, da proslavite neki izvrsten trenutek. Prijatelji ovni znajo častiti in se veseliti vaše lepote in lepote sveta okoli Vas. Seveda vam bo to potem dalo moč, da se skupaj prebijete skozi težke trenutke. Vedno so optimistično naravnani in nikomer od prijateljev ne dovolijo, da je slabe volje.

Pomembno je, da je prijatelj naša podpora in ne bergla.

ŠKORPIJONI so pravi strokovnjaki pri premikanju meja. Izzvali vas bodo, da občasno odidete iz svojega poznanega sveta, da zavijete z dobro steptane steze in odkrijete nekaj novega o sebi, o naravi življenja ali celo o naravi prijateljstva. Odlično hranijo vaše skrivnosti in se vedno poglobijo v vse vaše zaznave, slabe in dobre.

Prijatelji, ki nas bogatijo skozi življenje so rojeni v znamenju...

Vrhunski cilj v življenju ni pritegniti čim več ljudi, temveč pritegniti tiste, s katerimi lahko uživamo takšni kakršni smo. Požvižgajte se na ljudi, ki delajo nekaj le zato, ker je tako prav. Ti ljudje si ne želijo postati življenjski umetniki, temveč želijo živeti nepristno. Seveda bo to manjše število ljudi kot če bi igrali, da smo nekaj, kar nismo in bi skušali zadovoljiti njihova pričakovanja. Zato res ni vredno igrati. Pravi prijatelj je dovolj moder, da ve da je pomembno pokazati svoj pravi obraz in se ravnati po svojih pravilih in ne drugih. Imeti vsaj eno pravo osebo v življenju je veliko bogastvo. Če imate v svojem življenju najboljšega prijatelja ali prijateljico, ki so rojeni v znamenju tehtnice, ovna ali škorpijona jih nikoli ne izpustite, saj bodo bogatili vaše življenje do starosti.

Pripravljeno za Sensa.si